Ще играе ли "контра" Демократична България ?

  • 03 август 2021 09:11

  • 3794
  • 17
Ще играе ли "контра" Демократична България ?
© Кадър бТВ

БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е вероятно ще подкрепи предложението на ИТН за правителство, а „Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от“ ще играят контра, прогнозира в сутрешния блок на бТВ журналистът Иван Гарелов, който коментира предстоящите ключови срещи с трите политически сили, от които партията на Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в очаква подкрепа.

БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е вероятно ще подкрепи правителството, като те настояват да има писмено споразумение с ИТН, но това ще си остане като пожелание“, каза Иван Гарелов.

По думите му Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от“ е много вероятно да играят контра и да не подкрепят правителството, защото не се страхуват от нови избори. „Те знаят, че тяхното влияние още ще се разшири. Така, че трябва да бъдат изключени от тези, които ще подкрепят правителството“, посочи Гарелов.  

„Що се отнася до „Изправи се БГ!Ние идваме!“ там няма единно мнение, но мисля, че ще подкрепят предложението за правителство, с уговорката като при БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е, че е по-добре да има писмено споразумение“, смята още журналистът. 

ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с направи няколко завоя, които се определят от отношението на протестните партии към движението. Те вероятно ще преминат към тактиката като при Орешарски. Няма изцяло и открито да подкрепят това правителство, което ще бъде предложено, но по отделни идеи и закони могат да вземат такава позиция, каквато смятат, че им е интересна и да проникнат в самото правителство“, отбеляза Иван Гарелов.

ИТН представя проекта си за правителство, не планира обаче да преговаря

Според него дали ще има подкрепа за правителство, зависи и от поведението на партия ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в.

„Трите партии, които се наричат протестни, имат различни интереси и самочуствие, докато „Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен“ са със самочуствието, че са спечелили изборите и то два пъти под ред. Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от“ имат самочуствието, че имат най- голям политически опит, което е вярно. Направиха много силна кампания и имат ясни и декларирани политически идеи за развитието на страната. Те са с амбицията постоянно тяхното влияние да нараства, да бъдат център около, който да се групира десницата в България. Третата група – Отровното трио, имат претенциите, че бяха най-активни по време на протеста“, посочи още Иван Гарелов.

Според него различия има и в представите за това към какво се стремим. „Дали да ликвидираме Бойковщината, дали борбата с корупцията трябва да стигне до някакъв пълен край или едно по-умерено развитие“, коментира той.

Десислава Станева
3794 17

Свързани новини

Коментари 17

Добави коментар
Краси

2021.08.03 | 15:11

17
Ще играят контра естествено. Желанието на Христо за постове и власт е толкова голямо, че няма как да не проговори в такъв момент.

2021.08.03 | 11:58

16
Абе Гарелов - доносник гнусен - от кое гюбре изплува бе плужек? Няма ли да гушваш вече букета, че ни се повръща от теб.

2021.08.03 | 11:45

15
На есен измитаме червената сган...ИТН...ИСМВ. .ДеБъ...БСП...ДПС

2021.08.03 | 11:45

14
На есен измитаме червената сган...ИТН...ИСМВ. .ДеБъ...БСП...ДПС

2021.08.03 | 11:45

13
На есен измитаме червената сган...ИТН...ИСМВ. .ДеБъ...БСП...ДПС
Дечката

2021.08.03 | 11:42

12
ДБ винаги е контра на всичко, винаги е опозиция, все са недоволни, все мрънкат, направо да му писне на човек да ги слуша
ДС

2021.08.03 | 11:26

11
Дърт пияница и агент. Стига го показвайте!

2021.08.03 | 11:08

10
Мразя cтapите хора. Побъркани комунисти са и фалираха България 4 пъти.

2021.08.03 | 09:24

3
От 2 години по медиите и телевизиите върви кампания наречена ЛЪЖА срещу Бойко Борисов на принципа "аз чух"...." знаеш ли какво разбрах " или " чух от сигурен човек", Това си беше милицоинерска акция от такива,като Атанасов и Хр Иванов от ДеБъ, Бойко Рашков, драскачите наречени сценаристи около Учиндолския селяндур Слави водени от българоубиеца Румен Радев.Тази акция вървеше умишлено да се разбие високия рейтинг на Борисов и Герб за да може сега некъдърниците и мафиотите да вземат властта, както и стана
Ха-ха

2021.08.03 | 10:49

9
Целата Милиция е застанала зад наш Мунчо, ама накрая така, както са му отзад дали нема да го еб. нат малко и него заедно с Деси.

2021.08.03 | 10:38

7
Вече всеки е експерт по политиката, включително ченгето Гарелов.
Ха-ха

2021.08.03 | 10:45

8
Милиционерът Изгорелов....

Добави коментар

Водещи новини