Скандал в парламента: За дълбоката държава, джендърството и Сокола

  • 11 август 2021 14:22

  • 11837
  • 14
© Булфото, архив

В парламента може и да няма желание за създаване на редовно правителство, което да поеме държавата в критичната ситуация, но депутатите се впуснаха в спор за важната според тях тема - кой живее край "Буджака". Коментари за джендърство, дълбоката държава и олигархията се разнесоха из пленарната зала. 

Всичко това стана по време на дебата за създаването на Временна комисия за установяване на факти и обстоятелства относно незаконосъобразни действия и бездействия на компетентните органи на територията на защитената територия „Колокита“ в полуостров „Буджака“, попадаща в териториалния обхват на община Созопол. Вносители са Мустафа КарадайъМустафа КарадайъМустафа Карадайъ – български политик от ДПС Мустафа Кадарйъ е роден е на 08.05.1970г. в село Борино, и група народни представители.

ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с и "Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от" се заядоха за това на чий олигарх служат. Йордан ЦоневЙордан Цонев Йордан Кирилов Цонев е роден в село Карапелит. Завършва „Икономика и организация на яростно защити почетния председател на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от, настоявайки, че благодарение на него България е влязла в ЕС и НАТО. Той не пропусна да каже, че зад ДБ стои Иво Прокопиев.

Арман БабикянАрман БабикянАрман Агоп Бабикян е български журналист и общественик. Той е изпълнителен директор на PR от "Изправи се БГ! Ние идваме" (ИБГНИ) пък напомни, че разговорът трябва да е за застрояването, а не за "моят олигарх е по-хубав от твоя". Той сподели, че е виждал лично Сорос. 

В крайна сметка утре депутатите ще отхвърлят кандидатурата на Пламен Николов за премиер

"Аз съм сигурно едиственият, който се е виждал лично със Сорос, но и нищо не ми направи", каза Бабикян. 

А ИТН подметнаха, че ДБ имат "мераци към джендърството".

Разговорът за "Бурджака" пък не мина през лични престрелки между "Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен" (ИТН) и ДБ. Тошко ЙордановТошко ЙордановТошко Йорданов Хаджитодоров е български сценарист и политик. Роден е на 2 май 1970 г. бе категоричен, че ДБ са посочвали имена.

"Г-н Христо ИвановХристо Иванов Роден е на 13 септември 1974 г. в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския, разбира се, ще продължи да лицемерничи за пореден път и на мен лично ми се повръща", каза председателят на ПГ на ИТН и увери, че е готов да се подложи на детектор на лъжата. 

Димитър Делчев от ИБГНИ пък бе категоричен, че ИТН така и не са дали уверение, че Сокола (прякора на Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от, бел. ред.) не стои зад тях. Като "привидно търсене на партньори" той определи поведението на хората на Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в. Отговори му Тошко ЙордановТошко ЙордановТошко Йорданов Хаджитодоров е български сценарист и политик. Роден е на 2 май 1970 г., който "прати" Делчев на псиахър. За тази си реплика той получи забележка от председателя на Народното събрание Ива МитеваИва МитеваИва Митева Йорданова-Рупчева е родена на 25 октомври 1972 г. в Разград. Завършила е висше.

Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на също реагира срещу ИТН. Призна, че Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в я е увещавал да не се кандидатира за кмет на София.

По-рано през деня Манолова влезе в пререкания и с ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с. Повече за това - чуйте във видеото:

Последвайте канала на

Борислава Бибиновска
11837 14

Свързани новини

Коментари 14

Добави коментар
софия

2021.08.11 | 16:49

14
веднага да се дават пари на харата ей мишок христо иванов ще дойда в софия и ще те омета приемайте закони за хората да се дават пари
Народе???

2021.08.11 | 15:35

13
Докато партиите на промяната разиграват шоу с водещ Слави Трифонов а партиите на статуквото гледат пляскат отстрани, служебното правителство с действието или бездействие то си оставиха цената на електроенергията да стигне рекордна цена която всички ние без значение дали гласувал или не и за кого плащаме!

2021.08.11 | 15:33

12
Буджака се мести към Барцелона

2021.08.11 | 15:26

11
В момента служебното правителство ограбва държавата....съд за престъпника Румен Радев!

2021.08.11 | 15:25

10
В момента служебното правителство ограбва държавата....съд за престъпника Румен Радев!

2021.08.11 | 15:25

9
В момента служебното правителство ограбва държавата....съд за престъпника Румен Радев!

2021.08.11 | 15:25

8
В момента служебното правителство ограбва държавата....съд за престъпника Румен Радев!

2021.08.11 | 15:25

7
В момента служебното правителство ограбва държавата....съд за престъпника Румен Радев!

2021.08.11 | 15:25

6
В момента служебното правителство ограбва държавата....съд за престъпника Румен Радев!
АЛЕКО КОНСТАНТИНОВ

2021.08.11 | 14:53

5
ВСИЧКИ СТЕ МАСКАРИ!

Добави коментар

Водещи новини