Христо Иванов сравни поведението на Мустафа Карадайъ на КСНС с това на Волен Сидеров

  • 16 август 2021 18:34

  • 3604
  • 23
Христо Иванов сравни поведението на Мустафа Карадайъ на КСНС с това на Волен Сидеров
© Булфото архив

Обсъдихме цялата система от кризи, с които се сблъсква България – институционални, финансови аспекти. В крайна сметка окончателното решение по въпроса за необходимата актуализация на бюджета ще бъде взетo в парламента, там парламентарните сили ще изкажат своята окончателна позиция, но това беше една изключително информативна дискусия. Това заяви след Консултативния съвет за национална сигурност, свикан от президента Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на, съпредседателят на "Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от" Христо ИвановХристо Иванов Роден е на 13 септември 1974 г. в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския.

Той добави, че предстои парламентарната група на ДБ да се събере утре, за да реши дали ще подкрепи актуализацията на бюджета.

Започна заседанието на КСНС при президента

Иванов разясни, че по време на КСНС е била обсъдена и зараждащата се нова мигрантска криза у нас.

"Все още не можем да оценим колко сериозна е ситуацията. Тепърва очакваме да се структурира ситуацията в Кабул, тъй че е много рано да се направят някакви оценки, но със сигурност става дума за изключително висок риск пред България. Нашият призив беше скоро да имаме следваща дискусия, свързана с нейното развитие", каза Иванов.

Съпредседателят на ДБ коментира, че партията осъзнава нуждата от съставяне на ново правителство, за да бъде избегната политическа криза у нас, но предупреди, че ще се съобразят с определени точки от предизборното споразумение на коалицията.

"Съзнаваме, че страната има нужда от управление и че единственият шанс е третият мандат. Същевременно ние имаме много ясни ангажименти в нашето предизборно споразумение, включително по отношение на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е - че не можем да подкрепим правителство с техен мандат. Ако ИТН не променят позицията си да не подкрепят правителство с третия мандат, тази хипотеза изобщо отпада. Не можем и да участваме в правителство, което се ползва с подкрепата на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в и ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с", заяви той.

Христо ИвановХристо Иванов Роден е на 13 септември 1974 г. в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския сравни поведението на Мустафа КарадайъМустафа КарадайъМустафа Карадайъ – български политик от ДПС Мустафа Кадарйъ е роден е на 08.05.1970г. в село Борино, по време на КСНС днес с това на Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа. "Търси скандали дори в момент на толкова сериозни кризи", коментира съпредседателят на ДБ.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
3604 23

Свързани новини

Коментари 23

Добави коментар
Асен

2021.08.20 | 08:55

23
Послушкото на Иво Прокопиев само се прави на интересен, за да привлича медийно внимание.
Асен

2021.08.17 | 22:48

22
Стига вече с този Христо Иванов. Вижда се, че би се коалирал с всеки, тъй като има властта за самоцел.
Злато

2021.08.17 | 16:09

21
Той сигурно, ако се погледне от страни ще се сравни с мъдрец. Да се укроти малко, защото скоро ще подминеш Сидеров с това си поведение.
ррррррррртттттт

2021.08.17 | 12:03

20
и сАмият Христо го докарва честичко

2021.08.17 | 01:50

19
единствената сила за нашите вътрешните финансови проблеми била Закон за частен фалит както и Закон за колекторите . Сега онези ни прокарват заради техните финансовите интереси в още по-добри обстановки !
Абе, Ристьоо

2021.08.16 | 23:16

18
Колко плаща Прокопа че да се правиш на улав бе?
Алоу, мравояда!

2021.08.16 | 23:15

17
Оплачи се на Маджо :)

2021.08.16 | 22:44

16
И тоя превъртя, пренапрегна се нещо! хахахахахахах
Jfh

2021.08.16 | 22:21

15
Ицо Лодкарчето е двойник на Бялата златка, не ефендито!! Педа.лчето Кирчо е агент на ДБ в кабинета на Ушко!! Из.посраха се яко неговите хорица.
Добро утро,клюнчо.

2021.08.16 | 22:13

14
Всички предсказания ми се сбъднаха,за жалост! Борисов беше единствения подготвен да ръководи и води тази държава,но ти,Радев,Чалгаря,Галева и Хаджипуткин,въвлекохте страната в страшна пропаст. Един милион афганистанци ще навлязат в Турция,а след това в България. Борисов ви предопреждаваше,но вие предпочитате да унищожите България само и само да е ваща. Има и добра новина,че скоро ще бъдете изметени със страшна сила!

Добави коментар

Водещи новини