Тошко Йорданов проговори за Николов: Ако стане премиер, няма да берем срам в ЕС

  • 31 юли 2021 09:20

  • 28846
  • 61
© Булфото

Пламен НиколовПламен НиколовПламен Николаев Николов е роден на 29 юли 1977 г. в Горна Оряховица, по професия е предприемач. Владее е изключително образован. Ако стане министър-председател и изпълнява служебните си задължения в ЕС, няма да берем срам. Човек е изключителен специалист. Според нас изпълва със съдържание поста, който евентуално ще заема. Той е комуникативен, човешкият термин е „разбран човек”, с него може да се води диалог. Това заяви пред Нова лидерът на ПГ на "Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен" Тошко ЙордановТошко ЙордановТошко Йорданов Хаджитодоров е български сценарист и политик. Роден е на 2 май 1970 г..

Йорданов сподели, че кандидатът на ИТН за премиер е бил в реалния бизнес, рискувал е собствените си пари за развитието на фирма, поемал е отговорност за големи проекти.

„С Пламен НиколовПламен НиколовПламен Николаев Николов е роден на 29 юли 1977 г. в Горна Оряховица, по професия е предприемач. Владее работим от три години и половина. След референдумът, който направихме, проведохме събеседване с хора, които са с качества имат желание да дадат каквото могат за промяната на страната. Беше публично, излъчвахме го в интернет, просто колегите журналисти и политици не гледат в перспектива. Там се появиха много качествени хора, с които работим”, каза още Йорданов. Според него няма политик, който да е „дошъл” с натрупан политически опит.

„В политиката трябва да влязат морални хора, с качества, които да разбират от материята, в която ги хвърляме. Грубо казано, имаме фирма, с ръководство по отдели. Всеки един български гражданин, по Конституция, може да изпълнява тази длъжност, стига да има висше образование и хората да му гласуват доверие", смята още депутатът от ИТН.

Шансовете за кабинет и образът на Пламен Николов: Експертите коментират

От партията са имали възможността да работят с Николов и да се уверят в качествата му. 

Асен Василев се е появил като "фойерверг", изглеждал е добре, общественото мнение също е изиграло ключова роля за "Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен", които поканиха служебният финансов министър и двама негови колеги в първия си проектокабинет.

„Ние поехме своята отговорност и втори път не сме го предлагали, след като разбрахме какво се е случило. Този, който го е предложил преди това, дали го е проверил? Василев за втори път е в служебно правителство. Вина ли е, че сме го номинирали? Вина щяхме да имаме, ако го направим министър, след това, което знаем за него. Човекът има бизнес минало, което не е добро. Христо Иванов си позволи да ни казва кой да слагаме за министър, затова си позволихме да отговорим. Отговорността се носи от този, който го е направил министър, не от нас. Аз не казвам, че президентът се е справил зле – служебният кабинет е прекрасен, могат да се допускат грешки. Ако имаме възможност да имаме кабинет, възможно е да имаме някой,който да не е достатъчно читав или да не стане достатъчно добър. Въпросът е да се реагира след това правилно. Тук просто се получи пренатягане с няколко човека с постоянно обяснение колко са светци. Засветиха червени лампи след разговора ни с него”, обясни Йорданов.

Той посочи, че няма да се извини на Асен Василев, тъй като е съобщил само факти. Според Йорданов служебният финансов министър лъже, защото е имало съдебна експертиза в Лондон, след която той е предложил извънсъдебно споразумение.

"Тази врътка Асен Василев я е направил още няколко пъти. Откраднал е код, който е продал на китайското правителство", разкри депутатът от "Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен".

Йорданов коментира и спекулациите, че от партията са сменили името за кандидат-премиер в последните минути и първоначално са смятали да предложат Петър Илиев, който беше кандидат за правосъден министър в първия проектокабинет.

Петър Илиев, почетният консул на Барбадос и консултант на БСП, е изборът на ИТН за премиер на България

„Това тръгна от Николай Хаджигенов. На срещата ни с „Изправи се БГ! Ние идваме!” обсъждахме кои имена те не биха подкрепили и поради какви причини. С Петър Илиев работим от референдума, той е прекрасен юрист. Хората, които са от нашия екип, ги защитаваме, особено ако им „скачат” с глупости. Няма да ви кажа какъв ще става Петър Илиев в кабинета, това е работа на министър-председателя”, коментира депутатът.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
28846 61

Свързани новини

Коментари 61

Добави коментар

2021.07.31 | 19:46

61
БСП И ДПС САМИ ЩЕ СЕ САМОУБИЯТ.ЛАКОМ ГЪЗ КРЪВ СЕР.Е

2021.07.31 | 16:15

59
СЛАВИ ОТКРАДНА ИЗБИРАТЕЛИТЕ НА ПРОТЕСТНИТЕ ПАРТИИ СЛАВИ ИЗЛЕЗНА ИЗМАМНИК

2021.07.31 | 19:45

60
Ето какво щесе случи.Бсп дпс ще подкрепът новото правителство.Ива Митева на бързо ще предложи на гласуване новото правителство и готово.Но вече вън от парламента щее започнала борбата протестите за сваляне на правителството на Слави,малко щесе запъне Слави за оставката по нареждане на Доган и ще бъде свалено и щесе отива на нови избори.Но итн на следващите избори със сигорност няма да мине 4 % та бариера.Слави щеси направи ритуално самоубийство.Да живее гн Румен Радев.
Зрителка

2021.07.31 | 15:07

56
Абе Тошко, то всичко е срам откакто сте се появили на телевизора. Европа ни е разбрала и две поколения трябва да се сменят , но без вас и такива като вас за да се отсрамим и да станеме европейци.

2021.07.31 | 16:14

58
Гледах Панорамата,тая сутрин тоя балък нищо не разбира от икономика.Министър Василев на финансиите му е.. ма….. Един път не спомена за промяна,явно той незнае положението в България.Нито вид има нито привлекателна реч има.Един път не спомена думата България.

2021.07.31 | 16:13

57
Тошко особено и ти ако си със него.
филанкиши

2021.07.31 | 13:17

55
НЯМА ДА БЕРЕМ СРАМ!? ПРЕСПАНСКИ ДОГОВОР -ХА,ХА,ХА!
Чалгаджията играе баскет,

2021.07.31 | 11:41

41
а пръдлето Тошко рови в отпадъците да събира правителство.
До "Елица" и "До Елица"...

2021.07.31 | 13:04

54
Прост е народеца който с мазохистична наслада си избира "джапанки" да го управляват.....
До Елица

2021.07.31 | 12:55

51
Май ти си простичката щото не осъзнаваш какво си писала. Казваш, че е прост и че е откраднал милиарди. Но прост човек няма как да измисли такива схеми или да накара хора които ги разбират схемите да работят за него. Така, че има два извода Бойко е прост и не е крал или е много умен и е крал. Кое от двете е?
Елица

2021.07.31 | 12:08

45
Най-готиният си е Бойко крадеца.Толкова прост,че повече неможе,но нали Българина е невежа си го харесва,а това ,че го краде няма проблеми щом е лафаджия
И Тиквата е комуникативен,

2021.07.31 | 11:28

35
нема отърване от тая комуникативна СДСвиня, 3 пъти го сваляме с камъни и протести, тоя не ще да се махне.
Там ви е грешката...

2021.07.31 | 13:00

53
Сваляте го заради самото сваляне, без да можете после да направите каквото и да било положително....Освен да дълбаете дъното за друго не ставате.
От 1944година

2021.07.31 | 12:54

50
България е поле за експерименти...То не бяха социализЪм,капитализЪм,пазарна икономика,сега и чалгаристан....пример предупреждение за Европа....
Промяна ли?....

2021.07.31 | 12:56

52
Дълбаем дъното...с активната помощ на младите,"умните и красивите"!!!
От 1944година

2021.07.31 | 12:54

49
България е поле за експерименти...То не бяха социализЪм,капитализЪм,пазарна икономика,сега и чалгаристан....пример предупреждение за Европа....
Вече берем срам

2021.07.31 | 12:51

48
не само в България....До къде оставихме да стигне "младата смяна" под вашите грижи......
мииии

2021.07.31 | 12:39

47
ХалалДаТиЕнародеПореднотоПрецакване!!!!!

Добави коментар

Водещи новини