Слави Трифонов разкри дали ИТН ще подкрепи правителство с мандата на БСП

  • 27 август 2021 20:31

  • 19575
  • 105
Слави Трифонов разкри дали ИТН ще подкрепи правителство с мандата на БСП
© Кадър: БНТ

Партията "Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен" няма да подкрепи правителство с мандата на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е. Това заяви в ефира на БНТ лидерът на партия „Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионенСлави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в.  Беше направено уточнение, че интервюто е направено днес следобед.

Той допълни, че неговата партия ще отиде на преговори с БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е, защото възпитанието го изисква.

Слави Трифонов ще даде първо телевизионно интервю извън 7/8 TV

"Причината да не подкрепим БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е е, че първо имаме много големи различия. Чисто като политически формации - БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е е лява партия, БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е за нас е партия от статуквото. БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е не ни подкрепи, когато имахме възможността да съставим правителство. Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за излезе със съвета си и обяви, че няма да ни подкрепят", аргументира се Трифонов. 

"Това с подкрепата е като в любовта - и ти подкрепяш, и тебе те подкрепят. Ако само ти подкрепяш, нещо не е наред. Другото странно е, че само БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е и ИТН не могат да формират правителство. Хипотетично да си представим, че ги подкрепи ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с, ще правим нова тройна коалиция ли? Формацията на Христо ИвановХристо Иванов Роден е на 13 септември 1974 г. в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския няма да ги подкрепи. Само БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е и ИТН не могат сами да съставят правителство, защото нямат мнозинство", подчерта той.

"Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за има много време да представи министър-председателя си. От чисто законовите порядки ще се види дали изборите за парламент и за президент ще бъдат 2 в 1", поясни Трифонов. Той заяви, че ако се стигне до предсрочен парламентарен вот, е по-добре те да се проведат заедно с президентските.

„Суверенът така е решил, че всъщност парламентът изглежда така. Той е копие на това как изглежда българското общество“, посочи Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в

„Необходимо е да има мъдрост, морал, смирение, защото така би следвало да изглежда, която и да било партия на фона на демокрацията и задълженията към българите. Аз отскоро съм политик. Има сериозно разминаване между очакванията на хората и дейността вътре. Хората, които представляват България са различни, когато усетят миризмата на власт се променят. българските политици все още не са адекватни на това, което представляват - желанията на суверена“, каза лидерът на ИТН.

Трифонов разясни, че не е вярно, че ИТН не е разговаряла с другите. „Аз съм последователен човек - правя това, което съм казал. Човек трябва да прави това, което казва и да си държи на думата. Бяхме ясни, че с партиите на статуквото няма да правим каквито и да било колаборации. Невъзможно е с ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в, Не бива и е невъзможно с ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в. БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е би могла да е компромисна заради поведението ѝ напоследък, но също е спорно. Искахме подкрепата на партиите на протеста“, каза той.

"Нямахме мнозинство и с най-големите споразумения. Пак бяхме малцинство, пак не са 121, макар малцина да са по-добре. Решихме, че е нормално да бъдем подкрепени, защто важно е да се свърши работа. Самият Христо ИвановХристо Иванов Роден е на 13 септември 1974 г. в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския заяви, че няма амбиции за министерски кресла и е важно най-голямата партия да свърши работа. Аз и екипът ми бяхме готови да свършим работа", категоричен беше Трифонов.

Проучване: ИТН се срива

Той уточни, че лично е водил разговорите с Христо ИвановХристо Иванов Роден е на 13 септември 1974 г. в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския и Мая Маналова в собствения си офис. Там му е било заявено, че няма да подкрепят ИТН.

"Питах го Иванов: "Къде съзираш тази дълга ръка на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с?" Аз не съм се срещал с никого от ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с. Ако е възможно да се довериш - няма никой, който да стои зад ИТН, освен неговите гласоподаватели и аз. Партията беше създадена заради референдума. Аз съм гарант. Стои Татяна ДончеваТатяна Дончева Татяна Дончева е завършила средно образование в Националната математическа гимназия и висше в по телевизията и говори. За мене няма нещо гнусно да не се е говорило. За дългата ръка на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с, за Маджо. Ако някой може да го докаже, тогава е съвсем различно", обясни Слави.

Христо ИвановХристо Иванов Роден е на 13 септември 1974 г. в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския му признал, че няма доказателства за дългата ръка на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с, но имал такова чувство.

