Атаките срещу Кирил Петков и Асен Василев - изненадващи и нелогични

  • 04 август 2021 09:54

  • 7370
  • 9
© Bulphoto/архив

Атаките срещу Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически и Асен ВасилевАсен ВасилевАсен Василев е министър на икономиката, енергетиката и туризма от 12 март до 29 май 2013 г. С указ на ме изненадаха от гледна точка на това, че към тях се присъедини „Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен“, от другите източници не е изненадващо. Няма никаква логика. Има различни обяснения за поведението на ИТН – може би импулсивност, може би политически причини. В това число някакъв вид съгласуване с други политически фактори, това е само хипотеза.

Това заяви пред бТВ председателят на Стратегическия съвет при президента проф. Александър Маринов.

Кирил Петков: Хората, на които спряхме кранчетата и милионите, намериха пролука през ИТН да ни атакуват и разкарат

"Под политически фактори имам предвид не само партии, но и други субекти, които може да не са политически, но се занимават с политика. Спомняте си, че имаше едно съвпадение на тези критики с други подобни, много близки позиции, изразени от ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с", допъни той.

Според проф. Маринов това може да е случайност, но може и да не е.

"Президентът има силен юридически екип и теоретически не е възможно да се напусне нарушение на изискванията на Конституцията", заяви проф. Маринов по повод твърдението на Николай ХаджигеновНиколай ХаджигеновНиколай Димитров Хаджигенов е български адвокат,общественик и политик. Той е роден на 30 юни 1971 от "Изправи се БГ! Ние идваме!Изправи се БГ! Ние идваме!Изправи се.БГ е гражданска платформа с председател Мая Манолова. Манолова е категорична, че" във „Фейсбук“, че номинацията за премиер на Пламен НиколовПламен НиколовПламен Николаев Николов е роден на 29 юли 1977 г. в Горна Оряховица, по професия е предприемач. Владее е нелегитимна, защото според него няма данни парламентарната група на "Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен" да го е избрала преди връчването на мандата.

По думите му, ако съдим по стандартните критерии, шансовете за кабинет не са големи, но според проф. Маринов такъв ще има.

Десислава Станева
7370 9

Свързани новини

Коментари 9

Добави коментар
РУСКО РОБСТВО

2021.08.07 | 00:48

9
СВИНЕТЕ НА ГЕРГОВ СА ОТ ЕДНА СВИНЯ-МАЙКА...СТОЛЕТНАТА КРЕМЪЛСКА ПАЧАВРА...
браво на служебното правителство

2021.08.04 | 14:00

7
КАТО чета ,,интелигентните коментари на високо образовани хора" казвам:убий простака с мълчание!
К. У. Р за БСП и боклука радеффф

2021.08.04 | 20:55

8
Да ти е.ба майката нагла бесепе.дерастки боклук. Болшевишките некадърници, мангусите Киро-кривото чене и асан банго васил да си е.бават майката за САЩ и Англия!

2021.08.04 | 11:43

6
Това не е атака, защото безгрешни хора няма.Зависи какви са грешките.Безпогрешен е само Радев, който включва веднага целия си арсенал, за да унищожи този, който се е осъмнил в непогрешимостта му.Това е подготовка за оставането на служебно правителство до самоизбирането му, с гарант Рашков.
FARAON

2021.08.04 | 11:27

5
Е, ДА ГИ ОБЛИЗВАМЕ ЛИ МАГАРЕШКИТЕ, МРЪСНИ МИНДЖИ?

2021.08.04 | 10:43

4
Същия ли е юридическия екоп на пРезеденте, оито прикри катастровата пердизвикана от баща му и уволни полицая писал протокола? Или пък е тоя екип, който го посъветва да скрие, че е контактен и се наложи да го изритат от друга държава, като непослушен ученик? Или пък който го посъветва да целува ръка на риския поп? Моля?

2021.08.04 | 10:09

1
Аз харесвам служебното правителство! Гласувах за ДБ и ще гласувам за тях отново само ако не подкрепят правителството на Чалгара. Няма как чалгата с 65 депутати да претендират за самостоятелно управление, това го няма никъде по света.

2021.08.04 | 10:43

3
Ами вземи да им олижеш и задника щом толкова ги харесваш или пък този на маймуноподобния Ристьо - идолът ти - ей така за обогатяване на вкуса.

2021.08.04 | 10:42

2
Защо бе товарищи - като ви казват истината в очите, че сте мошенници, престъпници и мекерета, било нелогично и изненадващо. Ай сиктир бе.

Добави коментар

Водещи новини