ГЕРБ: Наиграха се колегите

  • 02 септември 2021 09:10

  • 1439
  • 4
ГЕРБ: Наиграха се колегите
© Кадър Нова телевизия

„Колегите се наиграха, видя се, че не могат да съставят правителство и сега ще ходим на избори. Последните 2 парламента показаха, че не може да бъде съставено правителство без ГЕРБ”. Това коментира предНова телевизия Радомир Чолаков от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в.  

„Има една анти-системна партия – „Има такъв народ”, която е влязла в НС с декларираната си мисия да взриви политическата система. Не можах да разбера защо на протестните партии и БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е им трябваха 6 месеца, за да разберат, че не могат да преговарят с „Има такъв народ”. Те не са влезли тук, за да преговарят, а с друга цел. В момента наблюдаваме агонията на политическата система и агонията на протестните партии и БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е. Те бяха отровени от мисълта, че ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в е токсична партия. ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в не е токсична партия”, заяви Чолаков.

Тома Биков: Сбъдна се това, за което от ГЕРБ предупреждавахме

Последвайте канала на

Десислава Станева
1439 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Гост

2021.09.02 | 10:50

4
От тоз сценарии губи само партия ГРОБ жалко че имат Умни но дане забравяме чеса алчни за мънгизи Затова са тази партийка
Новини.бг - медиен кенеф

2021.09.02 | 09:47

3
списван от полуграмотен шизофреник, който мре от яд, че мафията няма да е на власт никога повече.

2021.09.02 | 09:46

2
От 2015-та година по медиите и телевизиите върви кампания от ЛЪЖИ срещу Генерал Радев на принципа "аз чух"...." знаеш ли какво разбрах " или " чух от сигурен човек", Това си беше милиционерска акция от такива като Цвъки Ухото, тоМАТА ХАРИ бикова, драскачите около кypвата Севда, водени от българоубиеца Боко Тиквата. Тази акция вървеше умишлено да се разбие високия рейтинг на Радев, за да може некадърниците и мафиотите да не пускат властта. За народна радост, мутрите се провалиха.

2021.09.02 | 09:33

1
СЦЕНАРИЯТ Е - РАДЕВ ПРЕЗИДЕНТ, АКО НЕ СТАНЕ - РАДЕВ ПАРТИЯ, ВСИЧКИ ГУБИМ И В ДВАТА СЛУЧАЯ

Добави коментар

Водещи новини