Ивайло Вълчев за третия мандат: Питат ни "Искаш ли да си празнуваш рождения ден на моята дата"?

  • 26 август 2021 10:10

  • 10460
  • 17
© Novini.bg

Това за нас по никакъв начин не стои на дневен ред. Нашата позиция е повече от ясна, каза пред журналисти в кулоарите на парламента зам.-председателят на ПГ на "Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен" Ивайло Вълчев в отговор на въпрос има ли шанс да се създаде правителство с третия мандат с участието на ИТН, предаде репортер на Novini.bg.

Той представи образно позицията на ИТН, като попита репортер кога е рожденият му ден. Мъжът отоговори, че рожденият му ден е през януари. Представете си, че каните на рождения си ден едни хора, които казват "Кой друг ще дойде, какво ще ти подарят, какво ще има за ядене за пиене?" и казват "Не, няма да дойдем, ще кажем и на другите да не идват и въобще, вашият рожден ден през януари не е добра идея". След което същите хора идват при Вас и казват "Искаш ли да си празнуваш рождения ден на моята дата през декември?", заяви  Вълчев.

Нямаме въобще база, на която да разсъждаваме по това нещо. Казахме повече от ясно, че няма да влизаме в разговори за трети мандат. За пореден път казваме, че логиката, по която сега ни се предлага нещо, което можеше да се случи преди един месец с нашия мандат, за нас наистина е непостижима логика. Тогава не можеше, а сега може – ето ви мандат, направете го. Ние искахме да го направим преди един месец, коментира зам.-председателят на ПГ на ИТН.

Той уточни, че ИТН не са получили покана от БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е за разговори за съставяне на правителство. По думите му отправената от БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е към ИТН покана за разговори по актуализаицята на бюджета е една покана, изпълнена с добро желание, но с не много смисъл, тъй като по бюджета се работи в Комисията по финанси.

Позицията на ИТН за третия мандат остава непроменена

Последвайте канала на

Константин Тодоров
10460 17

Свързани новини

Коментари 17

Добави коментар

2021.08.26 | 16:29

17
Бреййййй много учен тоя Вълчев. Все гении е събрал уччиндолския селтак у неравноделното сборище.

2021.08.26 | 15:08

16
Какъв ли щеше да бъде изборният резултат, ако предизборно Славчо беше казал, че ще преговаря със БСП и ДПС?! :)

2021.08.26 | 15:08

15
Трифонов изнудвал зA 300 000 марки Славчо Христов, зa дa пропагандира за СДС .Разстреляният Георги Стоев: Слави прибираше по 40 000 долара от Сашо Дончев, за да агитира за БСП ....НЕМА ТАКЪВ ШУТ Разстреляният Георги Стоев: Слави прибираше по 40 000 долара от Сашо Дончев, за да агитира за БСП Представяме ви нова порция скандални разкрития за моралната нечистоплътност и алчността на шоумена мутра Слави Трифонов, който сега крои политическа кариера и иска да спасява България. Всъщност патриотарството му е само маска, зад която прозира безогледният му ламтеж му за лично облагодетелстване. В миналия брой публикувахме откъс от трилогията „БГ Кръстника” на летописеца на мафията Георги Стоев, който плати с живота си за смелостта да проговори за тайните на ъндърграунда. В текста той описа как Слави Трифонов е рекетирал бандита Поли Пантев и се е слагал на боса на ВИС Васил Илиев. Сега ви предлагаме нова порция свидетелства на Георги Стоев за двойния морал на златотърсача Трифонов. Вижте как шоуменът е изнудвал Сашо Дончев и Славчо Христов, за да пропагандира за БСП и СДС. Последно се бях виждал със Славчо (б. р. - Христов) точно два дни преди Нова година. Потърсих Крейзи, за да ми уреди среща с шефа му. Бях се присетил, че скоро ще стане една година, откакто му спасих живота. Досега само Маджо даваше пари, а Славчо не ми се беше отблагодарил. Крейзи се обади малко по-късно, за да му кажа за какво искам да се срещам с шефа му. Съвсем спокойно му обясних, че в навечерието на празниците очаквам да ми върне жеста. Крейзи затвори сконфузен, но след минути ме набра отново с мотива, че Славчо имал много ангажименти и нямало да има време скоро да се видим. - Добре тогава - пожелай му да се пази. НЕМА ТАКЪВ ШУТ Разстреляният Георги Стоев: Слави прибираше по 40 000 долара от Сашо Дончев, за да агитира за БСП......................
ЛОГИЧНО!

2021.08.26 | 14:12

14
ИМА ЛОГИКА!
ЛОГИЧНО!

2021.08.26 | 14:12

13
ИМА ЛОГИКА!

2021.08.26 | 13:45

12
плувайте, олигофрени.
Президентска република

2021.08.26 | 13:30

11
На другите избори министрите от сегашния кабинет с партия отвяват всичкия боклук, от тиквата, през станислав, до педеристаки и да приключваме с "пърламентаризма".
ИТН, ДПС и герб се оказаха една банкнота

2021.08.26 | 12:57

10
Народът разбра че чалгарите превърнаха държавата в чалга и че работят в полза на герб и ДПС , и гледат в една посока с тях. Не знам по какво се различава дългият от ББ, може би в това че плевенчанина постоянно е сърдит . Ако гологлавият наистина искаше промяна на модела Борисов, той щеше да се възползва от подадената ръка от страна на партиите на протеста при положение че единственото им условие беше да бъдат включени служебните министри на икономиката и МВР.
Ей , долен герберски боклук

2021.08.26 | 11:32

7
Кочината на Бойко се Срива .... Най-наглите кражби правени някога ..... От Бойко Еднокнижният

2021.08.26 | 12:06

9
Шибачев ИДИОТ ПОД НАЕМ и лайноразносвач пак си дъвче памперса и вони на селския нужник, където е правен с пробита лъжица чрез събиране от пода на нужника
Ъъъ,това е

2021.08.26 | 12:04

8
Има Такъв Нужник и чалгаря неговата запазена марка, а вонята става трудно поносима от там

Добави коментар

Водещи новини