БСП отбелязва 130-годишен юбилей на Бузлуджа

  • 31 юли 2021 08:03

  • 953
  • 4
БСП отбелязва 130-годишен юбилей на Бузлуджа
© Булфото (архив)

БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е отбелязва днес 130-годишнината от началото на организираното социалистическо движение в България. Юбилейната годишнина ще бъде чествана по традиция на връх Бузлужда.

Честванията ще започнат с поднасяне на венци и цветя, и отдаване на почит пред паметниците под върха на Хаджи Димитър, на Габровско-севлиевския партизански отряд и на Първооснователите, където традиционно ще бъде връчена наградата за политическа журналистика и публицистика „Георги Кирков – Майстора“.

БСП открива предизборната си кампания пред Народния театър и я закрива на Бузлуджа

В културен дом „Арсенал“ в Казанлък ще се проведе конференция „130 години БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е – настояще и перспективи пред лявата идея”, организрана от Национален политически институт „Димитър Благоев” към НС на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е и Фондация „Дума”.

В конференцията участват председателят на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за, народни представители, коалиционни партньори на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е политолози, социолози, историци, както и симпатизанти на левицата.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
953 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
няма да мине

2021.07.31 | 09:47

4
Храма на безделника Маркс - скарал се с баща си поневе не иска да работи дори за децата си, мъжолюбеца Ленин и оня другия, който наследил от баща си всичко, та решил да стане драскач. Подобаващи лидери за комунистите.
Яко

2021.07.31 | 09:34

3
Да се качват и да отлитат! А Мунчо да пилотира!
Neonazi

2021.07.31 | 09:02

2
В България трябва да дойде един н а ц и с т к и режим, който да пази от повторно идване на БСП. Руските п д а ли и малоумници фалираха България 4 пъти.

2021.07.31 | 08:29

1
Гледай ги, двама човека застанали и не мърдат, егати конгреса

Добави коментар

Водещи новини