Пламен Николов проговори за образованието си в Австрия

  • 09 август 2021 17:14

  • 10633
  • 14
Пламен Николов проговори за образованието си в Австрия
© Булфото

Не съм абсолвент на университета Алпе Адрия в Клагенфурт, а специализант със защитен научен проект там. Това каза за БТА номинираният за министър-председател от "Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен" Пламен НиколовПламен НиколовПламен Николаев Николов е роден на 29 юли 1977 г. в Горна Оряховица, по професия е предприемач. Владее. Поводът да бъде потърсен за коментар е публикацията в клагенфуртския вестник "Клайне цайтунг", свързана с образованието на Пламен НиколовПламен НиколовПламен Николаев Николов е роден на 29 юли 1977 г. в Горна Оряховица, по професия е предприемач. Владее в Австрия. Авторът на статията, който е ръководител на икономическия отдел на вестника, твърди, че Пламен НиколовПламен НиколовПламен Николаев Николов е роден на 29 юли 1977 г. в Горна Оряховица, по професия е предприемач. Владее не е бил възпитаник на университета, съдейки по официална информация, получена от д-р Анегрет Ландес, завеждаща отдела за връзки с обществеността на университета Алпе Адрия в Клагенфурт.

Николов бе категоричен, че е редно запитването от австрийска страна, да бъде отправено не към университета в Клагенфурт, а към австрийското министерство за образование, наука и култура, тъй като става въпрос за научнен проект "Феноменологията и фазите на преживяване при възприемането на субективното време". "Благодарение на него съм защитил своя дисертационен труд пред ВАК", поясни Николов.

Проектът, чиято снимка Николов изпрати, е послужил за защита на докторската му теза в България. Николов коментира, че именно австрийското министерство са присъдили стипендията Ернст Мах, а университетът в Клагенфурт просто е бил мястото, където реализира своя научен проект.

Той уточни, че докато е бил там, е ползвал библиотеката и научния ресурс на тримата професори, които са били споменати и по време на пресконференцията. Двама от тях са още живи и здрави, посочва Николов, визирайки имената на Manfred Moser, Michael Polemis. Николов благодари за подкрепата им.

Австрийски медии питат: Учил ли е в Клагенфурт кандидат-премиерът Пламен Николов?

Именно посредством реализацията на проекта, Николов защитава и дисертационния си труд пред Специализирания научен съвет по философия към Висшата атестационна комисия /ВАК/ към МС на Република България.

Николов припомни, че докторските степени тогава са се присъждали от ВАК, а само аспирантурите са се водили към някакво научно звено - университет или академия. "В този смисъл аз съм аспирант на СУ, но доктор на ВАК", уточни Николов.

Константин Тодоров
10633 14

Свързани новини

Коментари 14

Добави коментар

2021.08.09 | 18:52

8
През 2020-та година простият, невеж Борисов оцеля. Въпреки говоренето му с вулгарния език на мутра,натиска и протестите.То не бяха записи, то не бяха кюлчета, пачки, пистолети и чекмеджета. То не беше пандемия и разпадаща се здравна система. Протести, полицейско насилие и отворени писма до ЕС. Барселона и Мис Бикини, Цветанов. Външен натиск на ЕС и САЩ за санкционираните по закона Магнитски. Те биха свалили от власт всеки един премиер, във всяка една правова държава. Но Борисов оцеля, но не като политик, а като партизанин, шумкар слязал от планината Означава ли това оцеляване, че начело на държавата ни стои непоколебим диктатор, способен да се справи с какви ли не предизвикателства. А ние като народ не разполагаме с нищо по-добро.И Борисов е незаменим.Няма незаменими хора, има случайни политици като Борисов, Слави ГЕРБ, ИТН. Те завинаги ще си заминат от живота ни. Намериха се честни и почтени министри от служебния кабинет. Изразиха готовност заедно с нас да помогнат на държавата.
Анонимен

2021.08.09 | 23:13

14
Ти какъв глупак/чка/ си,не е истина.
Юлия

2021.08.09 | 20:30

11
Ку- ку!!!
Гост

2021.08.09 | 21:28

13
Шнорхел тиси най тъпия комунист щом си се захванал стъпите комунистически чалгари ако можеш бягай бързо докато не са те разкъсали комунистите начело с предателя фатмак
Гост

2021.08.09 | 21:28

12
Шнорхел тиси най тъпия комунист щом си се захванал стъпите комунистически чалгари ако можеш бягай бързо докато не са те разкъсали комунистите начело с предателя фатмак

2021.08.09 | 19:32

10
Този охлюв от Шумен да се маха много надалеч ! Темата му е безумна ! Сещам се за подобен случай със Станищев , защитил дисертация за влияние на копчетата във военната форма на армията на СССР ! Ментална педерастия и не само !

2021.08.09 | 18:01

4
Да оставим настрани изопачаването на контактите му с този университет, но само мен ли ме впечатлява колко безума е тезата на дисертацията му?!

2021.08.09 | 19:01

9
Безумната теза на дисертацията му е одобрена от "уманитарите" на СУ. Там е проблемът, не при Николов.
Хехе

2021.08.09 | 18:51

7
Доживях да видя супер супер гений.Хората работят много години за един научен принос към дисертацията си.Той само от една специализация направил 10 приноса.

2021.08.09 | 18:15

6
Успешен бизнесмен - паботил е по специалността си. Шнорхелите как се продават, ако нямаш докторска степен? Следващия кастинг да обхване бакшишите в София. Всичките са с докторска степен, а и от политика разбират.
Сексуален цис- джендър

2021.08.09 | 18:10

5
Аре сиктир, чухме те още първия ден как излъга. Ходи при червените насекоми на черни точки от герб, там ти е мястото.
dtj

2021.08.09 | 17:43

3
Тоя сме.шник вместо да си затвори ла.йняната уста продължава да пръска и мирише вече доста лошо!!! Скоро и Славка Инв.алидната ще е така, а Тошака вече е изгнил вътрешно-още от кастинга на който са избрали Пламенчо за премиер!!!

2021.08.09 | 17:39

2
Партия от балони.

Добави коментар

Водещи новини