Христо Иванов: Никога не сме предлагали наши представители за министри, предложихме формула за работещ кабинет

  • 02 август 2021 14:55

  • 4007
  • 65
©

Получихме писмото от "Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен" (ИТН) и им благодарим. Нагласата е да участваме в тази среща. Нещата продължават по техническия ред, както са зададени по Конституция, по правилника на парламента и политическата логика.

Това заяви в кулоарите на парламента съпредседателят на "Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от" (ДБ) Христо ИвановХристо Иванов Роден е на 13 септември 1974 г. в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския, който коментира последните искри между ДБ и ИТН. 

Христо Иванов: Изчегъртването на Борисов няма как да стане с шоу с импровизации и лансирането за лидерски позиции на случайни бушончета

"Срещата се инициира от колегите от ИТН. Не мога да кажа какво да очаквам, защото получихме само едно кратко писмо. Не знам ще разговаряме ли за министрите, ще ги видим ли, ще бъдат ли представени. Очаквам да видя някаква ориентация и пътна карта, да се предостави информация как си представят политическия диалог занапред. Нека да е ясно едно - мандатоносителите са ИТН. Те носят отговорността и трябва да я поемат. Ние сме добронамерени и ако искат нашата подкрепа, ще разговаряме, но отговорността си остава тяхна", категоричен бе той.

"Не се чувствам обиден от думите на Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в. Не сме в тази работа, за да се чувстваме перосонално засегнати. Дадох отговор на твърденията, които бяха отправени. Ние наши представители за кабинета не излъчваме и не предлагаме. Ние предлагаме формула за работещ кабинет. Ние обещахме на хората промяна. Промяната може да се осъществи от борбени и решителни хора. Въобще не е ставало въпрос да предлагаме министри. Нито сме го правили, нито ще го правим занапред", обяви Христо ИвановХристо Иванов Роден е на 13 септември 1974 г. в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския.

Слави Трифонов с поредна атака срещу Христо Иванов и ДБ: Искат постове! Асен Василев няма да е министър

"Към всички министри трябва да има високи изисквания. Министър-председателят трябва да бъде силен и решителен човек. Той не е просто някакъв бушон. Той трябва да бъде лидер. Очевидно министерството на финансите е важно. Всички министерства са важни. Ние ще се отнасяме с уважение към професионаланата кариера на всеки предложен. Топката е в полето на ИТН. Ще дадем пълната си оценка, след колективните ни органи вземат решение. Кандидати трябва да се ползват с уважение. Това не означава обаче, че ще бъдем безкритични към високите постове, за които те са номинирани. Ще настояваме за един уважителен процес, който да е фокусиран върху политическите отговорности", разкри още Иванов. 

Тошко Йорданов: Каним на срещи БСП, ДБ и ИБГНИ, за да ги запознаем с министрите

"Ние ще настояваме за ясен ангажимент. Дали този ангажимент ще се казва политически меморандум, програма, документ, както искате го наречете, няма никакво значение. Аз искам да има такъв ангажимент, за да мога да кажа на моите избиратели за какво съм гласувал и какво съм подкрепил. Благодарихме за поканата на БСП за разговори, но отложихме предложението, защото първо трябва да видим какво точно се случва", завърши Христо ИвановХристо Иванов Роден е на 13 септември 1974 г. в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския

Филип Епитропов
4007 65

Свързани новини

Коментари 65

Добави коментар
Иван

2021.08.02 | 15:01

1
Нинова - Премиер !
ШИБАМ ПЛАТЕНИ ГЕЙБЕРИ

2021.08.02 | 15:04

2
Цяла сутрин лежа на басейна на xoтел Xeлиос в Балчик. Оттам по стълбите слизам направо на плажа. Сега за обяд хапнах изключително вкусна рибена чорба, гръцка салата и ципypа. А гейберско-депесарското тролче не спи, защото му трябват трите лева за днес. Хахахаха

2021.08.02 | 15:04

3
Ти лиии играеш със статуквото и изливаш помия върху ИТН нарочно. Ще бъдеш изчегъртан. Разиграваш държавата .
Мини.стър-пред.седателя

2021.08.02 | 15:22

4
трябва да е ли.дер, да бъде силна и ре.шителна фигура... тоест искаме си модела Ба.це хахаха Що се прави този на луд ? България е пар.ламентарна ре.публика, а не ми.нистър-пред.седателска.. важна е зако.нодателна вла.ст или какво се гла.сува в пле.нарна за.ла
Бате повярвай ми

2021.08.02 | 15:25

5
Няма да гласувам никога за тоя клюн,нито за Квазимодото от тая партия.

2021.08.02 | 15:43

9
Дати еда майката,от него по точен няма гербаво мекере.
Чудничко

2021.08.02 | 15:33

6
Ти да видиш! Синьо-червените не се спогаждат с червено-сините.

2021.08.02 | 15:43

10
мравояда е точната фигОра на крадец и измамник!

2021.08.02 | 15:42

7
Хр Иванов е точната фигора за премиер,одговорен честен борбен надежден.А какво да очакваме от Пламен Николов,изглежда и мълчи като риба и се усмхва като стооажийка.
МРАВОЯДА

2021.08.02 | 15:42

8
ХИЧ НЕ СМЕ БЕ! САМО ТАМ НА БОРЕТО МИЛЧЕВ ДА СЕ ДАДЕ СТОЛИЧНА ОБЩИНА, ТА ЗАЕДНО С ГНОМА ДА ГРАБЯТ НЕНАСИТНО И БЕЗКОНТРОЛНО! АА... И ТАМ НАШЕ МОМЧЕ ЗА ФИНАНСИСТ, ЗЕР СПОНСОРА ИВЧО ПРОКОПА ЗЕ ДА СТАВА НЕЩО НЕРВОЗЕН ЗА ПРИВАТИЗАЦИЯТА НА БРР... БЕ НИЩО РАБОТА, КО МИ СА ПЪНИ ТОА СЛАВИ!?
Мангал Лостов

2021.08.02 | 15:44

12
Тъй-тъй все наше момчета са, мравоядски виж там да ги нагласиш нещо!

2021.08.02 | 15:44

11
И да имаме правителство с гн Пламен Николов,то щее като някоя булка уроспия и семейството въобще немогат да я гледат.По добре даго няма да неси губим времето и милиярдите от ЕС.Защото ще изчезнат както в ББР.Групировките стари чакат.
То копе*енце дългоносо,

2021.08.02 | 15:44

13
Радев,Галева и Славун,вкарахте държавата в страшно блато. Сега си изчегъртайте засъхналите лай*а и си ги изяжте. Ще бъдете прогонени с камъни и дадени на съд. Гешев ви бил виновен ? Гешев трябва да си свърши работата до край. Да заключи Узунов и да вкара Баневи,Арабаджиеви,Стайков,Бобокови и вас където трябва,а именно в зандана.
Сандра

2021.08.02 | 17:30

46
Видяхте ли за кои гласувахте?
Джо

2021.08.02 | 17:21

44
Крайно време е.

2021.08.02 | 15:46

14
Слави Трифонов трябва да си направи тест за наркотици и опиоиди! Съдбата на нацията е в ръцете на псевдо шоумена и трябва да сме наясно, дали той е в състояние да взима адекватни решения! Той е очевидно болен и неадекватен, това го води до зависимости от които се възползват зли хора и чужди зли държави водещи хибридна война през България срещу ЕС и НАТО! Слави е марионетка на тези зли сили, на белеца в Дубай иманяра Божков и Цветан Василев.

Добави коментар

Водещи новини