Михаил Вешим: С 65 депутати ИТН не могат да налагат мнение

  • 13 август 2021 19:41

  • 3577
  • 5
Михаил Вешим: С 65 депутати ИТН не могат да налагат мнение
© Булфото (архив)

"С 65 депутати "Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен" (ИТН) не могат да налагат мнение", това каза пред БНР Михаил Вешим, главен редактор на вестник "Стършел" и автор на книги.

По думите на събеседника на медията от партията на Слави Трифонов: Трябваше да търсят съдействие с другите партии, да има диалог. А те - от позицията на силата. Откъде накъде?

Станев: Не управляваме заради некоректните ни партньори, те предадоха протеста

"Най-дразнещо за хората е този език, който държат хората на Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в. Аз съм критик на Ку-ку явлението още от самото му появяване и през годините съм бил последователен", каза още той.

Според Вешим в парламента са изгорени всички мостове.

"Слави е същият като Бойко Борисов. Авторитарен, нетърпящ възражения и мисли себе си за единствено прав", добави писателят и каза: Лозунгът "Мутри, вън" ни докара "Мутри, вътре".

Последвайте канала на

Валери Зайцев
3577 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
Тук

2021.08.14 | 10:31

5
Няма нищо общо между Трифонов и Борисов...Прост народ..Четете повече и бъдете справедливи, защото ни чака сурова зима.....Инпийчман веднага на Радев- най-голямото зло...
Ами

2021.08.14 | 05:16

3
На следващите и 20 няма да имат с такова поведение! Рушат парламентаризма!
айде ше видим

2021.08.14 | 06:04

4
тролове на прокопа и на тиквето, хората не са глупави и виждат кой иска про.мяна и кой са говори попу.листки

2021.08.13 | 23:21

2
Простащината на ИТН надмина дори собствените си очаквания за само опростачване. То министерство по цигански оргии. То прегръщане с македонисти и оплюване на всичко Българско. ИТН издигна чалга опростачването в Държавна политика. И останва само да се изчегъртат сами, поне достойно да абдикира. За ИТН излъгани избиратели. Е сега се разбра защо северните македонисти са чакали предателската промяна. Платените македонисти чалгари ИТН, Славчо и Криско дебилски упорито налагат македонистки, антибългарски пропаганди.
Еми...

2021.08.13 | 20:10

1
Станислав може е тъп, нагъл и гладен, но вече му е ясно, на следващите избори ще го накажат. Така че ще омекне, но понеже кокаинумът му е изпил малкото мозък, който някога е имал, ще имаме не гладък преход към разум, а скокове, шамари и падения, докато се научи или докато загуби изцяло.

Добави коментар

Водещи новини