"Всички са срещу всички" отбеляза Слави. "Суверенът е избрал хора, които не могат да се разберат. Затова следващият парламент трябва да прояви максимално тази мъдрост и морал, за да състави управление на държавата. Аз не хвърлям топката и не обвинявам. Този път се надявам, че новият парламент ще намери необходимото решение да се състави управление. Вярвам, че ще се прояви необходимата мъдрост и морал и ще има правителство на всяка цена", уточни Трифонов.

Слави призна, че е ваксиниран, въпреки че прекарал доста сериозен COVID-19. Той уточни, че ИТН не е подкрепяла антиваксърите, защото това било все едно да играеш със смъртта.

Според него това изобщо не трябвало да се коментира като нещо политическо, защото са решения, които касаят живота на хората. "Който спаси един човешки живот, спасява цялата вселена", пише на пръстена, който евреите подарили на Оскар Шиндлер, напомни Слави.

Във връзка със съдебната реформа, за която настояваха протестиращите, Трифонов заяви: "Този главен прокурор, за да си отиде, са необходими действия на един работещ парламент".

Трифонов подчерта, че от ИТН не са се възползвали от партийна субсидия. "ИТН върнаха 1 млн. от субсидиите. Другите пари дарихме за семействата на загиналите огнеборци. Имаме 0 лв. и партията съществува, а ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в има 20 млн.лв", каза той.

Трифонов се обяви за незабавно приемане на еврото.

За Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически той каза: „Този, който е нарушил закона, когато той действа, е закононарушител. Глупаво е да можеш да си министър, ако имаш двойно гражданство." Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически и Асен ВасилевАсен ВасилевАсен Василев е министър на икономиката, енергетиката и туризма от 12 март до 29 май 2013 г. С указ на се срещнали със Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в и получили предложение да останат в бъдещия кабинет. 

"Водихме разговори и аз му казах на Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически, че трябва да бъде част от следващо правителство - хората го харесват. Предложих му да е министър по европейските въпроси. Той каза, че трябва продължи да се бори и му казах, че агенцията в ДАНС, която се бори с мръсните пари, ще е под негово подчинение. Петков обаче започна да има много ултимативно поведение - започва да казва или, или. Те са част от изчегъртването на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в. Аз не съм привърженик на ултимативно поведение към мен самия и не се разбрахме. След това започнаха да правят изявления и всичко в публичното пространство се обърна", призна Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в.

Министър Петков представи доказателство, че вече няма канадско гражданство

"Не е вярно, че на другия ден започнала критиката срещу министрите от служебния кабинет, след като им отказал", категоричен бе той.

Той призна, че подкрепя президента Румен Радев за президент, но не го издига. Той разкри, че се е запознал с него покрай Джеймс Пардьо, когато е летял с изтребител", спомни си Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в.

На въпрос дали мрази българските партии и иска ли да ги унищожи, Трифонов каза: "Не. Просто българските политици още не изпълват със съдържание, твърде много интриги. Не мисля, че има значение какво ще обещаеш, а какво ще свършиш. Българските политици не трябва да изглеждат така. те трябва да излизат като онзи английски депутат, който беше излязъл на магистралата и чакаше неговите избиратели да се спрат и да кажат какво искат. Политиците трябва да правят добро за своите съграждани, защото това е смисълът на работата им", вярва Трифонов.

Запитан как му изглежда отговорността, когато прави нещо, лидерът на ИТН заяви: „Аз много добре осъзнавам отговорността си и правя всичко възможно, за да свърша работа. Водещата ми цел не е деструктивизъм - напротив. В момента, в който разбера или видя, че греша, веднага ще се поправя“, увери той.

"Беше ми много трудно да взема решение дали да се занимавам с политика. Но от друга страна не се страхувам от отговорност. Думата "политик" беше натоварена с много негативно през последните 30 г. Не се страхувам от отговорност. Това, което направиха политиците с референдума, ме отврати и си казах - ако не направя нещо, тогава ще бъда като тях. Затова трябва да направя нещо по въпроса. Никой не знае какво чувствам. Това е една вселена в мен. За да си лягам спокойно вечер и да чувствам, че е имало смисъл от всичко, което направихме до тук, трябва да продължа по този начин", сподели още Трифонов. 

