Пламен Данаилов за дебатите в зала: Гледаме аматьорски изпълнения

  • 12 август 2021 09:49

  • 741
  • 0
© Novini.bg

Това е безсмислена процедура. За всички е ясно. Вчера конституционалисти казаха, че е изчерпан този мандат и съвсем спокойно може да се премине към следващия. Защо е всичко това? Това каза предложеният от ИТН за финансов министър Пламен Данаилов в кулоарите на Народното събрание.

Според него разговорите са изчерпани: „В реториката и дебатите атаката срещу личността е последния аргумент. Гледаме в момента аматьорски изпълнения“. Той многократно повтори, че конституционалисти са се изказали по темата и в момента гледаме „упражняване по глупости“.

ИТН напуснаха пленарната зала. Ивайло Вълчев: Няма да участваме в този фарс

„Много е важно да се сформират комисии, защото без тях не може да мине нито един закон. Има хора, които получават по 170 лв. Пенсии. Като го гледат това тези хора, какво си ли си мислят?“. Той беше категоричен, че без комисии не може да има парламентарна дейност. Според него президентът съвсем спокойно може да премине към връчване на втория мандат. В случващото се Данаилов вижда подмяна в дневния ред на парламента.

„Ако има време ще успеем да свършим много неща, но зависи колко време ни определи президента“, завърши предложеният за финансов министър от „Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен“.

Последвайте канала на

Теодора Александрова
741 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини