Разследващ журналист разкри задкулисието зад кандидат-премиера на ИТН Пламен Николов

  • 01 август 2021 10:30

  • 126885
  • 66
Разследващ журналист разкри задкулисието зад кандидат-премиера на ИТН Пламен Николов
© Булфото (архив)

Разследващият журналист Григор Лилов разкри задкулисието зад кандидат-премиера на "Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионенПламен НиколовПламен НиколовПламен Николаев Николов е роден на 29 юли 1977 г. в Горна Оряховица, по професия е предприемач. Владее.

Публикуваме поста му без редакторска намеса: 

*** Как на пожар се манипулира дори държавен регистър, за да се прикрие истината!

Предприемач менте - докъде го докарахме с "Шоуто на Слави"? "Пунта Мара", за да сме в тон със случващото се

Както очаквах в коментар под предишния пост, появиха се тролчетата с припев - има го в регистъра (само в един от шестте).

Вече го има, както предупредих, макар че не само аз, но и много коментиращи видяха, че доскоро го нямаше като д-р на науките.

Да, вече го има го в една-единствена страница от "Регистър на академичния състав и защитените дисертационни трудове" - подрегистър "всички лица на академични длъжности и придобити научни степени".

Ако не сте разбрали – „на пожар” е създадена специална страница за това лице, която да опровергае истината.

Към всяко име в този регистър има маркер, който при чукване върху него посочва данни и по-обширна информация.

Да го чукнем върху две съседни имена.

Първият скрийншот е на предхождащото лице Пламен Николаев Иванов. (линк https://ras.nacid.bg/dissertation-preview/30050 )

Вторият скрийншот, който давам, е на кандидат-премиера. ( линк https://ras.nacid.bg/dissertation-preview/30724 )

Ще откриете ли разликите?

Основната е, че дисертацията на кандидат-премиера е анонимна – без Протокол, без дата, без анотация, без диплома, без...

Тези „детайли” ги няма, защото изискват много повече труд – поне едно денонощие и фалшифициране на редица други бази данни, вкл. протоколи и диплома от ВАК. Вкл. изискват и подготовка на такъв труд, подготовка и на рецензии, иначе в библиотеката няма да има какво да ми покажат, когато го поискам.

Номерата в регистъра са по хронология (времето) на защитите на дисертациите (виж номерацията в края на линковете).У нас има близо 60 000 хабилитирани лица.

Предхождащият номер – 30723 спрямо този на Пламен НиколовПламен НиколовПламен Николаев Николов е роден на 29 юли 1977 г. в Горна Оряховица, по професия е предприемач. Владее (30724) е с диплома и протокол за защитата от 2005 г. Ама как така?

Защото защитата на дисертацията на Пламен НиколовПламен НиколовПламен Николаев Николов е роден на 29 юли 1977 г. в Горна Оряховица, по професия е предприемач. Владее, уж последвала по време предишната дисертация, според посочената дата се оказва, че я предхожда с една година – през 2004 г.

Шансовете за кабинет и образът на Пламен Николов: Експертите коментират

Следващата след неговия номер дисертация (30725) е на някакъв кипърец – също без номер на протокол и дата. По-следващата с номер 30726 е на срещата между 2004 с 2005 г. Излиза, че след дисертацията на Пламен НиколовПламен НиколовПламен Николаев Николов е роден на 29 юли 1977 г. в Горна Оряховица, по професия е предприемач. Владее месеци и месеци, и месеци наред никой друг у нас не е правил защита и ВАК е стоял със скръстени ръце. Да, ама не е така и самите регистри го опровергават.

Да видим и някои други факти и доказателства от многото, които съм събрал.

Кое доказателство да вземем?

Ами.. Ами например това - има статия от 2013 година за него, за самия Пламен НиколовПламен НиколовПламен Николаев Николов е роден на 29 юли 1977 г. в Горна Оряховица, по професия е предприемач. Владее в специализирана световна медия по плувни спортове и бизнес

( https://www.swimmingworldmagazine.com/.../industry-news... )

В нея изрично се посочва, че статията е прессъобщение, получено в редакцията от фирмата за плавници. Редакцията заявява изрично, че го пуска в напълно автентичен вид – точно така, както е получено и съответно не носи отговорност за съдържанието му.

Кой разбрал – разбрал. Моите американски колеги са проверили действителните факти в регистри, справочници, съдилища, в правни документи, в Австрия (за научната степен) и затова са публикували тази информация (със сигурност високоплатена) по този начин – заявявайки и дистанцирайки се напълно от нейната вярност и връзвайки си гащите срещу тяхна отговорност за лъжи.

Цитат от това прессъобщение на сергията за плавници: „... "Завършва магистърска степен в Софийския университет и докторска степен в Клагенфуртския университет.”

