Лют скандал в парламента за коронавируса

  • 26 август 2021 11:19

  • 10635
  • 43
© Народно събрание

По време на дебата за актуализация на бюджета на НЗОК в парламента се развихри скандал между "Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен" и ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в. От парламентарната трибуна депутатът от "Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен" Станислав Балабанов обвини бившите управляващи, че кабинетът "Борисов 3" не се справил с пандемията от коронавирус, а смъртността в България е била една от най-високите в света.

Вие не се справихте с кризата - и през първата, и през втората, и през третата вълна. Докато хората умираха на стълбихте, вие се возехте на задната седалка на джипката джипката, заяви Балабанов. Бяхме първи по смъртност по време на вашето "справяне" с коронавируса. Когато брояхме жертвите на хората, които се самоубиваха от етажите на най-големите болници в България, отговорността я носите вие, защото излизахте От сутрин до вечер излизахте по трите национални телевизии, които работеха във ваша полза да плашите хората с чувалите за трупове, каза Балабанов обръщайки се към депутата от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в и бивш министър на здравеопазването Костадин АнгеловКостадин АнгеловКостадин Ангелов е роден на 7 юни 1977 г. Завършва Медицинския университет в София през 2004 г..

Вие и вашият лидер бяхте от тези, които твърдяха, че този вирус изобщо не съществува. Вие лъгахте обългарския народ, че не трябва да се носят маски, че не трябва да се слагат ваксини. Ввъв вашата парламентарна група все още има хора, които казват или намекват, че хората не трябва да се ваксинират, заяви в отговор депутатът от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в Тома БиковТома БиковТома Биков e български политик, роден на 10 октомври 1980 г. в Бургас. Завършва актьорство за. Ген. Мутафчийски и правителството спасиха българското общество, а не вие - вие само пречехте. Вие горяхте маски, г-жо Манолова. Това повтаряхте всички вие. Вие нямате никакъв принос по справянето с коронавируса, каза Биков, обръщайки се освен към "Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен", и към "Изправи се БГ! Ние идваме" и "Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от".

Г-н Балабанов, не ви прави чест. Светът е изправен пред огромно предизвикателство, посочи в реплика депутатът от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в Александър НенковАлександър НенковАлександър Руменов Ненков е икономист и политик е от ГЕРБ, народен представител в 41-вото, 42-рото,. Трябва да си дадем сметка, че врагът е невидим и целият свят тепърва ще има огромен проблем. В такива ситуации обществото трябва да бъде обединено. Ако имате толкова критики към предишното правителство, каква е вашата позиция? С противоречивите си послания мислите ли, че помагате да се премине по-леко през тази криза. Невъзможността да се създаде работещо правителство също допринася за това по-трудно да се премине през кризата. Това е безотговорното поведение. Миналата година година просто протестирахте, без да кажете какво трябва да се направи. Заради вас – трите партии, сега сме възможно най-разединени, добави Ненков.

Няма от какво да ме е срам, г-н Балабанов, заяви от трибуната Костадин АнгеловКостадин АнгеловКостадин Ангелов е роден на 7 юни 1977 г. Завършва Медицинския университет в София през 2004 г.. Ще припомня какво правехте вие по време на брифингите на НОЩ – казвахте как вирус няма, как не трябва да се носят маски. Когато говорим за COVID-19, ние трябва да сме обединени. Единственият начин да излезем от тази криза е да сме обединени, отбеляза Ангелов.

Депутатите започват дебати по държавния бюджет

Грозна е картинката, която наблюдаваме в момента, каза от трибуната Станислав Балабанов. Появата ми тези брифинги беше основателна, тъй като приоритет за вас бяха въпросите на Беновска и Николова от едни други сайтове, които всички познаваме. Въпросите ми бяха въпроси, които си задаваха всички български граждани. Българският народ не получаваше истинската информация за това, което се случва, а чуваше как детските площадки ще бъдат превърнати в морги. Гледахме нелогичните действия на вашия премиер. Трябва да ви е срам, че вашите заповеди бяха премахвани от вашия премиер с лека ръка, когато не му изнасяха. Вие носите отговорността. Ние не се казвали, че вирус няма – ние просто показвахме грешките и българският народ го видя, подчерта Балабанов.

Няма факти, че сме горили маски, но има снимки, как здравният министър заедно с шефовете на най-големите болници се возят в джипката вместо да лекуват болни, заяви от парламентарната трибуна председателят на ПГ на "Изправи се БГ! Ние идваме!Изправи се БГ! Ние идваме!Изправи се.БГ е гражданска платформа с председател Мая Манолова. Манолова е категорична, че" Има снимки как стоите смирено и позорно и слушате, показват ви магистрали, които впоследствие се показа, че са строени незаконно. Ако призовавате за обединение, защо не подкрепяте актуализацията на бюджета? Защото призивите са лицемерни. Сметките ви обаче отново няма да излязат верни, каза още Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на.

