Хаджигенов: ИТН ни пусна филмче на проектокабинета им, как да се състави правителство така!?

  • 02 септември 2021 11:04

  • 1550
  • 6
Хаджигенов: ИТН ни пусна филмче на проектокабинета им, как да се състави правителство така!?
© Булфото (архив)

Приветствам нов политически проект от хора, които използват главите си по предназначение.  Ако щете, ние самите сме подобен вид проява, така че за мен ще бъде удоволствие да имаме повече съмишленици, а не хора, които са дошли с идеята да стане тяхното без значение в кой край на пленарната зала са седнали. Това коментира Николай ХаджигеновНиколай ХаджигеновНиколай Димитров Хаджигенов е български адвокат,общественик и политик. Той е роден на 30 юни 1971 от "Изправи се БГ! Ние идваме!Изправи се БГ! Ние идваме!Изправи се.БГ е гражданска платформа с председател Мая Манолова. Манолова е категорична, че" в интервю за "Фокус".

,,Нямаше как да се състави кабинет, след като още нямаше резултати и Слави Трифонов изчете декларации по телевизора със снимки на министри. Това като подход изначално уби изобщо идеята за съставяне на правителство, това не беше възможно. На следващия етап, на който вече имитирахме разговори, не преговори, забележете, на нас ни пуснаха филмче, т.е. повториха същото'', посочи Хаджигенов.

Бабикян: От ИТН ни представиха състава на кабинета на Power Point, после си тръгнахме

Той отбеляза, че "Изправи се БГ! Ние идваме!Изправи се БГ! Ние идваме!Изправи се.БГ е гражданска платформа с председател Мая Манолова. Манолова е категорична, че" е имала шансове да състави правителство.

Защото на първо място ние, макар и най-малка група, ние успяваме да си говорим с всички. Второ, дори да не беше преминало правителството през пленарна зала, щяхме да покажем начина как трябва да се направи правителство на малцинството, за да може то да работи. Такава възможност нямаше. Всеки си прави някакви дребни политически сметки, но никой в крайна сметка не му пука нито за народа, нито за суверена, за гражданите или както щете го наречете. На всеки му пука за личните му избиратели какво ще стане на следващите избори. Т.е. всеки един го интересува единствено и само да влезе следващия път без значение къде – дали в президентството, дали в парламента, все тая. Което като политически подход е грозно, отбеляза депутатът.

Последвайте канала на

Владимир Василев
1550 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
А БЕ...

2021.09.02 | 13:36

6
ТАА КУКУВИЦА КОЙ ГО ДЪРЖИ ОЩЕ!?
ИТН работят за връщането на ББ на власт

2021.09.02 | 12:27

5
Чалгарът командва и кара чалгарите си да превръщат държавата и парламента в чалга!

2021.09.02 | 11:54

4
И ти си същия.
g

2021.09.02 | 11:46

3
Тези смешници вече една година не могат да съставят редовно правителство... маймуни да бяхме избрали щяха да се справят доста по добре от тези
tom

2021.09.02 | 11:23

2
ev da de filmce vav koeto ti ne si minister e eto za tova pravitelstvo niama.
мииии

2021.09.02 | 11:20

1
безскрупуленГном!!!!

Добави коментар

Водещи новини