Румен Радев: Не само законите, но и сключените договори превърнаха "концесия" в мръсна дума

  • 29 август 2021 14:03

  • 1848
  • 36
© Президентство

Не само законите за концесиите, но договорите, които сме сключили, превърнаха "концесия" в мръсна дума в България, посочи президентът Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на на среща с жители, кметове и депутати в Смолян.

В отговор на въпрос на граждани относно проблемите в рудодобива, президентът коментира, че "по такъв начин сключени договори, ни доведоха до там да имаме едни от най-ниските концесионни такси, да се изнася нашето земно богатство на безценица". Това е стратегически за България проблем, на който трябва да намерим решение - и законодателно, и организационно, заяви държавният глава.

Румен Радев: Народът е съдникът в политиката и трябва да покаже в каква посока ще се развие страната ни

Според него едно редовно правителство и устойчив парламент задължително трябва да се заемат с този проблем. В същото време трябва да отчитаме и екологичните проблеми, да търсим баланса и технологии, които не увреждат природата. Трябва на базата на тези суровини, които извличаме, не само да ги продаваме, ако може да става някаква преработка тук, допълни Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на.

Летище Пловдив има всичкото необходимо оборудване, но типично по български много години не можем да уредим концесията на това летище, заяви президентът в отговор на въпроси от кметове от област Смолян относно бъдещето на летището.

Присъствалият на срещата служебен министър на транспорта Георги ТодоровГеорги ТодоровГеорги Георгиев Тодоров е магистър по право. Професионалната му кариера преминава през обясни, че всички предпоставки от гледна точка на инфраструктурата на Летище Пловдив са налице. Трябва да се търси потенциал в мениджмънта на компанията, така че Летище Пловдив да бъде средище и да бъде така развито, за да обслужва много общини и региони, смята транспортният министър.

Той допълни, че Летището е в лошо финансово състояние и затова са предприети мерки по вливането на остатъка от "Летище София" ЕАД в Летище Пловдив.

Целта е да се създадат предпоставки според министър Тодоров, така че бъдещата концесионна сделка за Летище Пловдив да е двустранно изгодна както за държавата, така и за бъдещия концесионер. Важното е да не се краде, ако няма корупция, ще се намери инвеститор, посочи народният представител от ИТН Мика ЗайковаМика ЗайковаМика Зайкова е родена на 2 февруари 1942 година в София. Завършила е Минно-геоложкия институт,, която бе сред гостите на срещата в залите на Регионалния исторически музей в Смолян.

Президентът Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на приключва днес тридневното си посещение в област Смолян. Държавният глава получи родопска каба гайда като подарък от областния управител Стефан Сабрутев. Домакините обясниха, че към подарения музикален инструмент ще осигурят и уроци по свирене на емблематичната за Родопите гайда.

 

 

Последвайте канала на

Мая Йорданова
1848 36

Свързани новини

Коментари 36

Добави коментар

2021.08.29 | 22:37

36
Стветски К0он Дон Мунчо не престана да доказва, че под фуражката, расте само мухъл.Този селски, е самото въплащение на всичко гнусно сред племето ни. Точно затова от Москва го направиха резидент. В негово лице съветските пор0ве виждат своя идол идеал на задунайски поданик- безличен страхливец, за това само за страх говори.

2021.08.29 | 22:37

35
НA НEКAДЪРНOТO ФAТМAШКO ПРAВИТEЛCТВO !!!! OCТAВКA НA AЙЛЯКЧИЯТA - ФИГУРAНТ !!OCТAВКA НA ПOДCТРEКAТEЛЯ - МEТEЖНИК !!! OCТAВКA НA ЛЪЖEЦA ...CЪД И ЗAТВOР !

2021.08.29 | 22:37

34
Проучване..На следващите избори, ГЕРБ поема руля и за президент и за парламент

2021.08.29 | 22:36

33
ПРЕЦЕДЕНТА!!!!! Прецедента Р.Радеф преди няколко месеца може би година,пред медиите се изказа; ,,Ако аз управлявах, няма да има корупция и кражби"! Е, прецеденте вече половин година управляваш и какво се случи Блокира държавата! Отвори торбата от лъжи! Увеличи цената на ел.енергията и всички стоки и услуги! Съсипа бюджета-ликвидира го--открадна го!!! Държавата спря да съществува!!! Създаде хаос и няма правителство!!!; Само избори и колко това ще продължи??? Вие, прецеденте превърнахте България в талибанска хунта!!! Доволен ли сте????? Разбрахте ли,че за нищо не струвате!!!!! Вие сте резил! Вие сте позор! Вие сте мошеник и лъжец! Предател! За теб няма закони! Няма Конституция! Шуробаженащина за престъпници и мафиоти!!!!!!
КАКВА СТАНА ТЯ?

2021.08.29 | 18:08

32
ПЪРВО ЗАДКУЛИСИЕ , СЛЕД ТОВА В ОБЯСНИТЕЛЕН !
КАКВА СТАНА ТЯ?

2021.08.29 | 18:08

31
ПЪРВО ЗАДКУЛИСИЕ , СЛЕД ТОВА В ОБЯСНИТЕЛЕН !

2021.08.29 | 18:05

30
Руци - като тези концесии дето ти уреждаше в Африка за Бобоковите и за другите ти "благодетели" ли хортуваш - бе?
Бааси

2021.08.29 | 14:33

2
Гнусния масон!
Така е!

2021.08.29 | 18:00

29
Масоните са развратници и убийци!
ОН

2021.08.29 | 16:25

17
добави и пресидента и си супер, мръсник продаже
Бе чудя се?

2021.08.29 | 17:59

28
Крадев от същата масонска ложа ли е като оня, убиеца от НСО?
ХХХ -КОИТО ИСКА ДА ГЛЕДА ТОВА

2021.08.29 | 17:52

27
ВЪВ youtube- Българите нямат нищо общо с траките - Божидар Димитров

Добави коментар

Водещи новини