Борисов в Котел: Сгромоляса се митът за успешното правителство на Радев

  • 31 юли 2021 13:36

  • 10470
  • 94
©

Към номинацията на „Има такъв народ“ (ИТН) имам само една забележката. Това трябваше да бъде Слави Трифонов.

Това заяви председателят на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г пред журналисти в Котел.

Борисов за конфликта между ИТН и ДБ: Цялата им борба е за постове, пари и власт

Той подчертач, че не познава кандидата им за премиер, но който и да беше, щеше да бъде тричан. „Има значение, че не е Слави Трифонов. Това разделение, което пося Радев, сега ще му се върне. Радев създаде етническа война вътре в политическите партии и няма излизане от това. Понеже политическата класа я няма вече, единственият шанс е Слави да излезе и да вкара ред. Моля го Слави да излезе и да събере лидерите на другите партии, за да съставят правителство“, призова председателят на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в.

Борисов бе категоричен, че ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в няма да участва и е забранил на партията да контакува с тези, които правят правителство. „Даже ние ще излезем от залата, за да намалим кворума и да си изберат правителство. Решението е Слави да ги събере, да го закове и да вървим по някакъв начин напред. При трети избори ще бъде по-невъзможно да се състави правителство от сега. Между тях вече има недоверие и голяма омраза помежду им. Да си понесат отговорност за тази омраза, която посяха и да направят правителство. Единственият виновник за това положение е Румен РадевРумен Радев Румен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на“, посочи Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г. По думите му кандидатът за премиер на ИТН е безспорно симпатичен и ерудиран, но на този етап няма да има самочувствие да взима решения. „По-добре Слави да започне за 6 месеца и после да му даде властта, защото хората му имат доверие на него. В държавата цари хаос и безредие. По мое време имаше ред и винаги имаше отговорен. За хубаво и за лошо винаги беше отговорен Бойко. Сега Слави трябва да си поеме отговорността“, категоричен бе лидерът на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в.

ГЕРБ за кандидат-премиера на ИТН: Премиер в последния момент? Несериозно е!

Радев успя в едно – раздели нацията, направи ни да се мразим. Сега Слави, след като разбра какво му направи Радев вчера – да му унижи кандидата за премиер и председателя на парламентарната група, какво ще каже? С кого ще управлява, ако отидем на избори?“, попита Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г. Той обясни, че разделението, което кандидатът за президент Радев създаде между партиите е такова, че никоя от останалите партии няма с кого да управлява. „Радев сега е в паника, защото видя какво причини на държавата. Няма План за възстановяване, спряха магистралите и гепиха парите, провалиха ваксинациите. Коварството на Румен РадевРумен Радев Румен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на го видяхте всички. Сега Слави Трифонов услужливо се крие. Данъчен измамник беше назначен за шеф на данъчните. Друг много умен измамник, според неговите дружки, беше назначен от Радев за финансов министър. Цитирам казаното от Тошко Йорданов в парламента. Асен Василев вчера излъга, че има приходи в бюджета, а това са парите от „Хемус“, посочи Борисов. Той подчерта, че хората от Северна България трябва да знаят, че тези хора им взеха бъдещето и Румен РадевРумен Радев Румен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на ги ликвидира.

Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г бе категоричен, че се сгромоляса митът, че Румен РадевРумен Радев Румен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на може да е успешен със служебното си правителство. „Тогава започнаха да натискат с Илияна Йотова ИТН да направи правителство бързо. В момента, в който Радев принуди Трифонов да излъчи човек, различен от него, му спретна протест. На мен това ми се случи на 12-та година, при ИТН се случва преди да са гласували правителството им. По фланелките и вида на протеста стана ясно, че зад него стоят Радев и Божков. Този президент повече не може да бъде президент. Той така раздели хората. Неговите протестъри така унижиха Слави и хората му. На мен ми стана криво. Тези хора са избрани от народа, с какво прави ще ги псувате и ще им хвърляте яйца? На Слави му беше лесно да ни напада, но сега видя колко е важна полицията. Видяхте как ги бяха обградили“, заяви председателят на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в. По думите му в такъв хаос в Европа никой не е попадал.

Борисов: Ще се борим за демокрацията

Борисов изрази възмущението си, че вчера вътрешен министър призна, че са се намесили срещу ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в.ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в победи на изборите в България. Направиха машинациите в чужбина. Мая Манолова говори с 5,1%, все едно е победила ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в. С какво право? Христо Иванов вчера стана най-тъжният човек, като разбра, че няма да му дадат постове“, припомни лидерът на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в. Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г изрази увереност, че като гледа хората как му се радват и питат „кога ще се върнете и кога ще ги изметете тези“, значи ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в е готова за избори.

Радина Лазарова
10470 94

Свързани новини

Коментари 94

Добави коментар
АСЕН ИЛИЕВ

2021.08.01 | 08:57

94
ЦЕЛОТО ВИ К О П Е Л Д А Ш К О ПЛЕМЕ, ЩЕ ГО ИЗ К О Л Я!
АСЕН ИЛИЕВ

2021.08.01 | 08:53

93
ЗАЩО УБИХТЕ С ПЪРВАНОВ РЕЙХАН БЕ, ГАД!
Анонимен

2021.08.01 | 08:25

92
Маи ви избива на рев тъи е след като ограбихте обикновения народ
Анонимен

2021.08.01 | 08:23

91
Вас вече никой не ви иска туи че не се изевяваите
Това

2021.08.01 | 06:52

90
от снимката циганския цар Киро ли е?
баба гицка

2021.07.31 | 16:29

60
браво Бойко - пак ти ще оправяш хаоса - тези червени гниди са за затвора - има такъв ТЪП народ да вярва на ЛЪЖИТЕ на крадците и сега ще го ду ха - божков плаща и глупаците вярват в радко пиратко

2021.07.31 | 21:29

89
Гледай да не оправи теб с 200
баба гицка

2021.07.31 | 16:23

56
браво Бойко - пак ти ще оправяш хаоса - тези червени гниди са за затвора - има такъв ТЪП народ да вярва на ЛЪЖИТЕ на крадците и сега ще го ду ха

2021.07.31 | 21:27

88
Гледай ,да не те оправи теб с 200

2021.07.31 | 17:09

75
Сега па Боко се мисли за баба Гицка ха ха и пише тука.
Хахахаха

2021.07.31 | 16:45

71
Тиквака изтреще окончателно. Тиквеният кабинет нямаше и 15% одобрение. Служе6ният на Радев има над 60. Скрий се, манафе мангъров.
eх, долния...

2021.07.31 | 20:14

87
ич го не е6е за радев, а за загубените кинти.

2021.07.31 | 17:51

83
Яд го е, че не може на пръста на Радев да стъпи тоя тулуп криминален.
велзевул

2021.07.31 | 18:24

86
баце не може да преглътне че властта му се изплъзна от ръцете....гроб е токсична партия

2021.07.31 | 18:16

85
МАЛИЙ , ГОЛЯМ РЕВ НА ТИКВОНИЙ И ТЪПУНГЕРИТЕ МУ ОТ ХРАНИЛКИТЕ .

Добави коментар

Водещи новини