Христо Иванов: Готови сме да разговаряме с Кирил Петков и Асен Василев как да обединим сили

  • 31 август 2021 17:50

  • 6808
  • 38
Христо Иванов: Готови сме да разговаряме с Кирил Петков и Асен Василев как да обединим сили
© БТВ

Към момента няма мнозинство, което може да излъчи правителство и за нас този разговор няма предмет. Това каза в предаването "Лице в лице" по БТВ председателят на ПГ на "Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от" и съпредседател на коалицията Христо ИвановХристо Иванов Роден е на 13 септември 1974 г. в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския по повод отказа на ДБ да отидат на консултациите с БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е за третия проучвателен мандат за съставяне на правителство.

Ако някой се съмнява в нашата сериозност и диалогичност, искам да напомня, че ДБ призоваваше всички партии, извън ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в и ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с, да разговаряме за съставяне на правителство. Ние предупредихме, че ще се стигне до такава ситуация. Мандатът отиде при БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е и се оказа мъртвороден. Ние трябваше да се опитаме да предложим работеща формула преди връчването на мандата. Тогава г-жа Нинова отказа диалог. В сегашната ситуация изглежда, че г-жа Нинова води предизборна кампания, в която ние не искаме да участваме, заяви Иванов.

Нека никой не се опитва да ни превръща в миманс на своите сценки за национална отговорност. Ние сме готови да водим диалог, да търсим решение, но имаме ангажимент към нашите избиратели. Нека г-жа Нинова да не прекалява с употребата на предвартително обречения мандат. За всички беше ясно, че ако мандатът отиде в БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е, това го обрича, добави той.

Време е да върнем на масата простите изпитани консервативни истини за това как се прави правителство в такава ситуация. В най-често срещания случай това изисква коалиция. Българската политика се променя – вървим към една нова конструкция. Имаме четири партии, наредени в 5%. Това е рецепта за сериозен дългосрочен разговор и за постигане на коалиционни споразумения с ясно разписани ангажименти. Ако се научим на тази политика, това означава, че никой няма да концентрира много власт в себе си. Това е рецепта за повече свобода и по-отговорни политици, посочи председателят на ПГ на "Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от".

Ние имаме самочувствието да не даваме своето доверие на всяка цена. За разлика от г-н Трифонов, ние не вярваме във формулата "управление на всяка цена". ДБ разговаря, но разговаря, когато има смисъл и държи на принципите си да не позволяваме концентрация на много безконтролна власт – независимо дали е Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г или Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в. Готови сме да говорим, но няма да склоним глава. Ние ще разговаряме с всички, но когато има смисъл, отбеляза Христо ИвановХристо Иванов Роден е на 13 септември 1974 г. в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския.

Христо Иванов проговори за отказа към БСП, ДБ ще подкрепи евентуален проект на Кирил Петков и Асен Василев

Той разкри, че е имал среща с лидера на "Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен" Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в. Преди третия мандат се опитах да обясня личчно на г-н Трифонов защо ние не можем да подкрепим неговото безпрецедентно слабо предложение за правителство. Ако някога успеем да изградим елемнетарно общо разбиране за политиката, тази среща ще е имала своя смисъл, заяви съпредседателят на "Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от".

В "Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен" има един център – г-н Трифонов, който седи на едно канапе, обкръжен от сценаристи, с които много трудно се разговаря. Най-отпред има едни хора, които не са подготвени да са министри. Те приличат много на пощенски кутии, на сламени хора, които не са готови да носят отговорност, коментира Иванов.

Попитан дали от Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от" биха подкрепили политически проект на служебните министри Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически и Асен ВасилевАсен ВасилевАсен Василев е министър на икономиката, енергетиката и туризма от 12 март до 29 май 2013 г. С указ на, Христо ИвановХристо Иванов Роден е на 13 септември 1974 г. в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския каза: "Те трябва да вземат своите решения. Ние сме политическа формация, която ще се яви на изборите. Ние гледаме на тях като на наши съмишленици и сме готови сме да разговаряме с тях как да обединим сили. Има различни технологии, по които може да се избегне раздробяването на демократичната общност. Смятам, че ще има голяма стойност тази общност да се запази".

Последвайте канала на

Константин Тодоров
6808 38

Свързани новини

Коментари 38

Добави коментар
Борилов

2021.09.06 | 17:20

38
Иванов е готов да разговаря с всеки, от който ще има някаква изгода и ще спечели лесни пари за сметка на данъкоплатците.
Анонимен

2021.09.02 | 19:39

37
За кога да да разговаряте ще гледате парламента през крив макарон
Мартин

2021.09.02 | 13:37

36
Интересно е те дали ще са навити да се занимават с вас…
Лопата

2021.09.01 | 16:54

35
Абе, Ицо, няма друг като теб ... вече минаваш ББ и Слави по схемаджийство и лакомия . Чакаме да гледаме новото шоу, което ще спретнеш с Петков и Василев.
Мишката

