Престрелката продължава: Христо Иванов отвърна на Тошко Йорданов

  • 27 август 2021 11:21

  • 17001
  • 42
Престрелката продължава: Христо Иванов отвърна на Тошко Йорданов
© Колаж: Novini.bg/Булфото

Има такъв народ" да преосмислят поведението си и да не се държат авторитарно като ГЕРБ. Така съпредседателят на "Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от" Христо ИвановХристо Иванов Роден е на 13 септември 1974 г. в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския отговори пред БНР на обвиненията на Тошко ЙордановТошко ЙордановТошко Йорданов Хаджитодоров е български сценарист и политик. Роден е на 2 май 1970 г., който тази сутрин персонално го обяви за провала в опитите за съставяне на редовен кабинет в рамките на 46-ия парламент.

,,Когато не знаеш какво правиш, бориш се с ГЕРБ със същите методи - липса на диалогичност, авторитарност, и после Христо ИвановХристо Иванов Роден е на 13 септември 1974 г. в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския е виновен. Аз в диалози с господин Йорданов нямам никакво намерение да влизам. Единственото нещо, което се надявам, е някъде, на някакво ниво в ИТН да си направят сериозни изводи и поне в следващия парламент да си променят подхода'', коментира съпредседателят на "Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от".

Тошко Йорданов към журналисти: Намерете Христо Иванов, заради него сега БСП е с третия мандат

С авторитаризъм, с желание да вземеш с 65 гласа всичко и да обявиш, че всички останали ти искат нещо, когато ти не искаш подкрепа, това е абсолютна рецепта за катастрофа, която наблюдаваме в действие. Нека избирателите преценят кой е виновен, допълни още той.

Иванов съобщи, че в събота и неделя ще се проведат заседания на колективните органи на коалицията, за да се вземе окончателно решение дали ще се включат в преговорите, организирани от БСП.

Последвайте канала на

Владимир Василев
17001 42

Свързани новини

Коментари 42

Добави коментар
Голев

2021.09.06 | 16:46

42
Пълно разочарование както от Христо Иванов, така и от Тошко Йорданов. Тези хора не стават за политици.
Симо

2021.09.02 | 11:32

41
Леле колко са зле и двамата! Ама Иванов като че ли е малко по-заблуден
Алла

2021.09.01 | 17:00

40
Колкото повече отвръща Христо, толкова повече му личи егоцентризма. Мерзавец, по нищо неразличаващ се от другите до сега!
Дарена

2021.09.01 | 15:01

39
Тия двамата и тяхната махленска свада...Идва ми в повече

2021.08.27 | 14:47

38
ДАВАЙ, Генерале. Видно е, че народа е с теб. Видяха се претъпканите зали на кампанията в цяла България. А малките партии, начело с Радев се опитват да говорят от името на народа. Казват, народа иска, народа е за промяна..площадите, ама на площадите бяха една шепа платени от Божков и накрая останаха само клошарите. Ако народа ги искаше на изборите щеше да ги подреди така...ИТН, Мутрите, Дай Б, Бсп, Дпс, ГЕРБ, тогава, щях да кажа ОК, имате право да говорите от името на народа. А, народа ги подреди така...ГЕРБ победа в България, и с 0.5% итн с машините на Мадуро в чужбина, Бсп, Дпс, Дай Б, Мутрите, партията на Радев, на последно. Е, ВИДНО, Е ЧЕ НЯМАТ ПРАВО ДА ГОВОРЯТ ОТ ИМЕТО НА НАРОДА, ЗАЩОТО БОЙКО И С МАШИНИ, СТРЕС, АРЕСТИ, ПАК ГИ БИ. СЛЕДОВАТЕЛНО, НАРОДА Е С БОЙКО* .
Mitaka

2021.08.27 | 14:47

37
Бойко Борисов е най-компетентният и сърцат политик и държавник на нашето време в България. Това е факт а не оценка, потвърден от хиляди малки факти и данни за страната ни през последните десетина години. Никой друг не е там където е най-нужен винаги: при хората с техните проблеми, макар и да не е длъжен да го прави.

2021.08.27 | 14:46

36
С две думи това е истинският лидер е Бойко Борисов. Голям държавник и политик. От първия си ден в политиката Борисов винаги е бил активен и много деен. Той е сред хората. Той е сред народа. Той е в големите градове. Той е из селата, общините, паланките, поляните. Навсякъде сред народа, сред хората, запознавайки и споделяйки техните проблеми, болежки, радости. Така се прави! Да гледат и да се учат! Новите политици от трупата на ИТН. От дивана, барикадиран в огромния си палат, охраняван като бос на картел, политика не се прави г-н Ст. Т. Тр. Повтаряйки само суверена, суверена, суверена. А сред хората. Кога ще видим нещото Ст. Т. Тр. сред народа, извън концерти разбира се. Бойко ви учи толкова години, безплатни уроци при това. Но, както се казва акъл не може да се набие. Искате да чегъртате и да се саморазправяте с поддръжниците на ГЕРБ. Не сте познали от хунтата! Вашето време свършва, свършва и мандата на кремълския льотчик!!! Имахте петминутната си слава. Сега само ще западате. Защото така и не разбрахте, че истинска политика не се прави само с отричане на направеното досега! Бойко Борисов не се умори да ви показва. Но маймуните как да го разберат. На тях им дай да чегъртат и да казват кой трябва да е в парламента и кой не. Станали те първи с малко след чутовна манипулация. Нали ви видяхме бе чалгари! Колко премиери извадихте досега. Само Бай Шиле още не се е пробвал. От чужбина ни се смеят и ни си се чудят. На есен категорична победа за ГЕРБ-СДС, категорична победа на президентските избори!!!! Категорична победа на справедливостта и връщане към нормалността!!!!

2021.08.27 | 14:46

35
През Август 2020 тока за бизнеса беше 70 лв. за мегават. Днес Август 2021 цената е 302 лв. за мегават. Днес кой ви краде? Бойко?

2021.08.27 | 14:46

34
---Започна отчегъртван-то на свободомиислещи и хора с лично и национално достойнство. Чегърталник-т е прост чалгар-наркоман, с психически проблеми и известен авер на "лидери" от организираната престъпност. Единствени в белия свят имаме президент, уличен в шпионски и криминални далавери, и вътрешен министър - имотен крал на клозети, който нарича бивши хора, ония които го превъзхождат интелектуално, нравствено и умствено. /Русия не я броя в никакви класации, тя е извън разума и човечността./
Сакън...надей...!

2021.08.27 | 14:36

32
Ако се върне Борисов- по-добре да емигрирам в Афганистан...!Там също са последни в икономическо развитие,до което ни докара и Борисов в БГ...!!!

2021.08.27 | 14:45

33
Ще се върне не рИви

Добави коментар

Водещи новини