Стъки: Къде изчезнаха 2 млрд. лв. по време на служебния кабинет на Радев?

  • 18 август 2021 20:26

  • 7375
  • 48
Стъки: Къде изчезнаха 2 млрд. лв. по време на служебния кабинет на Радев?
© bulphoto (архив)

Кандидатът за президент Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на е в паника и затова прави гаф след гаф. Доскоро протежето на руския генерал Решетников се виждаше, като сигурен победител в предстоящите след два месеца избори, но в последните дни, след серия от груби грешки изгуби почва под краката си. Това написа в социалните мрежи ММА-шампионът Станислав Недков-Стъки.

Стъки посочва и част от провалите на президента:

1. Нарушаването на Конституцията с назначаването за министър на човек с двойно гражданство.

ДПС и Радев в спор за гражданството на Кирил Петков, президентът попита: Коя е Вашата родина, г-н Карадайъ?

2. Изчезналите над 2 милиарда лева, които бяха отделени за магистрала “Хемус” и други стратегически обекти от национално значение. Обектите бяха спрени, а назначеното от Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на служебно правителство не може да отговори къде потънаха парите.

3. Спирането на изплащане на 1000 лв. за медиците на първа линия и подготвяното спиране на 50-те лева за пенсионерите. Също и спрените разплащания към бизнеса за изпълнени добросъвестно договори с държавата.

4. Нарастващото социално напрежение заради най-скъпия ток в цяла Европа, който плащаме, значителното повишаване цената на водата, парното, горивата, газа и храните от първа необходимост.

5. Продължаващото престъпно нехайство към Плана за възстановяване, който все още не е внесен в Европейската комисия. Това лишава от подкрепа пострадалия от пандемията бизнес. В него са заложени милиарди за енергетика, образование и саниране на жилищата на българските граждани, което ще намали значително сметките им за ток.

6. Изпуснатата ситуация и абсолютния провал на служебния кабинет в справянето с бежанската криза. Европа с притеснение очаква огромна бежанска вълна от Афганистан, а служебното ни правителство няма никаква визия какво трябва да се направи, при условие че имигрантските центрове у нас вече са пълни.

Списъкът с провалите на Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на е дълъг. Но сред най-големите му провали е факта, че той не се справи с ролята си на обединител на нацията. След 5 години управление на Радев, българския народ никога не е бил толкова разединен! По негова вина някои политици си позволиха да превърнат Парламента в цирк, а България е в политическа и икономическа изолация, посочва Недков.

Последвайте канала на

Novini.bg
7375 48

Свързани новини

Коментари 48

Добави коментар
гого

2021.08.22 | 09:29

48
Записите от камерите на НСО с полицейско насилие са на президента, а не на Гешев, защото НСО е към президента Радев.През цялото време са били при президентската институция, но показани в подходящия момент за отвличане на вниманието от проблемите създадени от неговото правителство. Протестите също са режисирани от президента, част от неговата предизборна кампания. Да не се оставяме да бъдем манипулирани .
Един от Тримата

2021.08.21 | 08:37

47
Парите са в джоба на някой герберски идиота които не оспяха да ги изчигъркат....

2021.08.19 | 08:46

46
СТИГА БЕ СТЪКИ,НЕ СЕ ИЗЛАГАЙ.НИКОЙ НЕ ТЕ ВЗЕМА НА СЕРИОЗНО.
Бай ХУЙ

2021.08.19 | 06:38

37
СТЪКИ ЛАЙНО МИРИЗЛИВО!КАЖИ ТИ ГЕРБЕРСКИ ПЕДАЛ ЗА ТВОЙТЕ МИЛИОНИ ОТПУСНАТИ ТИ ОТ ГЕРБ СВИНЬО ДОЛНА!

2021.08.19 | 07:39

45
Комисията в парламента скоро ще го прилапа Стъки.

