Хамид: Доган може и да пие кафе в комисията „Росенец“

  • 02 септември 2021 18:50

  • 1713
  • 2
Хамид: Доган може и да пие кафе в комисията „Росенец“
© bTV

Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от няма какво да разкаже в комисията „Росенец“, защото т.нар „Летен Сарай“ няма нищо общо с него, спортна база е и принадлежи на две дружества. Това подчерта в студиото на „Лице в лице“ депутатът от ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с Хамид Хамид, след като депутатите поканиха почетния председател на движението на свое заседание за изслушване.

„Това е опит за директна АтакаАтакаПартия "Атака" е създадена на 17 април 2005 г. в София, официално регистрирана в Софийския спрямо г-н Доган. Може и да приеме тази покана и да пие кафе в комисията… знаете ли как ще изненада всички членове, ако г-н Доган дойде?“, запита народният представител.

Той на няколко пъти подчерта, че Доган е пребивавал в резиденцията, грижил се е за цветята и други насаждения и е приел стотиците активисти на младежкото ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с през миналата година не като собственик, а като гост на обекта. Освен това според него не е вярно, че има незаконно строителство в рамките на Сарая – имало обекти в процес на узаконяване и други, по отношение на които все още се водели дела.

Хамид Хамид беше категоричен, че ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с иска от прокуратурата, българските и американските институции всичката информация, която имат за Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на, включен в американския санкционен списък по закона „Магнитски“ за корупция в особено големи размери. Депутатът отбеляза, че правосъдното министерство и вицепрезидентът вече се отрекли да имат данни, че бившият крупен медиен собственик е участвал в схеми по линия на българското гражданство.

Според Хамид може да „се окажем в хипотезата, че някой е заблудил съответните чиновници, за да включат г-н Пеевски в списъка“.

Борислава Борисова
1713 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Аз

2021.09.03 | 08:06

2
Няма такива нагли хора, но е време да ги изметем
Да, да, да

2021.09.02 | 19:15

1
Сополя "няма нищо общо", само дето живее там под охрана на НСО - и всичко за наша сметка. Даже ти му ходиш на крака да му облизваш чуканчето, нали?

Добави коментар

Водещи новини