Татяна Дончева към ИТН: Драги деца, дайте да стъпим реално на земята

  • 10 август 2021 18:28

  • 7265
  • 30
Татяна Дончева към ИТН: Драги деца, дайте да стъпим реално на земята
© БТВ

Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в и неговата формация ни изправиха пред ситуация, която не е съществувала в досегашната 30-годишна практика на съществуването на Конституцията. Това каза в предаването "Лице в лице" по БТВ депутатът от "Изправи се БГ! Ние идваме" и зам.-председател на Народното събрание Татяна ДончеваТатяна Дончева Татяна Дончева е завършила средно образование в Националната математическа гимназия и висше в.

Не знам как те смятат да решат въпроса със съществуващия указ. Има издаден указ на президента, който е обнародван в "Държавен вестник", заяви тя.

Вместо да признаят като нормални хора, че не са реализирали мандата, те ни вкарват в парламентарна главоблъсканица кое да се гласува и кое не. Няма проблем да се вкара в дневния ред гласуването на министър-председател. Ако някой реши да му направи напук и го избере, той може да си подаде оставката в същия момент, посочи Дончева.

Наричат ме предател хора, с които никога не сме си казвали добър ден, не сме си обещавали нищо. Драги деца, дайте да стъпим реално на земята. Вие извивахте ръцете на всички, казвахте, че трябва да има само ваш кабинет и няма да се съобразявате с никого, обърна се депутатът от "Изправи се БГ! Ние идваме!Изправи се БГ! Ние идваме!Изправи се.БГ е гражданска платформа с председател Мая Манолова. Манолова е категорична, че" към "Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен".

Дадените в този списък за проектокабинет хора в името на промените ли са? Присъствието на този, който вчера беше в сутрешен блок? Напротив, хората бяха много възмутени, добави Татяна ДончеваТатяна Дончева Татяна Дончева е завършила средно образование в Националната математическа гимназия и висше в.

ИТН казва, че парламентът трябва да бъде разпуснат веднага. Защо веднага? За няколко месеца могат да се направят много полезни неща, отбеляза тя.

Любомир Дацов: Трикракото столче за ИТН-ДБ-ИБГНИ се превърна в пън

Брутално и нагло, без никакви мотиви казват, че всички трябва да ги подкрепят. А те имат 65 депутати. Искахме разумно, подробно, със срокове и ангажименти да се разпише споразумение, в което е ясно всеки за какво отговаря, подчерта Дончева.

В това правителство няма един човек, на когото да му дадеш ресора му. Те искат правителство само за себе си. Ако не искаха това, нямаше да сложат такива хора за министри и да отказват да подкрепят правителство с третия мандат. Нали искахте правителство за България? Изходът е да се направи едно техническо правителство до другата пролет,в което да влязат всички без ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в и БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е, с участието и на министри от служебния кабинет. За нас от "Изправи се БГ! Ние идваме" няма проблем с чии мандат ще бъде. Проблемът е по-скоро между "Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от" и БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е, за нас няма проблем, каза още Татяна ДончеваТатяна Дончева Татяна Дончева е завършила средно образование в Националната математическа гимназия и висше в.

Константин Тодоров
7265 30

Свързани новини

Коментари 30

Добави коментар

2021.08.10 | 19:36

13
В сайтовете за новини пишат 2-3 ма платени трола от мафиотите Васил Божков, Цв.Василев и други айдуци зад Румен Радев и умишлено създават впечатление у хората,че цяла България мрази Борисов и ГЕРБ ...а това не е вярно
Platen optimist

2021.08.11 | 07:44

30
Ne gi mrazi , prosto im umrazna ot tiah.
Умник Гюро

2021.08.10 | 21:59

25
Когато разчиташ на подкрепа от Галевата Оса, от червената биволица К.у.нелия, от сарайския башибозук и от кремълския македонист, гарвана Христо, това е резултата. ИТН се опитаха да пръднат, но се посраха в гащите. Чао, нещастни чалгари и кремълски подлизурковци.
На Гюро е. ача

2021.08.11 | 00:13

29
До умник Гюро:гербаджийско изчадие... Трол смешен...

2021.08.10 | 21:08

24
Довиждане Дончева няма да ми липсваш на следващите избори
И другото Бабе Зайкова

2021.08.10 | 23:24

28
също!
И другото Бабе Зайкова

2021.08.10 | 23:24

27
също!
1+

2021.08.10 | 22:36

26
Света никога вече няма да е същия. Не България, Светът вече е друг. От 30години в България е хаос управляван от адвокати. Е сега започва управление от Амазон търговци. Всичко се продава и купува като при Споразумение... Престъпник, Съд. Сега Проста търговия, но за много повече парички по бедуински и се плаща с всичко

2021.08.10 | 20:55

23
ПЛАМЕН НИКОЛОВ ИМА ПОВЕЧЕ ОПИТ В ПОЛИТИКАТА ОТ ТАТЯНА ДОНЧЕВА
не ДРАГА ЧЕРВЕНА БАБКЕ

2021.08.10 | 20:33

22
НЕ РАЗБРА ЛИ, ЧЕ НИКОЙ ВЕЧЕ НЕ ВИ ИСКА!? МАХНЕТЕ СЕ ДОБРОВОЛНО, ЧЕ ПОСЛЕ С КАМЪНИ И ДЪРВЕТА ЩЕ ВИ ГОНЯТ!!

2021.08.10 | 20:25

21
ЧЕРВЕН БОКЛУК НА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ СИ ВЪН ОТ ПАРЛАМЕНТА ПОСЛЕ НАРОДА ЩЕ ТЕ ВЛАЧИ ПО ПАВЕТАТА

2021.08.10 | 20:21

20
ЧЕРВЕНА КРАВО, ВЪРВИ НА ПУТ.КА СИ ЛЕНИНА! ИТН НЕ СА ДЕЦА ТИ СИ ЧЕРВЕНА ОСРАНА БАБИЧКА БЕЗ НИКАКЪВ ОПИТ В УПРАВЛЕНИЕТО.
ББ мафията се радва!

2021.08.10 | 20:04

18
Чалгарът превърна държавата в чалга и решава нещата сам , емоционално и моментално без да се консултира с колегите си и ги превърна в подчинени без мнение и тогава не се различава по нищо от Бойко даже се държи по зле от него!.

2021.08.10 | 20:10

19
Нинова обеща да предложи служ кабинет.Ако вземе мандата.Въртележка голяма е.Всичко лъже маже сучи и дебне да еб.Човек да гое страх да се покажи на вън.Ееей какво време дойде,дасе плашеш от прокорора и от парламента.Ужас.

2021.08.10 | 20:02

17
Чалгарът превърна държавата в чалга и решава нещата сам , емоционално и моментално без да се консултира с колегите си и ги превърна в подчинени без мнение и тогава не се различава по нищо от Бойко даже се държи по зле от него!.

Добави коментар

Водещи новини