Кандидат-премиерът от ИТН женен за поетеса от Шумен, сам превежда стиховете ѝ на английски

Е, няма как хем там, в Австрия Пламен НиколовПламен НиколовПламен Николаев Николов е роден на 29 юли 1977 г. в Горна Оряховица, по професия е предприемач. Владее да е станал доктор на науките - по друг ред и с други научни ръководители и други рецензенти в друга държава, хем тук, у нас, в България да е станал доктор на същите науки и в същата област с роден научен ръководител и родни рецензенти.

Или едното, или другото е нагла лъжа. А всъщност и двете са лъжа!

Защото в австрийския научен регистър неговото име като доктор на науките също не излиза, както вече съм проверил.

СКАНДАЛЪТ СЕ РАЗРАСНА

Пускам отделен пост, защото скандалът вече стана много по-голям от разкритията в предишния ми пост.

У нас калинките упорито не искат да разберат, че умелата фалшификация е много високо интелектуална, сложно-аналитична и разследваща дейност. Защото за да пипнеш убедително един факт, се изисква да пипнеш десетки други, които да го потвърждават и още стотици, които да са в синхрон с тези десетки.

Не го умеят, докато аз умея да проверя цялата верига, за да открия истината и неведнъж съм го доказвал (вкл. срещу високопрофесионалния апарат и хакери на руските секретни служби по повод мои разследвания и това може да се види в профила ми).

За пореден път „калинките” падат в капана ми – непълна информация в първи пост и още по-скандални разкрития след очакваното им тъпо опровержение - вече във втори мой пост. Ей, господи, не се ли научихте, че в такива случаи най-доброто е да се премълчи?!

Пускам втори пост, защото случилото се в тези часове между първия втория пост поставя кардинални проблеми на нашето лъжовно битие, диктувано и манипулирано от скрити сили като истинско.

Защото манипулацията и фалшификацията поставя съдбовни проблеми за верността на информацията, която ни се дава и за човека, който евентуално ще ръководи съдбините на нацията.

Ето някои въпроси:

1. Какви задкулисни сили са зад кандидат-премиера и с какви възможности са дори в почивен ден да манипулират и променят основен държавен регистър? (както посочих в коментар под предишния пост, нарочно, умишлено изчаках почивен ден, за да направя разкритията)

2. Какво Задкулисие стои зад Пламен НиколовПламен НиколовПламен Николаев Николов е роден на 29 юли 1977 г. в Горна Оряховица, по професия е предприемач. Владее, след като заради един пост в някакъв си Фейсбук профил (моя) на пожар се вдига цялото то, за да създава линкове, променя регистри, прередактира и допълва текстове в Уикипедията и т.н. И дори да променя медийни публикации, пълнейки ги с ново съдържание за някаква дисертация, което днес са антидатирали с вчерашна дата не само в редица явни Пеевски медии, но и в най-основни информационни сайтове у нас? (например съвсем наскоро с идентичен случай ви запознах при поста ми за сръбската ракета, с която вероятно е свален нашия изтребител МиГ край Шабла)

3. Как се защищава научна степен у нас и доколко може да се осланяме на информацията в държавните регистри (наскоро в специален пост посочих такъв много сериозен и идентичен проблем и с Търговския регистър)?

4. Възможно ли е регистрите на научните степени, а и в други подобни регистри да съществува игра – да се оставят, образно казано, празни редове, ако и когато се наложи те да се използват за фалшива информация?

Това ли успя да ни представи Задкулисието и говорителят му „Има такъв народ” – пореден скеч на тема премиер и поредни лъжи за него?

Или нарочно, както мисля аз, се подбират уязвими биографично лица, а и всякак другояче уязвими кандидати, понеже укритата уязвимост предполага и означава пълна тайна зависимост!

"А според Търговския регистър назначеният за премиер участва в някаква фирма, прикрита зад офшорка.

През последните две години фирмата е отчела приходи от над 11 000 000 лв., но е на загуба...", пише журналистът Георги Георгиев.

 

Последвайте канала на

Радина Лазарова
126885 66

Свързани новини

Коментари 66

Добави коментар
mari

2021.08.03 | 16:01

66
най после,ново лице,интелигент човек! пожелавам успехи!
Хаха

2021.08.01 | 14:07

57
Министрите от служебното правителство са назначени от заинтересовано лице и това е факт,но са много по стабилни от предложения премиер.По добре направо да продължат макар че допуснаха увеличение на цените повече от 15 процента.
народен глас

2021.08.02 | 09:45

65
всички дъртаци от радевото правителство са крадци ония зализаният гей от Харвард уиска да открадне парите ббр с измамника бобър на финансите

2021.08.01 | 15:07

58
Допуснаха? Че те го организират и обгрижват. Ако си достатъчно стар да помниш 97-ма така започнаха тогава нещата. Така се апроприират спестяванията на хората и оборотните пари на дребния бизнес. Добрутро.
ИТН, ДПС и гроб се оказаха една банкнота

