Станислав Балабанов: Изборите трябва да са 2 в 1

  • 02 септември 2021 12:30

  • 419
  • 3
© Novini.bg

Насрочихме президентските избори и в това няма нищо лошо. Най-важното в момента за нас е президентът да даде достатъчно време на това Народно събрание да свърши всъщност нах-важното - актуализацията на бюджета.

Това каза в кулоарите на парламента депутатът от "Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен" (ИТН) Станислав Балабанов, който коментира гласуваната днес в парламента дата за президентските избори 14 ноември. 

Депутатите решиха: Президентските избори ще са на 14 ноември

"Всички трябва да бъдем лоялни към избирателите. Дадата трябва да е подходяща за българските граждани, за да могат те да изразят своята демократична воля. Ако изборите са на различни дати и започнем да ходим да гласуваме всяка седмица - един път за президент, един път за парламент, един път на балотаж, става много дълъг процес. Нека да са в 2 в 1 изборите. Машините осигуриха едни честни избори и нямаше никакви проблеми. Нека ЦИК положат всички усилия изборите на 14 ноември да протекат честно и да са в 2 в 1", обяви той. 

Избори 2 в 1 или три поредни недели? Експертите коментират

"Персонално решение на президента е кой ще включи в новия служебен кабинет. Ние сме имали критики към служебните министри, когато сме имали факти и данни. Никога не сме атакували президента Румен Радев. Има информации за Кирил Петков и Асен Василев, че правят свой политически проект, което автоматично означава, че няма да присъстват в един нов служебен кабинет. Пожелаваме успех на двамата. Това е смисълът на демокрацията, който иска да се занимава е добре дошъл", звърши Балабанов. 

Последвайте канала на

Филип Епитропов
419 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
PHAT FUSSI

2021.09.02 | 16:53

3
тоя наистина се взема много на сериозно. 1 към 1 с тошуу. били са смотаняците на класа и сега искат да си оправят комплексите. 4 място на изборите ви е много!
123

2021.09.02 | 13:32

2
тоя палячо се взе много на сериозно .
ИТН = ГЕРБ

2021.09.02 | 12:54

1
Поредното доказателство.

Добави коментар

Водещи новини