2021.09.01 | 14:56

34
Готови сте само смут и напрежение да създавате и да правите панаири.
Гост

2021.09.01 | 08:58

33
Върти гъз се опитва да грабне по голям кокъл

2021.08.31 | 22:40

28
++,.Петков с двойно гражданство и фалирала фирма, Василев с фалирали фирми в Лондон, дължи над 1 милион паунда и с неплатени данъци за 15 години в острови. Спецов крадец на Ддс и източил милиони, Рашков с 19 имота, Комитова и здр. Министър с нито един работен ден, по професията. Минков с нито една известна творба с баща съветник на Тодор Живков. А той е известен с това да носи развалена риба пред парламента. И главната звезда, Радев, получил 6 милиона за Грипените и 60 милиона за това, което върши сега. За това народа на есен измита тези звезди.
ХРИСТО МАДЖОТО

2021.08.31 | 23:19

32
И ОРТАК С ДЯВОЛА ЩЕ СТАНЕ, ЗА ДА ОСТАНЕ В ПАРЛАМЕНТА!
ХРИСТО МАДЖОТО

2021.08.31 | 23:19

31
И ОРТАК С ДЯВОЛА ЩЕ СТАНЕ, ЗА ДА ОСТАНЕ В ПАРЛАМЕНТА!
ХРИСТО МАДЖОТО

2021.08.31 | 23:19

30
И ОРТАК С ДЯВОЛА ЩЕ СТАНЕ, ЗА ДА ОСТАНЕ В ПАРЛАМЕНТА!

2021.08.31 | 22:41

29
Ole, Ole...ФИНАНСОВИЯТ. МИНИСТЪР. ВАСИЛЕВ. ДА. НЕ ГОВОРИ. ЗА. ПРЕСТЪПНОСТ. И. ФИНАНСОВИ ЗЛОУПОТРЕБИ,,А. ДА ОБЯСНИ НА НАРОДА КАКВО ДЪЛЖИ НА БЮДЖЕТА НА ВЕЛИКОБРИТАНИЯ. А ТОЗИ НЕГОВ ПРИЯТЕЛ ДЕТО ПОСТАВИ ШЕФ НА НАП НЕЗАБАВНО ДА ГО ОСВОБОДИ! СРАМ И ПОЗОР! ЗАТЪНАЛИ. ДО.ГУША ПРЕСТЪПЛЕНИЯ ДА ГО ДАВАТ КАТО БОРЦИ ЗА. РЕД И ЗАКОННОСТ! И ЖУРНАЛИСТИТЕ НАЛИ СА СЕРВИЛНИ СИ ТРАЯТ ! СРАМ И ПОЗОР.ЗА РАЗСЛЕДВАЩАТА ЖУРНАЛИСТИКА! ТЕ ВСИЧКИ СЕ СТЪПИСАХА И.ИЗПОКРИХА ОТ.СТРАХ ДА НЕ. ГИ. РЕПРЕСИРАТ ! ВЕЧЕ И.АЗ СЕ УБЕДИХ,ЧЕ МЕДИИТЕ.НИ СА ЗАВИСИМИ ОТ РАБОТОДАТЕЛИТЕ СИ !БРАВО НА БТВ ЗАДЕТО ЗАБРАНИ В СУТРЕШНИТЕ БЛОКОВЕ ДА СЕ ВОДИ ПРЕДИЗБОРНА АГИТАЦИЯ! БРАВО И НА БЪЛГАРИЯ ОН ЕР!БНТ СЕ МЪЧИ ДА ОБЕКТИВНА! НО ВЪВ ВСИЧКИ ТЕЛЕВИЗИИ И ПЕЧАТНИ ИЗДАНИЯ.ЛИПСВА РАЗСЛЕДВАЩАТА НЕЗАВИСИМА ЖУРНАЛИСТИКА

2021.08.31 | 22:39

27
На 19.8. са приели искането на Петков в Канада. В срок до три месеца ще се произнесат. Ами ако след три месеца му постановят отказ? Кво правим тогава) Второ - в България няма конституционна криза).... Има политическа криза. Но без значение от това, е важно кое е законосъобразно, а не кое е целесъобразно . И трето - това, че видиш ли, Петков бил толкова честен и ооооо горкия- в името на България се бил отказал от гражданство, за да ни спаси)))))) По голям виц не бях чувал, от както царя каза, че ще ни оправи за 800 дни. Петков е поредната пионка на олигарха Прокопиев, с цел овладяване на ключови сектори и усвояване на средства, както и нагъл лобизъм. Отворете си очите, че е срамота , след толкова години , отново да ви качват на черешата с изтъркани номера....

2021.08.31 | 22:38

26
+,.Публикацията е на Danny Hristova: "КАКВО СТАВА, КИРЕ? И ние знаем английски...Документите ти са получени на 19 август 2021 г. Така че продължавай да ни будалкаш и вкупом с пРезидента да нарушавате основния закон на държавата! “Получихме заявление за отказ от канадско гражданство на 19 август 2021 г. Започнахме да обработваме молбата ви на 19 август 2021 г. По молбата ви е взето решение. Трябва да получите отговор в рамките на следващите три месеца.”

Добави коментар

Водещи новини