"Сегашната ни позиция спрямо Македония трябва да остане така, категорично. Топката е в тях. Дълго време бяхме в прекрасни отношения с тях, като към наши братя. Веднъж съм ходил в Скопие и имаше надпис срещу българското посолство: "Булгари, мрете!", каза Трифонов.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
19575 105

Свързани новини

Коментари 105

Добави коментар
РУСКО РОБСТВО

2021.08.30 | 20:44

105
ПУТЬОВАТА МУТРАФОНОВА СЛЕД ПРЕВРАТА,КОЙТО СДЕЛА В ПРЕЗРЯНАТА ЗАДУНАЙКА СЪС СВИНЕТЕ НА ГЕРГОВ ЛАНСИРА САМО ГНУСНИ И НАГЛИ ГЮВЕНДИЙ В СЛУЖБА НА КРЕМЪЛСКИТЕ КАНИБАЛИ...РУСКИЯТ КЕНЕФ И НЕОБЯТНИТЕ МУ КОЛОНИИ НЕ БИХА СЪЩЕСТВУВАЛИ БЕЗ ВИДИОТЕН ПОЖИЗНЕН ВОЖД. РУСКАТА СГАН Е ТУМОР НА ЧОВЕЧЕСТВОТО.РУСКИЯТ КЕНЕФ И КОЛОНИИТЕ КОИТО Е ЗАГРАБИЛ НЕ БИХА СЪЩЕСТВУВАЛИ БЕЗ СМАХНАТ ПОЖИЗНЕН ВОЖД.ПЕЩЕРНОКОМУНИСТИЧЕСКИ КРЕМЪЛСКИ ИДИОТИЗЪМ РАЗПОЛОЖЕН НА ОГРОМНА ТЕРИТОРИЯ Е ТУМОР НА ЧОВЕЧЕСТВОТО.МУТРАФОНОВА ПОВТОРИ ДЕВЕТОСЕПТЕМВРИЙСКИЯТ ИДИОТИЗЪМ НА КРЕМЪЛ И ТУРИ СВИНЕТЕ НА ГЕРГОВ НА ВЛАСТ. ГЮБРЕТО СЕ ИЗЖИВЯВА НА СВИНСКА КРЕМЪЛСКА ПОЛИТИЧКА...ТАШАЦИ НА РОЯЦИ!!!...
РУСКО РОБСТВО

2021.08.30 | 20:43

104
...вече сме слайняни...мутрафонова ни изсра...
РУСКО РОБСТВО

2021.08.30 | 20:41

103
ЯЯЯ...КАКВО ГОВНО Е ИЗСРАЛА ПУТЬОВАТА МУТРАФОНОВА!!!...
ХХХ -КОИТО ИСКА ДА ГЛЕДА ТОВА

2021.08.29 | 15:05

102
ВЪВ youtube- Българите нямат нищо общо с траките - Божидар Димитров
ХХХ -КОИТО ИСКА ДА ГЛЕДА ТОВА

2021.08.29 | 15:02

101
ВЪВ youtube-Славяни няма, произход на българи, руснаци и поляци, Божидар Димитров
ХХХ

2021.08.29 | 15:02

100
ИРАНЕЦЪТ ТРЯБВА ДА ГОВОРИ НА МАЙЧИНИЯТ СИ ИРАНСКИ ЕЗИК ДА ВЯРВА ВЪВ ТАНГРА И ДА ЖИВЕЕ В ПРАРОДИНАТА СИ ИРАН АКО Е ИСТИНСКИ ПАТРИОТ И РОДОЛЮБЕЦ А НЕ ДА ПОЗВОЛЯВА НА НЯКАКВИ ГРЪЦКИ БРАТЯ ДА ГО УЧАТ НА ЕЗИК И ИМЕТО БЪЛГАРИ Е ВЗЕТО ОТ ДРЕВНИЯТ ГРАД БОЛГАР ВЪВ ВОЛЖКА БЪЛГАРИЯ ТО Е ИЗМИСЛЕНО

2021.08.28 | 20:58

99
Браво голямо Слави.Перфектен си вече.
стил

2021.08.28 | 10:30

96
Който ще да е,само да не е Тиквата проста,най-големия позор за България в цялата и история
баба гицка

2021.08.28 | 15:49

98
никога България не е била по-добре, само при БОЙКО - така, че платена гнидо не се обаждай
черепа

2021.08.28 | 11:22

97
на тоя му е отварян черепа не може да си събере мислите ГОВОРИ КАТО ПЪРВОЛАК няма логическа мисъл а и МИСЪЛ изобщо няма като чалгарите дето ще надуват дудуци за да се изхранят Следващото нормално правителство да забрани чалгата със закон
Ипийчмънт

2021.08.28 | 10:11

95
Цял свят ни се смее...някакъв "певец" президент-революционер превзеха държавата и скачат трупешката върху главите на българите---хахаха.....Алооо ,избирателите, протестъри и хейтъри...до къде я докарахте...само военните трябва да дойдат и дави "изчегъртат като хората ..един път за винаги....ИНПИЙЧМЪНТ ВЕДНАГА......

Добави коментар

Водещи новини