2021.08.19 | 07:35

44
За хората ГЕРБ в случая се явява олицетворение на мафията, която яростно брани статуквото. Изобщо не ги интересува какво пише в закона. Кирил Петков печели, ГЕРБ губи от цялата работа. ИТН също са губещи, защото за хората точно те започнаха първи атаките срещу Кирил Петков и точно те правят услуга на ГЕРБ и ДПС. Това е положението.
Пламен

2021.08.19 | 07:05

40
Този Стъки е много тъп Саше!

2021.08.19 | 07:32

43
ХЕЙ ГЛУПАК СТЪКИ СТОЙ СИ В ДОМА ЧЕ КОГАТО ТИ СИ НА ВЪН ВЕСКО ХИТРИЯ ПОЗНАВАШ ГО МНОГО ДОБРЕ УЧИ ТВОЯТА РУСА ЮЛИЯНА СЕХС КУЛТУРА ВЛАГОДАРИ МИ ЧЕ ТИ ОТВАРЯМ ОЧИ ТЕ

2021.08.19 | 07:31

42
Стъки от времето, когато съпругата му Юлияна Дончева се кандидатира за кмет на Велико Търново, родният град на Стъки. Заради изтърпяни присъди за рекет и насилие, както и с десетки скандали през 2011 г. той се възползва от съпругата си, като наложи нейната кандидатура. Тогава Бареков направи цели две предавания, за да изчисти позорните петна в биографията на Стъки и го накара да се закълне над Библията, че не е отправял заплахи към кметицата на близко село. През 2003 г. антимафиотите арестуват Стъкито с първия транш от рекета на горнооряховска търговка - 500 белязани лева. В автомобила му са открити брадва, белезници, метален бокс, бухалка, празни бланки за записи на заповед, както и разпечатки от вътрешната информационна система на МВР с лични данни на бизнесмени По същото време в старата столица вече върви и разследване за рекет на тогавашния приятел на фолк звездата Вероника. Цели 3 месеца гаджето на певицата Недялко Недялков бил тероризиран със заплахи по телефона, бит и тормозен заради дълг от 2000 лв. Тогава фолкфурията заварила пред жилището си отрязаната глава на кучето си. Стъки и съучастникът му се признават за виновни и за двете престъпления. Станислав Недков получава 4 месеца затвор, а Спартак Игнатов – три. Кметицата на търновското село Пчелище твърдеше, че я заплашвал, защото се кандидатирала отново за поста, издигната от партия ГЕРБ. Тогава той целуна Библията в Барековия ефир, кълнейки се, че подобен случай не е имало. Извън семейните обязаности партийните също не прощават на Юлияна Дончева. Кандидатурата й за кмет на Велико Търново повдигна въпроса за кандидат-общинския съветник в листата на „Новото време” Любен Велчев, който е спряган за човека на Иво Карамански в старата столица.

2021.08.19 | 07:30

41
Депутат, софра, запой. Преход, пасмина, застой. Болни, доктори, рушвет. Кмет, корупция, разцвет. Безпорядък, рев, искри. Алкохол, жени, псувни. Цици, интернет, Айфони. Бизнес, спонсор, милиони. Обир, банка, далавера. Ред, полиция, химера. Път, поръчка, магистрала. Катастрофа, вой, раздяла. Улици, ремонт, павета. Кражби, сеч, екодървета. Фирми, призраци, офшорки. Евро, сметки, уговорки. Избори, елит, управа. Шок, пародия, държава. Изход, бягство, терминал. Народ, история, финал...Кой щесе наеме да управи тая бъркутия,тоя буламач сътворен от ДПС И ГЕРБ.
ЯВНО

2021.08.19 | 06:48

39
В ПРЕЗИДЕНТСТВОТО ГИ ГУШКАТ ЗА ИЗБОИТЕ ЩЕ ИМ ТРЯБВАТ ПАРИ
СТЪКИ

2021.08.19 | 06:40

38
СТЪКИ НЕЩАСТНИКО ПРОСТ ВИЖДАЛ ЛИ СИ СИ ТЪПАТА ГРОЗНА МУТРА В ОГЛЕДАЛОТО БЕ ПЕДАЛ!

Добави коментар

Водещи новини