Мая Манолова: Ще положим всички усилия да се сформира правителство с третия мандат

  • 11 август 2021 11:12

  • 5604
  • 9
Мая Манолова: Ще положим всички усилия да се сформира правителство с третия мандат
© Булфото

Ще положим всички усилия да се сформира правителство с третия мандат. Това каза в декларация от името на група председателят на ПГ "Изправи се БГ! Ние идваме!Изправи се БГ! Ние идваме!Изправи се.БГ е гражданска платформа с председател Мая Манолова. Манолова е категорична, че Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на. Според нея трябва крачка назад от партиите, за да направи крачка напред България.

"Време е да се вземем в ръце. Това е Народното събрание, не е детска градина, не е махленска сбирка, не е шоу програма. Цяла България ни гледа. Хората очакват решение на проблемите си, очакват стабилно правителство, а не партийни сглобки и не хора без опит и без подготовка, начело на държавата. Не може една партия да превръща българските граждани в заложници, за да удовлетвори партийния си интерес. 45-ото Народно събрание по жеание на ИТН завърши за 9 дни, за да отидем на избори и те да получат повече мандата. Поздравихме ги за победата, макар че беше ясно, че те нямат мнозинство. Сега сме в същата ситуация. 46-ото Народно събрание се тласка отново към разпускане следедва 20 дни живот. Отново от същата полтическа сила. Ние обаче не искаме да угодим на втора такава прищявка. Трети избори за половин година не искат и българските гражани. Техният проблем не е да ходят на избори докато партиите, получат резултатите и партньорите, които са им удобни, техният проблем са ниските доходи, четвъртата вълна на ковид. Техният проблем е липсата на подкрепа за домакинствата и бизнеса, скока на тока, на парното, на водата, които изпавят пред икономическо бедствие", каза Манолова.

"Тази декларация е повече призив към всички разумни хора в тази зала. Стига прищевки, стига небивалици и излагане пред хората. Стига шоу, излъчване на министър-председатели с телевизионни кастинги", каза още Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на. "Кой стои зад маневрите по терена и по ръба на нервите на българските граждани?", попита още Манолова. Според нея това не е ли груба злоупотреба с надеждите и очакванията на хората от площадите.
Мая Манолова: Никой не сме предали!

"Питате къде видяхме дългата ръка на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с и е време да отговорим - в разочароващата покана на ИТН към ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с да участват наравно с партиите на протеста в преговорите. Тихомълком, през задната врата, което хората по протестите приеха като плесница през лицето. В координираната АтакаАтакаПартия "Атака" е създадена на 17 април 2005 г. в София, официално регистрирана в Софийския на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в, ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с и на ИТН срещу супешните министри от служебното правителство дългата ръка на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в и ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с е и в комисията "Буджака". Комисията, която след малко ще обсъждате. Комисия, която беше внесена с подписите на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в, ИТН и ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с и включена извънредно в програмата на парламента. Затова ли бяха протестите?", каза още Манолова.

Според нея няма да има гнездо на сокола в този парламент. "Единствената проява на разум е ИТН да подкрепи президента Радев за следващ мандат, като последният символ на протестите, с който не сте се подиграли. Ние ще положим всички усилия нашата парламентарна група, за да се сформира правителство с третия мандат, независимо от това на кого ще бъде даден той", подчерта още Манолова.

Последвайте канала на

Теодора Александрова
5604 9

Свързани новини

Коментари 9

Добави коментар

2021.08.11 | 14:53

9
" Титаничната " борба на политическите джуджета е в разгара си. В стремежа си, кой да бъде отгоре, Тошко,Ицката или Майчето, ще видим едно огромно сгромолясване на недоносчетата.

2021.08.11 | 11:32

7
И вие няма да направите нищо

2021.08.11 | 12:13

8
Престанете да се правите на по можещи и по умни от служебният кабинет.За 9 седмици събраха 2 милиярда,гнБорисов за 8 седмици опраска 10 милиярда.Ревахме грачихме драпахме,изпушихме Слави.Сега какво хайде пак да го връщаме,няма нищо лошо да бъдете ръка за ръка,но спретесе да си разигравате кончетата по вашите пътечки.Започвате да ни дразните,гласувайте да остане служ кабинет,със малки поправки.Разберете със гн Бойко Рашков Асен Василев Кирил Петков Янаки Стоилов сме,тях няма даги загърбим.Вас ще загърбим тях няма.Внимавайте неси слагайте бомби в гащите.Много добре знаете от протестните партии какво иска народа.

2021.08.11 | 11:28

6
Да БСП и вие.Измамиха ни,народе!
В

2021.08.11 | 11:28

5
Искаме Тупан Барабанов за премиер
Обективен

2021.08.11 | 11:22

4
Тогава вече ще разделите постовете и баницата на спокойствие.Долни червени,крадливи и некадърни уроди.

2021.08.11 | 11:19

3
В момента служебното правителство ограбва държавата....съд за престъпника Румен Радев!

2021.08.11 | 11:19

2
В момента служебното правителство ограбва държавата....съд за престъпника Румен Радев!

2021.08.11 | 11:19

1
В момента служебното правителство ограбва държавата....съд за престъпника Румен Радев!

Добави коментар

Водещи новини