Атаките срещу Кирил Петков и Асен Василев - изненадващи и нелогични

  • 04 август 2021 09:54

  • 7403
  • 9
© Bulphoto/архив

Атаките срещу Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически и Асен ВасилевАсен ВасилевАсен Василев е министър на икономиката, енергетиката и туризма от 12 март до 29 май 2013 г. С указ на ме изненадаха от гледна точка на това, че към тях се присъедини „Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен“, от другите източници не е изненадващо. Няма никаква логика. Има различни обяснения за поведението на ИТН – може би импулсивност, може би политически причини. В това число някакъв вид съгласуване с други политически фактори, това е само хипотеза.

Това заяви пред бТВ председателят на Стратегическия съвет при президента проф. Александър Маринов.

Кирил Петков: Хората, на които спряхме кранчетата и милионите, намериха пролука през ИТН да ни атакуват и разкарат

"Под политически фактори имам предвид не само партии, но и други субекти, които може да не са политически, но се занимават с политика. Спомняте си, че имаше едно съвпадение на тези критики с други подобни, много близки позиции, изразени от ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с", допъни той.

Според проф. Маринов това може да е случайност, но може и да не е.

"Президентът има силен юридически екип и теоретически не е възможно да се напусне нарушение на изискванията на Конституцията", заяви проф. Маринов по повод твърдението на Николай ХаджигеновНиколай ХаджигеновНиколай Димитров Хаджигенов е български адвокат,общественик и политик. Той е роден на 30 юни 1971 от "Изправи се БГ! Ние идваме!Изправи се БГ! Ние идваме!Изправи се.БГ е гражданска платформа с председател Мая Манолова. Манолова е категорична, че" във „Фейсбук“, че номинацията за премиер на Пламен НиколовПламен НиколовПламен Николаев Николов е роден на 29 юли 1977 г. в Горна Оряховица, по професия е предприемач. Владее е нелегитимна, защото според него няма данни парламентарната група на "Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен" да го е избрала преди връчването на мандата.

По думите му, ако съдим по стандартните критерии, шансовете за кабинет не са големи, но според проф. Маринов такъв ще има.

Последвайте канала на

Десислава Станева
7403 9

Свързани новини

Коментари 9

Добави коментар
РУСКО РОБСТВО

2021.08.07 | 00:48

9
СВИНЕТЕ НА ГЕРГОВ СА ОТ ЕДНА СВИНЯ-МАЙКА...СТОЛЕТНАТА КРЕМЪЛСКА ПАЧАВРА...
браво на служебното правителство

2021.08.04 | 14:00

7
КАТО чета ,,интелигентните коментари на високо образовани хора" казвам:убий простака с мълчание!
К. У. Р за БСП и боклука радеффф

2021.08.04 | 20:55

8
Да ти е.ба майката нагла бесепе.дерастки боклук. Болшевишките некадърници, мангусите Киро-кривото чене и асан банго васил да си е.бават майката за САЩ и Англия!

2021.08.04 | 11:43

6
Това не е атака, защото безгрешни хора няма.Зависи какви са грешките.Безпогрешен е само Радев, който включва веднага целия си арсенал, за да унищожи този, който се е осъмнил в непогрешимостта му.Това е подготовка за оставането на служебно правителство до самоизбирането му, с гарант Рашков.
FARAON

2021.08.04 | 11:27

5
Е, ДА ГИ ОБЛИЗВАМЕ ЛИ МАГАРЕШКИТЕ, МРЪСНИ МИНДЖИ?

2021.08.04 | 10:43

4
Същия ли е юридическия екоп на пРезеденте, оито прикри катастровата пердизвикана от баща му и уволни полицая писал протокола? Или пък е тоя екип, който го посъветва да скрие, че е контактен и се наложи да го изритат от друга държава, като непослушен ученик? Или пък който го посъветва да целува ръка на риския поп? Моля?

2021.08.04 | 10:09

1
Аз харесвам служебното правителство! Гласувах за ДБ и ще гласувам за тях отново само ако не подкрепят правителството на Чалгара. Няма как чалгата с 65 депутати да претендират за самостоятелно управление, това го няма никъде по света.

2021.08.04 | 10:43

3
Ами вземи да им олижеш и задника щом толкова ги харесваш или пък този на маймуноподобния Ристьо - идолът ти - ей така за обогатяване на вкуса.

2021.08.04 | 10:42

2
Защо бе товарищи - като ви казват истината в очите, че сте мошенници, престъпници и мекерета, било нелогично и изненадващо. Ай сиктир бе.

Добави коментар

Водещи новини