Манев: Пратеник на вътрешния министър утре може да дойде и на вашата врата!

  • 04 август 2021 09:32

  • 1508
  • 1
Манев: Пратеник на вътрешния министър утре може да дойде и на вашата врата!
© Bulphoto, архив

„Изчегъртването“ днес може да се обърне срещу някой друг в бъдеще. За това предупреди Маноил Манев от ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на по време на обсъжданията за създаването на Временна комисия за изясняване на всички факти и обстоятелства за прилагането на СРС от МВР по отношение на протестиращи.

Той предупреди, че отношението към една партия днес и към симпатизантите й ще се повтори, защото демонстрациите на служебния вътрешен министър са зловредни.

НА ЖИВО: Депутатите обсъждат проект на правилник за дейността на НС

„Тази комисия е единственият вариант да приключим с плакатното изказване на министъра на вътрешните работи и на политическите лица и да покажем на българските граждани, че всеки има право на своите политически пристрастия“, призова Манев.

„Когато МВР започне да прави избори и министър се хвали, че е избрал Народното събрание, повярвайте ми, негов пратеник може да почука на всяка една врата, когато сте от другата страна на неговата палка“, обърна се още той към залата.

И подчерта, че не става въпрос за това, че ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на са обидени заради тяхното „изчегъртване“, а искат истината за тенденциозните процеси.

Последвайте канала на

Борислава Бибиновска
1508 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Stamatis

2021.08.04 | 10:04

1
На моята няма, не гепя, не притискам и изнудвам, не крия кючета и пистолети в чекмеджето до мен....Виж за теб и Господаря ти със сигурност ще се случи!

Добави коментар

Водещи новини