Разбраха ли се ИТН и БСП?

  • 06 август 2021 12:03

  • 3257
  • 8
© Novini.bg

Доста голяма част от нещата в политическата декларация, по които имахме бележки, бяха изчистени. Това каза заместник-председателят на ПГ на "БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е за България" Христо Проданов пред журналисти след срещата с "Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен".

Дали ще има подкрепа от страна на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е или не, трябва решение на Националния съвет, отбеляза той.

Ние следваме посоката, която ни е начертана от Националния съвет на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е. Миналата неделя обсъдихме тази декларация политическа, която беше представена от името на "Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен". Там ни бяха поставени някои бележки, които трябваше да бъдат доизяснени и неща, които ние не приемахме. Точно това беше целта на тази среща, да доизясним всички тези приоритети, след което ще ви запознаем с подробности какво сме постигнали в отделните сектори. След което вече другото ще бъде намиране на формата за официално взаимодействие, каза още Христо Проданов.

Започна срещата на експертно ниво между представителите на "Има такъв народ" и "БСП за България"

Искам да изразя своето задоволство, че успяхме да постигнем сближаване по почти всички въпроси, които представляват затруднения. Съвсем скоро ще обявим абсолютните детайли как точно това ще се случи, посочи номинираният за министър-председател от "Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен" Пламен НиколовПламен НиколовПламен Николаев Николов е роден на 29 юли 1977 г. в Горна Оряховица, по професия е предприемач. Владее.

Попитан ще има ли споразумение, той отговори, че въпросът все още не е обсъждан в парламентарната група на "Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен". В отговор на въпрос, ако документът не е споразумение, какво ще бъде, Николов заяви: "Ще го обмислим. Може да бъде декларация. Нека оставим това на политическите ръководства".

 

Константин Тодоров
3257 8

Свързани новини

Коментари 8

Добави коментар
Цако

2021.08.06 | 15:28

8
Гласуваш за чалга - получаваш частушка ...
Stamatis

2021.08.06 | 12:36

2
Десните икономически "либерали" ИТН станаха близки с левите идеи на БСП?! Един път Ники либерало, после на ляво към БСП. А сега кажете какви сте в крайна сметка?
Еми...

2021.08.06 | 14:10

7
БСП кога са били "леви"?
Ние

2021.08.06 | 14:04

6
Абе ГАД нещастна. Нали разтури държавата с обещания, че всички ще цъфнем. Сега кво ми се изявяваш като журналист, съобщаваш ни, че работата е зле ама от теб нищо не зависи.
Great

2021.08.06 | 13:54

5
Как няма да се разберат. Нали са от едно котило.
КАКЪВ ИТН ? ТА ТЕ СА БСП 2 !

2021.08.06 | 13:49

4
Уж нямало да се коалират, а стнаха по-комуняги от БСП. Всеки ден си менят мнението. И да излезе баш шефа им да го видим жив ли е. Кой знае кой му пише постовете във фейса.

2021.08.06 | 12:22

1
Кабинет тип Беров ли ще има? Някакъв женчо управляван от червените, но с мандата на някаква еднодневка да съсипе държавата? За един прЕател питам.Щото тоя портокал сме го яли вече.

2021.08.06 | 12:54

3
Зимата на 97 ма чука на вратата.

Добави коментар

Водещи новини