БСП ще предложи състава на служебния кабинет, ако третият мандат им бъде връчен

  • 04 август 2021 18:44

  • 4205
  • 22
БСП ще предложи състава на служебния кабинет, ако третият мандат им бъде връчен
© Булфото

Националният съвет се запозна с политическата декларация като проект, около който да търсим одобрение. Съветът реши следното: одобри свършеното от преговорни екип и реши да продължим преговорите. Това заяви Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за след заседание на Националния съвет на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е пред медиите.

„В декларацията и програмата на ИТН не са отразени нашите основни предложения. Има неща, на които ние държим, и те не са отразени. Ние винаги сме били за по-голямо преразпределение от бюджета“, категорична беше Нинова.

Мика Зайкова: Оптимист съм за съставяне на правителство, почти сме се разбрали с ДБ, ИБГНИ и БСП

„НС реши да продължим разговорите с ИТН по тази политическа декларация. Тя ще бъде основа за писмен документ, който да гарантира, че нашите подложения ще бъдат изпълнени. На следващ етап ще се произнесем окончателно. Този следващ етап зависи от гласуването на правителството“, допълни тя.

Според нея правитеството би с гласувала другата седмица, а до тогава продължават разговорите с партията на Слави Трифонов. Левицата няма предложения за министри.

"Отново ще търси разговори с ДБ и ИБГНИ. Няма да подкрепим втория мандат на ГЕРБ", каза председателят на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е. Изразени са резерви от страна на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е към предложените министри от ИТН.

Нинова разкри, че ако третият мандат бъде даден на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е, партията ще предложи състава на служебният кабинет за редовен.

Последвайте канала на

Теодора Александрова
4205 22

Свързани новини

Коментари 22

Добави коментар
Александър

2021.08.05 | 00:01

20
Българска Смешна Партия ! Евала на Нинова !
Ако бсп докопа властта

2021.08.06 | 07:25

22
Такъв шут ще забие на итн, че на сЛавитосвят щемус е завие
Рашков, Василев и Петканов са номер 1

2021.08.05 | 01:17

21
Не харесвам Чалгара! Той е надменен и се държи като ид-т, диктатор и постоянно сърдит, командва сценаристите си, които са без право на мнение. Гласувах за ДБ и ще гласувам за тях отново само ако не подкрепят правителството на чалгата
Реалността друга!

2021.08.04 | 23:16

17
Служебно правителство изцяло се провали! Те освен невижданата политическа чистка, която извършиха с друго НЯМА какво да бъдат запомнени! Методите им на работа бяха манипулиране на факти, фалшивите новини, откровени лъжи и демагогии! Прилагане на репресивни мерки срещу членовете на една партия! А пък за три месеца инфлацията е ПОВЕЧЕ от 20% , ВСИЧКИ цени скочиха нагоре! Ковид имунизацията е спряла , а се задава нова вълна която е още по заразна! Цените на горивата скочиха до невиждани нива! Нищо не е съградиха дори напротив орязани бюджети на общини , смяна шефове на болници без законен повод, а безработицата върви нагоре и мерки никакви, ковид имунизацията спряла никакви мерки, миграционния натиск увеличен никаква информация за това, сега и пожарите за капак, та ЛЪЖАТА , ФАЛША и популистките приказки са етикета им, изгуби се ценно време за ненужна подмяна на системата , а не се направи нищо за да се овладеят проблемите на държавата,  които като гледам скоро няма кой да ги решава , а се натрупват и натрупват...! Това е реалността тъжна, че сега другарката пак щяла да ги предлага, а то хаос навсякъде!

2021.08.04 | 23:56

19
От това бсп/бкп идват всички беди на българия от 75г насам.Докато не се изчистят-няма да има оправия в тая държава.

2021.08.04 | 23:39

18
Направо за затвора , да правят компания на боко и гешев

2021.08.04 | 22:59

16
Корнела,онжда,крадев,и, Рашко Мутрата,
Как иначе

2021.08.04 | 22:10

12
Нали трябва да осигурят на Радев втори мандат. С репресиите на "явлението" Рашков.

2021.08.04 | 22:58

15
Рашков мафия сфиня воняща

2021.08.04 | 22:51

14
Тая джуфра мутра червена
ИТН, ДПС и гроб се оказаха една банкнота

2021.08.04 | 22:34

13
Не харесвам Чалгара! Той е надменен и се държи като ид-т, диктатор и постоянно сърдит, командва сценаристите си, които са без право на мнение. Гласувах за ДБ и ще гласувам за тях отново само ако не подкрепят правителството на чалгата.

2021.08.04 | 22:04

11
ИТН са дошли отникъде и по начина, по който се представят, ще отидат в политическото небитие. Техните технократи ще попаднат в небрано лозе, никаква самостоятелност не можем да очакваме, предвид това, че министрите ще попаднат в зависимости, ще подпишат неща, които не са чели. Влизаме в един изключително безпринципен период в политиката.

2021.08.04 | 21:54

10
"Не познавам никого от представените министри. Хайде, може би само Гроздан Караджов. Поведението на ИТН няма нищо общо с правилата в политиката. Те не спират да ни навират всеки ден как са единствените, които нямат нищо общо с политиката. Как беше фразата, която чухме в неделя - "кой си ти бе, предлагач?" (отговорите на Слави Трифонов на актуални въпроси, които той даде пред Тошко Йорданов в живо излъчване във фейсбук страницата си - бел.ред.). Моля? Научете се да се държите уважително или не търсете подкрепа за нещо, което не се знае какво точно ще прави", категорична бе Татяна Дончева.

2021.08.04 | 21:50

9
„ДПC прeдлaгa нa БCП дa пoдкрeпи кaбинeт нa caрaитe, кoйтo caмaтa ДПC нe пoдкрeпя oткритo. Тoвa e пoкaнa зa eкзeкуция“. Такова мнение изрази във Фeйcбук евродепутатът Ивo Хриcтoв. „Aкo БCП приeмe, щe пoeмe oтгoвoрнocт зa чужди грeхoвe, тeзи нa ГEРБ и ДПC (cъздaтeлитe и кeлeпирджиитe нa кoрупциoнния мoдeл) и нaпълнo щe зaгуби пoлитичecкaтa cи дocтoвeрнocт. Тoвa e нeдoпуcтимo“, пише още той.

Добави коментар

Водещи новини