2021.08.01 | 13:33

52
Чалгарът е постоянно намръщен и все едно народа му длъжен! Гласувах за ДБ и ще гласувам за тях отново само ако не подкрепят гологлавият ид-т! Доган и Борисов ще подкрепят Чалгара Герб+ БСП + ДПС + ИТН ще направят правителство, само дето цирка на ББ ще осигури кворум като накара неговите депутати да излязат от залата по време на гласуването на правителството на чалгата.
народен глас

2021.08.02 | 09:43

64
ниога дб с мангала Иванова или оная пача с хаджигейчо вън от парламента уличните прошляци
Иванова

2021.08.02 | 08:28

62
ИТН + БСП + ДПС ще ни разкажат играта.
Дядо

2021.08.01 | 18:58

60
Ако има правителство, ще можем точно да оценим правителството на ББ
народен глас

2021.08.02 | 09:42

63
изобщо не ме интересува да се маха пенсионерският на БКП-то начело със зеленият чорап
баба гицка

2021.08.01 | 22:15

61
червени масони - борба за парите на Европа - тъпия народ е сляп за истината и сега ще си спомня с умиление за Бойко, ама късно
Атанас

2021.08.01 | 16:48

59
Имам усещането че пак Тошко ще задава въпросите Защото драскачите журналисти пак ще си глътнат граматиката

2021.08.01 | 14:02

56
Журналист с купена диплома от ГЕРБ ха ха ха ха

2021.08.01 | 13:34

53
РАЗСЛЕДВАЩОТО ЖУРНАЛИСТЧЕ Я СЕ РАЗРОВИ НА МАЙКА ТИ В ПОТКАТА ДА ВИДИШ КАКВО ЩЕ НАМЕРИШ.КОРЧЕТО НА ТИКВАТА
GB

2021.08.01 | 13:50

55
Какъвто боса на чалгата такива и тролчетата му .Всички с малки чу$ки

2021.08.01 | 13:50

54
Нема такъв лайнян народ ! Духайте супата , яажте говна , гласувайте за чалгари , бойкоборисовци , и други спасители ! Правете мирни протести и чакайте промята ! Това заслужавате овце !

2021.08.01 | 11:12

13
Григоре , мисирко миризлива , интересно ти къде беше през последните 11 години , защо не ровеше така за личността на предишния премиер ! Боклук с боклук ! Искаш ли да се разровя в твойто минало , да те видиме каква отрепка си ! Мен не ме интересува дали бъдещия премиер има докторска степен или не , важното е да си върши работата и да е качествен човек ! А не гнида като теб!
Полин

2021.08.01 | 13:31

51
Григор, сине майчин, си беше съвсем на място. Не е спрял. Има и такива смели хоеа. А има и такива като теб. Няма защо да те обиждам. Съществуването ти е обида.

2021.08.01 | 13:21

48
Гн Трифонов,дали някога ще имате доблеста да излезнете на светло и с лицето си пред публиката и медиите?Да одговаряте на журналистическите въпроси?Да заявите намеренията в институционираната среда,извън фейзбук?

2021.08.01 | 13:20

47
Гн Трифонов,Каква е причината дасе откажете за от вас номинираната първа Антоанета Стефанова.Каква е причината дасе откажете от вторият номиниран от вас премиер-икономиста Николай Василев.Каква е причината дасе откажете от неофицялно от вас представена кандидатура на Петър Илиев?Възможно лие дасе откажете и от четвъртият от вас номиниран-Пламен Николов и да издигнете пета кандидатура?До кога ще правите хората на маймуни?Вярвателиси че това е серийозен и одговорен подход,към съдбините на отечеството,който сега са във ваши ръце.

2021.08.01 | 13:20

45
Гн Трифонов имато на Пламен Николов вие било подшюшнато в четвъртък вечерта.В ресторанта на Кирил Домусчие”ЕСТЕ”кадето ве засича екипа на ПИК?Каква е причината за редовните ви посещения в този ресторант.Една от не формалните щаб квартири на ДПС?

2021.08.01 | 13:19

43
Григор е истински българин дати еб. Майката.

2021.08.01 | 12:14

23
Гн Трифонов,защо излъгахте че Пламен Николов е бил ваш кандидат премиер от две седмици назад?Адвокат Хаджигенов от мутрите ви разкри че през цялото време сте му предлагали за премиер адвокат Петър Илиев.Кой лъже вие или Хаджигенов?

2021.08.01 | 11:23

17
До 13.Нени трябват такива измамници и предатели,дати е.б.а потката майна,разбрали.Него защитавай.
Металург

2021.08.01 | 11:20

16
Ще се разровиш на майка си в ану. а, червена гнидо чалгарска.

Добави коментар

Водещи новини