ГЕРБ към опонентите: Моля ви, посочете хората, които ще преговарят с Турция и Германия?

  • 17 август 2021 13:28

  • 2781
  • 2
ГЕРБ към опонентите: Моля ви, посочете хората, които ще преговарят с Турция и Германия?
© Novini.bg

Днешното изслушване е поредният опит, в който върху политическа партия ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в трябва да се излее една кофа. Всички говорим за диалог, но целта е той да се минира. Стана ясно, че има нужда от законодателни промени, за да може подобни случаи да бъдат избягвани или адекватно наказвани. Това заяви Радослав Чолаков от ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на по време на изслушването в парламента за полицейското насилие над протестиращи.

„Продължаваме да заминаваме парламента с такива дискусии, от които няма да бъдат извадени дивиденти, подменя се дебатът“, предупреди той.

Чолаков подчерта, че ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на осъжда случилото се и призовава за промени в законодателството за по-сериозно насилие за подобни действия. Той обаче предупреди, че за това е нужен работен парламент и редовно правителство. Чолаков обърна внимание на кризата, която предстои и във връзка с мигрантския натиск.

Бити протестиращи дойдоха в парламента, депутатите ги аплодираха

„На нас ще ни трябва дипломация, на нас не ни трябват пари. Трябват ни хора, които ще преговарят с Турция, Германия, Австрия, Унгария, Хърватска и Сърбия. Много ви моля посочете ги и ги изберете в следващите седмици, защото служебното правителства няма мандат“, подчерта депутатът от ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на.

Последвайте канала на

Борислава Бибиновска
2781 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
К'ва е тая тутурутка?

2021.08.17 | 14:50

2
И зa кaквo сe пeняви, всe eднo тиквитe някoгa сa гoвopили с някoй. Тиквитe сaмo слyшaт, изпълнявaт и с тoвa e6aт мaйкaтa нa дъpжaвaтa.

2021.08.17 | 14:00

1
Няма да посочат, щото им дреме на шнорхелите :)

Добави коментар

Водещи новини