Радев ще проведе допълнителни консултации с ПГ за връчването на втория и третия мандат

  • 16 август 2021 20:49

  • 1052
  • 15
Радев ще проведе допълнителни консултации с ПГ за връчването на втория и третия мандат
©

На 17 и 18 август държавният глава Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на ще проведе допълнителни консултации с парламентарно представените политически сили в 46-ото Народно събрание в рамките на конституционната процедура за връчване на проучвателен мандат за съставяне на правителство.

На 17 август, вторник, президентът ще приеме в президентската институция представители на парламентарните групи на „Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен“ от 9.00 часа, на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в от 10.15 часа и на "БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е за България" от 11.30 часа.

На 18 август, сряда, държавният глава ще проведе консултации с представители на парламентарните групи на „Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от“ от 14.00 часа, на „Движението за права и свободи“ от 15.15 часа и на „Изправи се БГ! Ние идваме!Изправи се БГ! Ние идваме!Изправи се.БГ е гражданска платформа с председател Мая Манолова. Манолова е категорична, че“ от 16.30 часа.

Последвайте канала на

Борислава Борисова
1052 15

Свързани новини

Коментари 15

Добави коментар

2021.08.17 | 03:56

7
принципният и доблестен” пишман президент е бъркал в държавни офиси под полата на негова служителка и подчинена.Същата той назначава на втори договор за оказаните сексуални услуги.Кукловодите му ги принудиха да се бракуват ,за да му наложат измамната визия за изборите,че е честен човек,глава на семейство и натовски генерал.Иво Христов е известен като човек с много зависимости,руски агент и антиевропеец.Той е в основата на десетки политически гафове на Радев ,който освен от руски самолети с изтекъл срок на годност от друго едва ли разбира.Не е виновен човечецът,жертва е на комунистическата казарма и БКП.Президентството, в този му вид представлява опасност за националната сигурност!

2021.08.17 | 17:49

15
Тои,е, кукла на конци,

2021.08.17 | 17:42

14
Тоя пудел, наглец мутра червена те,го,назначиха,
240 тикви

2021.08.17 | 04:21

13
Изначално идеята. 240 хрантутника да взимат решения и да има НС не е ефективна. Няма никога да има оправия. Трябва да се премине към президентска република.

2021.08.17 | 04:00

12
В срещата на НАТО, никой не покани Радев. Никой не му обърна внимание. Само Зоран Заев се прежали да се срещне с него. Тоя Каун, никой не го знае/Онзи ден Шиши пусна бомбата: чрез Пристанище Варна Радев в получил 60 млн $ от руснаците за да лобира за техни банки. Шиши сложи Радев на

2021.08.17 | 03:58

11
ОТЧАЯН СТРАХ! Ето това е основният мотив, който движи действията на Радев и формираната клика около него. Сега е с имунитет, т.е. недосегаем, защото все още е президент. Да, но е оцапан до уши с шпионски скандал срещу родината си и с корупционни сделки - Грипени, Бобокови и т.н. Затова се е вкопчил в президентската власт. Играе хазартно, заложил е всичко и е готов на всичко - или ще е президент още един мандат или отива в затвора. Готов е и на диктатура - за да си спаси кожата...

2021.08.17 | 03:57

10
..Психическото състояние на Р. Радев е патологично явление! Действията му се ръководят от неистовото желание да прилича на някого, на когото тайно се възхищава и завижда до полуда, но осъзнава, че никога не може да бъде като него, защото самата природа го е създала като една озлобена, егоистична, комплексирана, вечно недоволна и нещастна твар! Това скрито, вътрешно преклонение и стремеж за подражание към човека, издигнат тайно в неговото подсъзнание в култ (разбирай Б. Борисов) води до налудничавото желание за отмъщение и дори физическа разправа, с цел този недостижим за него образ да изчезне от света! Той е неговата злощастна карма! Затова всички негови словоизлияния започват и завършват с Б. Борисов! Не съм психиатър, но сигурно в тази наука има точна, специфична терминология за такъв вид патология. Горко му на такъв нещастник! Горко и на наивните българи, които се довериха на извратеното его и жаждата за мъст и власт на нещастния българомразец „Фигурант”, който ги използва за задоволяване на собствената си егоистична мания за лидерство, без никаква реална оценка на собственото си нищожество! ! Горко ни и на нас, всички българи, ако не се мобилизираме на изборите. Единствения изход да спасим родината си е да ГЛАСУВАМЕ ЗА ПЪЛНО МНОЗИНСТВО на доказалата се като най-отговорна за бъдещето и стабилността на България политическа партия ГЕРБ!! Само това ще ни спаси!..

2021.08.17 | 03:57

9
Радев е най-разрушителната фигура (със главна буква - Фигурант) в следосвобожденската ни История, която освен кариера платена от българския данъкоплатец, няма никакво друго постижение в житейския си път - разбито семейство, разруха на военновъздушните сили, а сега - всяко негово действие и бездействия е само в интерес на Кремъл.

2021.08.17 | 03:57

8
..Уж гласувах за летец, а то излезе, че съм гласувала за комунистически миризлив подлец. Гласувах за уж десните от Дай България, а насреща ти се прегръщат, Рада Дълбоката и бившата на СС Момата, Ел. Йончева. Сега как да гласувам за Пинокио и Гнома, като зад тях надничат Черепа, Чалмата, Импекса и Костинбродската корвета. Затова ще гласувам за синята идея и нейния носител СДС, защото съм десен човек и обичам България..

2021.08.17 | 03:56

6
Мишката Радев цър цър...е в капана,който му е щракнал опашката и сега му остава само да църка от болка. ..цър цър Много хора свалиха доверието си от президента, когато чуха телефонния му разговор с ген. Стойков. Беше унизително да чуем как държавният глава не оспори намерението да се крият документи и обеща да изпрати "Митко" на помощ.

2021.08.17 | 03:55

5
В България е гробна тишина, народът ни от ярост онемя . По улиците хората се щурат търсят Радев за да му го турят !!!!

Добави коментар

Водещи новини