ГЕРБ: Радев явно не иска да има редовно правителство, след като връчи мандата на БСП

  • 26 август 2021 18:45

  • 4503
  • 3
ГЕРБ: Радев явно не иска да има редовно правителство, след като връчи мандата на БСП
©

Връчвайки мандата на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е ние може би разбираме, че президентът Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на явно не иска да има редовно правителство. От "Има такъв народ" заявиха своята позиция. Нашата позиция също е ясна отдавна. "Демократична България" също казаха, че няма да подкрепят правителство с мандат на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е. Математиката и аритметиката не излизат. Има методи и начини да бъдат променини вижданията на политическите партии, но явно президентът не желае това да се случи. 

Това каза в предаването "Още от деня" по БНТ депутатът от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в и зам.-председател на парламента Росица Кирова по повод днешната новина, че президентът ще връчи третия мандат за съставяне на правителство на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е

Радев връчва третия мандат на БСП

"ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в вече 4-5 месеца е опозиция. Не зная дали са възможни разговори между ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в и БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е. Всичко в парламента все още се базира на много емоции и малко разум. Всички слагат разделителни линии, а според мен точно в парламента трябва да се намери най-малкото общо кратно, за да се състави стабилно управление. Всички се опитват да вдърдят ядрата си. Не знам дали тези хаотични действия обаче няма да доведат до още по-голям хаос в самата държава. На всички е ясно, че ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в са конструктивна опозиция в този парламент. Ако има кабинет между БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е и ИТН, ние ще се отнасяме отговорно, както направихме и за актуализацията на бюджета", добави тя. 

Росица Кирова: Подкрепа ще има, когато са ясни конкретните политики

"Трябва да има стабилно правителство и парламентарно мнозинство, което да поеме политическата отговорност. Предлаганите политики от служебното правителство и пиарските им приказки нямат никаква реална тежест. Едно служебно правителство не може да излъчва политики и да прави актуализация на бюджета", категорична бе Кирова. 

Последвайте канала на

Филип Епитропов
4503 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
КоР ЗА БКП-2 "ГЕйРБ и ЧУК" ☭

2021.09.02 | 00:44

3
МУ-ХА-ХА

2021.08.26 | 19:32

2
Що Радев да е виновен? Аз твърдя, че вие не искате редовно правителство на БСП!
ss

2021.08.26 | 19:09

1
Закон за защита на държавата, с всичките му добавки!

Добави коментар

Водещи новини