Борисов за Трифонов: Всички, както при мен, са ходили да клечат в офиса му

  • 28 август 2021 11:38

  • 24365
  • 98
Борисов за Трифонов:  Всички, както при мен, са ходили да клечат в офиса му
© Фейсбук

Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г продължава с обиколките си из страната. Днес председателят на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в посети Перник в компанията на бившия финансов министър Кирил Ананиев по повод 14-годишния рожден ден на партията в миньорския град.

,,Честит рожден ден! Още кога казах, че тези няма да направят правителство, ще държат всичко, за да може Румен Радев да управлява. Първите лъжи на Радев бяха, че всичко било похарчено. Да се правело нещо, но без лидери. Защо? Като се издъните да хвърлите министрите в коша. Половин милиард за избори. Била скъпа демокрацията. Била скъпа, но е и отговорност. "Да, България" каква консервативна партия била, тя си е социалистическа'', обърна се към хората Борисов.

Лидерът на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в не подмина и вчерашното интервю на Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в по БНТ.

Той заслужава уважение. Човек като е болен. Като е казал, че няма да прави правителство, това е. Корнелия Нинова се радва като дете на играчка. Никой не иска с нея, но тя ще прави разговори. С кого? Само за да направят така, защото на Радев не му харесвало. Избори 2 в 1 само и само да спечели Радев, коментира Борисов. 

Слави Трифонов разкри дали ИТН ще подкрепи правителство с мандата на БСП

Бившият премиер определи като Пълен крах управлението на служебното правителство.

,,Най-много ме дразни като кажат, че ще пращат хора на границата. Ние бяхме направили нулева миграция. Отидох в Брюксел и донесох 360 млн. лв. на България за границата. Сега щели да правят нови центрове. Само ще похарчат едни нови пари. Външната политика е пълен провал. Ние сме против нелегалната миграция. Чак сега започнаха да говорят, че видите ли трябвало да си говорят и да гледаме избирателите. Как ще изчегърташ първата и втората политическа сила. Ще се учудя, ако Корнелия Нинова започне да говори, след като три партии са ѝ казали, че няма да правят коалиция с нея. Кога стана лош колегата Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в? Всички, като при мене, са ходили да клечат в офиса му. Ние разбрахме ли кога Христо Иванов или Мая Манолова са били при Трифонов. Не го разбрахме. И чак когато им е отказал, стана лош. Съберете се: Мая - министър-председател, Корнелия и Хаджигенов вицепремиери и управлявайте. Радев насъска народа", коментира още Борисов. 

Политолози: Предстои битка на канибализъм между партиите, дойде времето за компромисите

Като прочетох какви неща пишат за Слави за здравословното му състояние, ми стана тъпо. Защото същото пишеха за колесника на самолета, поясни Борисов. 

,,Както ни подреди народът, така трябва да се съобразима. А първите са длъжни да направят правителство. Нинова да върне мандата и да не губи времето на България'', призова Борисов.

Последвайте канала на

Владимир Василев
24365 98

Свързани новини

Коментари 98

Добави коментар

2021.08.31 | 00:59

98
Бойче, каракатурите ти без теб, ще настъпи глад за Тях.

2021.08.28 | 22:13

88
През Август 2020 тока за бизнеса беше 70 лв. за мегават. Днес Август 2021 цената е 302 лв. за мегават. Днес кой ви краде? Бойко?

2021.08.29 | 14:58

97
Бойко не краде,той си взема,и от джипката дава на които реши,казва ,аз дадох,аз построих, държавата беше негова.

2021.08.29 | 14:53

96
Ти нали ги оправяше с 200
георги

2021.08.29 | 09:22

95
мафия! вън от държавата!

2021.08.29 | 08:59

94
БАРБА БАНЬОС ПАК ИЗСКОЧИ.КАКТО ВИНАГИ Е ПРОСТ В ИЗКАЗА СИ,НО ОТ НЕГО НЕ МОЖЕ ДА СЕ ОЧАКВА ДРУГО.ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА ЧУЖДИ ЕЗИЦИ!

2021.08.29 | 08:58

93
БАРБА БАНЬОС ПАК ИЗСКОЧИ.КАКТО ВИНАГИ Е ПРОСТ В ИЗКАЗА СИ,НО ОТ НЕГО НЕ МОЖЕ ДА СЕ ОЧАКВА ДРУГО.ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА ЧУЖДИ ЕЗИЦИ!

2021.08.28 | 22:15

92
Браво, г-н Борисов! На есен пълна победа! Никакви отстъпки повече, твърди и смели, напред! Българи ако искате благоденствие и достойно бъдеще, 800 000 гласа показаха, независимо фалшификациите, затова гласувайте мъдро! 45 години стигат! Бог да пази България, българи!

2021.08.28 | 22:14

91
ИЗВОДА, ЗА ДА НЯМА ПОВЕЧЕ ХАРЧЕНЕ ПАРИ ЗА ИЗБОРИ, МАСОВО ГЛАСУВАНЕ ЗА ГЕРБ И ПАТРИОТИТЕ, ДА СЕ ВРЪЩА БОЙКО И ПАК ДА ИМ РИНЕ ЛАЙ.....

2021.08.28 | 22:14

90
ЩЕ "чегъртате" БОЙКО БОРИСОВ, ТАКА ЛИ? Бойко Борисов е отново сред , работещи и стабилни български граждани. Това не са "гражданите", които перманентно висят по улиците и площадите с крясъци на омраза и озлобление. Това са онези български граждани, които са гръбнакът на нашата българска нация и българска държава. Такъв ПОЛИТИЧЕСКИ ЛИДЕР и ДЪРЖАВНИК се радва на човешко доверие и подкрепа, като самият той ГЕНЕРИРА ДОВЕРИЕ, СПОКОЙСТВИЕ, НАДЕЖДА и СИЛА за СТАБИЛИЗИРАНЕ на НАЦИЯТА и ДЪРЖАВАТА. ЧЕСТ ИМАМ ДА ТЕ ПОЗДРАВЯ, БОЙКО!

2021.08.28 | 22:13

89
ГЕРБ-СДС И ВСИЧКИ безпартийни и истински българи- ДА ИЗЧЕГЪРТАМЕ Румен Юмруков ,Мая Божкова Пеевска, Дългият лум.пен Трифонов, Хр.Иванов -тъпото ,иди.отите от ОТРОВНОТО ТРИО и всички МЕТЕЖНИЦИ и превратаджии !!!!!!!!!!!!!!

Добави коментар

Водещи новини