Слави: Заплахите за убийство са нещо нормално в България, но тази срещу Митева е нещо различно

  • 03 септември 2021 17:44

  • 5559
  • 89
Слави: Заплахите за убийство са нещо нормално в България, но тази срещу Митева е нещо различно
© Булфото архив

Лидерът на паритя "Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен" Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в публикува пост във Фейсбук по повод заплахата за живота срещу председателя на парламента Ива МитеваИва МитеваИва Митева Йорданова-Рупчева е родена на 25 октомври 1972 г. в Разград. Завършила е висше.

"Заплахите за убийство са нещо нормално в България. Знам, че звучи абсурдно, но е факт. Аз лично съм получавал десетки. Но заплахата за убийство към председателя на Народното събрание Ива МитеваИва МитеваИва Митева Йорданова-Рупчева е родена на 25 октомври 1972 г. в Разград. Завършила е висше е нещо по-различно", посочва той.

Ива Митева за заплахата за убийство: Страхувам се за близките и детето си

"Тя издава слабост и безсилие на една система, която трябва да си отиде и ще си отиде. Дали заплахата случайно беше получена, след като Ива МитеваИва МитеваИва Митева Йорданова-Рупчева е родена на 25 октомври 1972 г. в Разград. Завършила е висше обяви, че Законът за НСО е приет? Закон, който отнема колите, охраната и привилегиите на министри, депутати, прокурори, бивши премиери, както и на техните семейства? Не мисля, че е случайно. Двете неща са безусловно свързани. Някои хора искат да си ползват услугите на НСО и НСО да продължат да бъдат преторианци на всяка цена. Но това нещо ще свърши. Няма как. Просто хората не го искат, а властта произтича от хората", посочва Трифонов.

"Вчера ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в, ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с и БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е бяха партиите, които искаха да бламират тези промени в Закона за НСО, като въобще не се явиха на работа в залата на Народното събрание. Днес същите партии - ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в, ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с и БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е пак не отидоха на работа, този път в парламентарната комисия по правни въпроси, с което блокираха приемането на законопроекта за закриването на специализираните прокуратура и съд. Специализираните прокуратура и съд ще продължат да съществуват, защото в парламента има специализирали се в тяхното бранене депутати от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в, ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с и БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е. Но не задълго", припомни лидерът на ИТН.

"Много се изписа и изговори по адрес на “Има такъв народ” - че е партия, зад която прозира дългата ръка на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с, че е партия, която иска да спаси Борисов и Гешев, че е партия, която обслужва политическото статукво. Всъщност, няма значение кой какво говори и внушава, значение имат фактите и реалните действия. Е, тези две политически събития от вчера и днес върнаха нещата от сферата на лъжите и фантазиите обратно в сферата на закономерността и логиката. Депутатите на “Има такъв народ” вчера бяха на работа и гласуваха промените в Закона за НСО, бяха и на работа днес, за да стартират закриването на специализираните прокуратура и съд. “Има такъв народ” е от едната страна, а от другата страна са ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в, БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е и ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с. Заедно. За пореден път. Неявяването им на работа и бойкотирането на тези изключително важни закони са поредното абсолютно доказателство за съществуването на статукво, което брани своите интереси на всяка цена. Заедно. Такава е политическата обстановка в България. На суверена за пореден път му предстоят избори и той ще трябва да реши. И това, което реши, в него ще трябва да живеем всички", пише още Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
5559 89

Свързани новини

Коментари 89

Добави коментар
Мими

2021.09.04 | 17:21

89
Толкова ли не схваща Слави , че тази *заплаха* , си е чиста простотия. Пълно е с идиоти.
До БОЙКО БОРИСОВ

2021.09.03 | 19:19

54
МОМЕНТАЛНО ДАЙТЕ ПОД СЪД ДВАМАТА ИДИОТА МУТРАТА ХАДЖИГЕНОВ И ТОШШУУУ ОТ ИТН...ТЕ ДИРЕКТНО ОБВИНИХА ГЕРБ...

2021.09.04 | 01:21

88
МОМЕНТАЛНО ЩЕ ТИ ГО ДАМ В УСТАТА
А

2021.09.03 | 20:11

67
ГАЛЕВА И ШИБЕКА ТОШШУУУ. ТЯХНА Е УЙДУРМАТЪЪЪЪ. ВЕДНАГА ПРЕД МИКРОФОНИТЕ ОБВИНИХА ГЕРБ.

2021.09.04 | 00:16

87
Аз си мислех, че в парламента има умни хора, а то повечето хора от улицата ще се справят по-добре от смешковците

2021.09.04 | 00:14

86
Гешев ги наблюдава и им се радва на сеира, ще щракат много белезници... крайно време е да видим много депутати накуп в затвора(барабар с тартора им Гуменката Радка и финансистът им булката беглец), които се гаврят с народа си с лъжи и компрумати! Ще отговарят пред закона!

2021.09.03 | 20:29

75
Системата трябва да се замени с тотална криза, така че след нея хората да са доволни и на сух хляб. Това го знаем и доколкото си спомням не ни хареса особено.

2021.09.04 | 00:08

85
Даааа, тея правят това усилено действат да се случи! Но би минал номерът, ако внезапно всички от 40+ измрат, че да няма народът памет... няма как да се случи тяхната!

2021.09.03 | 20:40

78
Някой се обадил в министерството на правосъдието. Е нема такъв смех, нема и такава държава, но такъв народ има.

2021.09.04 | 00:05

84
Както се казва: Аз чух, аз разбрах, че някой каза... кой е казал за това? Да се изправи пред народа и да съобщи пред всички и да си понесе отговорността, ако това е скалъпена лъжа!
баба гицка

2021.09.03 | 22:03

83
този некадърен палячо още ли се обажда - нали си болен, гледай си хапчетата и не се обаждай
..

2021.09.03 | 21:01

82
Сценарии на сценаристите. Селски номера.
З2г

2021.09.03 | 20:50

81
Ако разбераше от политика и закони щеше да ки в парламента
Чалгафон

2021.09.03 | 20:46

80
Аре стига с тия драми бе хора това не ви е кръчмата! Цялото общество ще се занимаваме с фъфлата. Що не я питате що се беше облекла като коко от цирка?

Добави коментар

Водещи новини