Карадайъ към Манолова: Ако погледне своята биография, най-вероятно там ще види едно твърдо ДПС зад себе си

  • 11 август 2021 11:52

  • 5358
  • 16
© Булфото

Политическите партии да си вземат поука - забравете за политическия реванш, бъдете на висотата на своите отговорности и работете за България. Това каза председателят на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с Мустафа КарадайъМустафа КарадайъМустафа Карадайъ – български политик от ДПС Мустафа Кадарйъ е роден е на 08.05.1970г. в село Борино, в декларация от името на група.

"Тази година е особено важна за бъдещето на Бъгария като част от ЕС, защото се полагат основите за следващите 10-20-30 години. Нещо много важно, жизнено и необходимо. Възстановяване на нормалността, рестарт на държавността, препотвърждаване на демокрацията и политическата ориентация на страната. Всички в общи линии казват, че очакват и целят това, но в крайна сметка трябва да съдим по делата. Народът основно съди по делата. Какво наблюдаваме на политическата сцена? Опити за налагане на желани образи за себе си и за опонента. Като се почне от предизборната кампания и посланията на партиите и коалициите, та до днес. Вместо да се представят политики, програми и планове за изпълнението им, участниците в предизборната кампания се фокусираха и единствено върху това с кои партии няма да работят, какво няма да правят. Може и да е нормално да се говори в предизборен период, но в ситуация на реална политика, реално управление, да продължаваш да говориш какво няма да правиш, изглежда нелепо и безотговорно", каза още Карадайъ.

Според него моделът ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в се е случвал с явното или мълчаливото съгласие на политическите партии и коалиции в парламента и извън парламента. "Когато някои партии видяха, че моделът ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в е тотално похабен, тези партии си присвоиха апела за демонтаж. Така има и много други примери. За разделението и противопоставянето, за омразата, за липсата на експертен капацитет, за пораженията върху демокрацията и държавността, за отсъствието на нормалност и необходимостта от нейното възстановяване. ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с беше единствената политическа сила, която се опълчваше на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в и посочваше недъзите на модела и оставаше сама", каза още Мустафа КарадайъМустафа КарадайъМустафа Карадайъ – български политик от ДПС Мустафа Кадарйъ е роден е на 08.05.1970г. в село Борино,.

Мустафа Карадайъ отговори на Христо Иванов
По думите му изведнъж, присвоявайки си позицията на единствени противници на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в, всички вкупом тръгнаха да налагат негативен образ на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с. Той се обърна към Мая Манолова и каза, че ако погледне своята биография най-вероятно там ще види едно твърдо ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с зад себе си. "В момента най-вероятно един политически център, който вече за цялото общественост се знае, че е една олигархично-медийна НПО група", допълни още той.

"Няма да споменавам квалификациите, шаблоните и етикетите, които се опитвате да залепяте на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с. На всички тези, които разчитат на късата памет искаме да кажем - не можете да игнорирате избирателите на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с. Не можете да градите, когато рушите, не можете да възстановите демокрацията с недемократични методи, не може да възстановите диалога без диалог, не може да подценявате ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с", каза още Карадайъ.


"Независимо от всичко, ние от ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с искрено се надяваме да видим работа в името на Блъгария и на всички български граждани. Днес имаме високите очаквания на гражданите за промяна. Те очакват много скоро да има резултатите. Този път няма да мине номера с анти ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с риторика да прикривате политическата си немощ. Нали ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с не е на власт, нали ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с е в изолация. Нали мачкате избирателите на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с?", каза още Карадайъ.

Последвайте канала на

Теодора Александрова
5358 16

Свързани новини

Коментари 16

Добави коментар

2021.08.11 | 12:08

1
Кара никой нети чете и нети слуша вашите мръсни хватки.За вас са важни само парите,мислите че неразбираме.
Pinokio

2021.08.11 | 12:28

2
само "нети" слуша
????

2021.08.11 | 12:31

3
Защо ли ни се струва, че ПАК се върнахме във времето, когато ПИТАХМЕ:Що е ТО "дпс"? Тогава ОТГОВОР никой не даде, а защо ли?! А, сега ще ПОЛУЧИМ ли този ОТГОВОР?!?!?! По-добре КЪСНО, отколкото НИКОГА!!! ВРЕМЕ е!!! НАРОДЕ????
PHAT FUSSI

2021.08.11 | 13:11

4
турска намеса в българския парламент НЕ

2021.08.11 | 15:19

9
Престанете да се правите на по можещи и по умни от служебният кабинет.За 9 седмици събраха 2 милиярда,гнБорисов за 8 седмици опраска 10 милиярда.Ревахме грачихме драпахме,изпушихме Слави.Сега какво хайде пак да го връщаме,няма нищо лошо да бъдете ръка за ръка,но спретесе да си разигравате кончетата по вашите пътечки.Започвате да ни дразните,гласувайте да остане служ кабинет,със малки поправки.Разберете със гн Бойко Рашков Асен Василев Кирил Петков Янаки Стоилов сме,тях няма даги загърбим.Вас ще загърбим тях няма.Внимавайте неси слагайте бомби в гащите.Много добре знаете от протестните партии какво иска народа.

2021.08.11 | 13:29

5
'забравете за политическия реванш' - превод в ефир: 'каквото сме взели си е наше, давайте да се разберем за напред кой какво ще докопа'.

2021.08.11 | 13:42

6
Когато играчите са слаби,вратаря е виновен
ер ДОГАН

2021.08.11 | 14:50

7
МАЯ ВИНАГИ СЕЙ ПАДАЛА ПО ТВЪРД ОТЗАД! ДАЖЕ И ДА Е РЯЗАН. МАШАЛА ВЕ!

2021.08.11 | 15:18

8
Кара изчезнете за туркмистан със твоите замирисани турчиляги.

2021.08.11 | 15:26

10
В момента служебното правителство ограбва държавата....съд за престъпника Румен Радев!

2021.08.11 | 15:26

11
В момента служебното правителство ограбва държавата....съд за престъпника Румен Радев!

2021.08.11 | 15:26

12
В момента служебното правителство ограбва държавата....съд за престъпника Румен Радев!

2021.08.11 | 15:26

13
В момента служебното правителство ограбва държавата....съд за престъпника Румен Радев!

Добави коментар

Водещи новини