Нинова: Без БСП няма да има стабилно правителство

  • 31 юли 2021 12:23

  • 2025
  • 7
Нинова: Без БСП няма да има стабилно правителство
© Булфото (архив)

"Запознахме се с колегите по време на преговорите за политики и Пламен Николов беше част от преговорния екип на "Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен" в частта образование". Това коментира лидерът на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е за България Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за пред журналисти днес от връх Бузлуджа.

Нинова беше там по повод отбелязването от БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е на 130-годишнината от началото на организираното социалистическо движение в България с поднасяне на венци и цветя пред паметниците под върха - на Хаджи Димитър, на Габровско-севлиевския партизански отряд и на Първооснователите.

Тошко Йорданов проговори за Николов: Ако стане премиер, няма да берем срам в ЕС

"Без БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е няма да има стабилно правителство", коментира лидерът на социалистите. 

Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за каза още, че по време на срещата Николов е показал компетентност и диалогичност в тази сфера /на образованието/. "Разбира се това не е достатъчно, затова във вторник ще го поканим на общо събрание на Парламентарната група и на нашите коалиционни партньори. Искаме да го изслушаме и да получим гаранции, че това, за което се договорихме по време на преговорите за политики, ще бъде изпълнявано от следващия Министерски съвет", коментира Нинова.

Вчера след заседанието на Изпълнителното бюро на партията, зам.-председателят на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е по публични политики Ирена Анастасова също съобщи за БТА, че БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е ще покани кандидата на "Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен" за премиер Пламен Николов на разговор в парламентарната група.

"Бихме искали да има такава среща, защото ние сме уточнили приоритетите и предстои да работим по формата на подкрепа на тези приоритети - дали ще бъде споразумение, дали ще бъде програма на правителството, но ние държим да проведем този разговор, за да може да имаме и някаква форма на подкрепа, която да е писмена", посочи Анастасова.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
2025 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар
баба наста

2021.07.31 | 12:35

1
глупости и лъжи от червените ли зачи

2021.07.31 | 12:45

2
Sus vas oshte po zle
васил

2021.07.31 | 13:30

3
Господ да пази България от чалгари и псевдо социялисти.

2021.07.31 | 13:34

4
А с БСП няма стабилна държава!
Аз

2021.07.31 | 14:52

5
Няма БСП има само нейното приближено на Нинова ръководство и неговите интереси.Останалите са безгласни букви.Това не е партия а еднолично дружество ООД.
NuckyTomphson1988

2021.07.31 | 19:35

6
Гьонсурат!
Бачо Колю

2021.08.04 | 19:43

7
Без вас имаше стабилно правителство до преди няколко месеца.

Добави коментар

Водещи новини