Александър Сиди: Държавата е на автопилот, а шоуто на Слави си върви

  • 23 август 2021 09:57

  • 1797
  • 8
Александър Сиди: Държавата е на автопилот, а шоуто на Слави си върви
© Кадър: Bulgaria ON AIR

Вчера с г-н Джамбазки бяхме на границата и пред бежанския център в Харманли. От Агенцията за бежанците очевидно искат нещо да прикрият. Само млади мъже се разхождат, лагерът е доста сериозно пълен. Охраната не пазеше особено много лагера. Тези хора щъкат из града и притесняват местните жители. Без никакъв проблем излизат и влизат в лагера. Когато пристигнахме, вратите бяха широко отворени, аз ги затворих. Това заяви Александър Сиди от ВМРОВМРОВМРО – Българско национално движение (ВМРО–БНД) е националистическа българска политическа в сутрешния блок на Bulgaria ON AIR.

Сиди и Ангел Джамбазки са заснели кадри от лагера, които ще разпространят днес. 

Шоуто на Слави от една телевизия се прехвърли в друга - в националната. И всеки ден се занимаваме с това какво му е хрумнало през Фейсбук. В 44-ото НС предложихме законопроект за доброволни отряди към МВР. Не минаха заради ДПС и ГЕРБ, които се съюзиха. Днес тези отряди щяха да са изцяло полезни, припомни той.

Експерт разкри какъв автогол може да си вкара Слави

По думите на Сиди държавата е на автопилот и не успяваме да управляваме нито една криза. Той очаква положението с бежанската вълна да стане много по-сериозно и се надява държавата да си влезе в правомощията.

,,Призоваваме министър-председателя да прати армията на границата, да прати повече полиция и жандармерия. Тези хора идват с намерението да променят България и Европа. Вижте снимките на хората в самолетите. Това са млади мъже. Когато млади мъже тръгнат нанякъде без жените и децата си, те обикновено тръгват на война'', настоя Сиди и добави, че е заплашена националната сигурност на страната ни.

Анализатор разкри кой е основният път на мигрантите от Афганистан към Европа

Той бе категоричен, че 45-ото и 46-ото Народно събрание са изцяло и само цирк.

Тежко лицемерие от страна на политиците. Като започнем с космическата програма на г-н Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в, минем през тежки обиди... Къде е Христо Иванов, който е единственият стожер на правосъдната реформа в България?! Къде е Мая Манолова в правната комисия, къде е адвокат Хаджигенов в правната комисия?, запита Сиди. 

Според него отиваме към нови парламентарни избори, въпреки че му се иска да имаме редовно правителство, тъй като страната ни влиза в тежка икономическа криза.

Последвайте канала на

Владимир Василев
1797 8

Свързани новини

Коментари 8

Добави коментар
Анонимен

2021.08.25 | 09:34

8
Вие какво направихте освен да лапате
Нищоправец

2021.08.23 | 13:27

5
ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ БОЙКО БОРИСОВ,ПАК ДА НИ УПРАВЛЯВА И ПРЕВЪРНЕ В ЕВРОПЕЙСКА ДЪРЖАВА.БОЖЕ,ПАЗИ БЪЛГАРИЯ ОТ ЧУМА И КОМУНИСТИ.АМИН.

2021.08.24 | 06:49

7
ПАК НЯМА ДА ИМА.БОКО ВЪРВИ СТРЕМГЛАВО НАДОЛУ И СПИРАЧКА НЯМА!
Влад

2021.08.23 | 16:41

6
Е как къде са Ицо, Мая и Хаджигеов, пеняват се в парламента, чудят се как по-лесно да си изплетат лъжливите мрежи. Само на приказки и обещания са добри, труно вършат нещо на практика.

2021.08.23 | 10:44

1
КОЙ СИ ТИ ,ЧЕ ДА КАЗВАШ? ДОРИ В ПАРЛАМЕНТА НЕ СТЕ,А СЕ БЯХТЕ ОБЕДИНИЛИ С КОЙТО МОЖЕТЕ!
ДО ТОЗИ ОТДОЛУ

2021.08.23 | 13:15

4
ЕЛА МЕ НАКАРАЙ ДА МЛЪКНА РЕЗАК СМЕШЕН! ШЕЙТАНА ДА ТИ ВЗЕМЕ ЖАЛКАТА ДУШИЦА!
0001

2021.08.23 | 11:15

2
млъкни ГЛУПИ
.

2021.08.23 | 11:37

3
Тоя СД плейър като какъв се изявява, освен лапач на шнорхела на Каракачанов.Мвро Вие сте история никога няма да сте в парламента предатели!

Добави коментар

Водещи новини