 

Последвайте канала на

Константин Тодоров
10635 43

Свързани новини

Коментари 43

Добави коментар

2021.08.26 | 16:13

43
Няма факти, но аз си спомням Мая и пРезидента демонстративно без маски и как обясняваха колко са излишни всякакви мерки и как мангъроидите са прави. Крадците викат дръжте крадеца.

2021.08.26 | 15:06

42
Трифонов изнудвал зA 300 000 марки Славчо Христов, зa дa пропагандира за СДС .Разстреляният Георги Стоев: Слави прибираше по 40 000 долара от Сашо Дончев, за да агитира за БСП ....НЕМА ТАКЪВ ШУТ Разстреляният Георги Стоев: Слави прибираше по 40 000 долара от Сашо Дончев, за да агитира за БСП Представяме ви нова порция скандални разкрития за моралната нечистоплътност и алчността на шоумена мутра Слави Трифонов, който сега крои политическа кариера и иска да спасява България. Всъщност патриотарството му е само маска, зад която прозира безогледният му ламтеж му за лично облагодетелстване. В миналия брой публикувахме откъс от трилогията „БГ Кръстника” на летописеца на мафията Георги Стоев, който плати с живота си за смелостта да проговори за тайните на ъндърграунда. В текста той описа как Слави Трифонов е рекетирал бандита Поли Пантев и се е слагал на боса на ВИС Васил Илиев. Сега ви предлагаме нова порция свидетелства на Георги Стоев за двойния морал на златотърсача Трифонов. Вижте как шоуменът е изнудвал Сашо Дончев и Славчо Христов, за да пропагандира за БСП и СДС. Последно се бях виждал със Славчо (б. р. - Христов) точно два дни преди Нова година. Потърсих Крейзи, за да ми уреди среща с шефа му. Бях се присетил, че скоро ще стане една година, откакто му спасих живота. Досега само Маджо даваше пари, а Славчо не ми се беше отблагодарил. Крейзи се обади малко по-късно, за да му кажа за какво искам да се срещам с шефа му. Съвсем спокойно му обясних, че в навечерието на празниците очаквам да ми върне жеста. Крейзи затвори сконфузен, но след минути ме набра отново с мотива, че Славчо имал много ангажименти и нямало да има време скоро да се видим. - Добре тогава - пожелай му да се пази. НЕМА ТАКЪВ ШУТ Разстреляният Георги Стоев: Слави прибираше по 40 000 долара от Сашо Дончев, за да агитира за БСП......................

2021.08.26 | 15:05

41
Вече се видя, че Тошко и ИТН са въздух под налягане! Компресорите, които ги напомпват са в Дубай, Белград, Сараите и Кремъл. Но и те не могат да ги донадуят така, че хората пак да им повярват! От повредената система започна да излиза райски газ и голямата част от публиката на "суверена" не може вече да спре да се смее.

2021.08.26 | 15:05

40
ХА СЕГА ИЗБИРАТЕЛИТЕ НА ИТН ЧЕСТИТО. СЛАВЧО ВИ ИЗЛЪГА. ТАКА ПОСТЪПВАТ МУТРИТЕ. А, СЛАВЧО Е МУТРА БИВШ ПРИЯТЕЛ НА МУТРИТЕ С ВАСИЛЕВИ, ИЛИЯ ПАВЛОВ И...ПОЛУЧАВАЛ ПО 50 000 ОТ САШО ДОНЧЕВ, ДА АГИТИРА ЗА БСП, Е СЕГА Е СЪЩАТА РАБОТА

2021.08.26 | 15:05

39
Трансформацияата н тошковците- 10 юни-Филип Станев:ИТН няма да работи с ГЕРБ, БСП и ДПС....16 юни Тошко:ГЕРБ и ДПС са ужасно токсични за нас. БСП също.......16 юли Тошко:Имам усещането,че в сегашното служебно правителство има хора на ДПС.....20 юли Филип Станев:С ДПС живеем на различни полюси, а и Слави Трифонов не е Ердоган......22 юли депутата от ИТН Станислав Балабанов:ИТН ще преговаря с ДПС за подкрепа. Ще поканим всички с изключение на ГЕРБ.Поканите ще бъдат изпратени официално.Ще има покана и за ДПС.
Браво Тома

2021.08.26 | 15:04

38
Бик0в се подигра с този смешник

2021.08.26 | 14:00

24
Браво Биков!
ааа

2021.08.26 | 14:59

37
Биков е най-големият подмазвач!
Great

2021.08.26 | 14:33

32
Балабанов е една марионетка. Мръсник от класа, като своя шеф Слави ЧАЛГАРЯ!

2021.08.26 | 14:53

36
Балабамурников,педераз,долен,
До коментар 27

2021.08.26 | 14:51

35
Е как кой? Астрологът Филип Филипов предсказа,че Радев ще бъде прогонен с камъни! Сто на сто е познал!

2021.08.26 | 14:44

34
Това, прасе Балабанов,е,Лизач, Педерунгел,

Добави коментар

Водещи новини