Депутатите обсъждат създаване на комисия за санкциите по закона „Магнитски“

  • 06 август 2021 07:31

  • 663
  • 1
Депутатите обсъждат създаване на комисия за санкциите по закона „Магнитски“
© Булфото

Депутатите ще обсъдят предложението на „Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от“ за създаване на анкетна комисия по повод наложените от Съединените щати санкции по глобалния закон „Магнитски“, които засягат Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на, Васил БожковВасил БожковВасил Крумов Божков е роден на 29 юли 1956 г. във Велинград. Божков е български бизнесмен, сочен от и Илко Желязков.

В днешния дневен ред на работа в пленарната зала са предвидени дебати по проект на решение за създаване на временна комисия за проекторешение за установяване на факти и обстоятелства относно незаконосъобразни действия и бездействия на компетентните органи в защитената територия „Колокита“ в полуостров „Буджака“ в община Созопол.

Двойният стандарт в българския списък "Магнитски" продължава - директно свързани с Божков лица не са в него, а такива прекратили всякакви отношения преди години, остават

В петъчния ден са предвидени изслушвания на председателя на Комисията за енергийно и водно регулиране Иван Иванов, на изпълнителния директор на Изпълнителната агенция по горите Александър Дунчев и на министъра на енергетиката Андрей ЖивковАндрей ЖивковАндрей Живков е роден през 1971 г. в град Ботевград. Завършва средното си образование в 1-во Единно.

Последвайте канала на

Калина Христова
663 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Смех

2021.08.06 | 08:50

1
В парлсмента и мунчовото правителство е пълно с черепарски подлоги, те комисия ще правят :)

Добави коментар

Водещи новини