Икономист: Шансовете за правителство намаляват

  • 30 юли 2021 19:22

  • 2186
  • 6
Икономист: Шансовете за правителство намаляват
© Кадър: БТВ

Шансовете за съставяне на ново правителство никога не са били много високи, но намаляват, макар и това да не е такъв проблем. Това каза в студиото на предаването "Лице в лице" по БТВ икономистът Красен Станчев.

Според Станчев обаче в момента България е в добро икономическо състояние, така че евентуални нови избори не биха представлявали заплаха за страната ни.

Пламен Николов посочи 5-те си приоритета като премиер, протестиращи пък освиркваха ИТН

Политологът Петър Чолаков се съгласи, че това няма да бъде фатално за държавата, но изрази притеснения, предвид ограничените правомощия на служебния кабинет.

"ИТН демонстрира желание да има правителство и тази промяна на министър-председателя в последния момент показва, че те са отворени към диалог, но той трябва да бъде по-конструктивен", каза Чолаков.

Той мисли, че от БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е и "Изправи се БГ! Ние идваме!" дават позитивни индикации за подкрепа на бъдещия проектокабинет на партията на Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в, но съществува вероятност "Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от" да се окаже в опозиция на бъдещото правителство.

Красен Станчев коментира и номинацията на Пламен НиколовПламен НиколовПламен Николаев Николов е роден на 29 юли 1977 г. в Горна Оряховица, по професия е предприемач. Владее за министър-председател. "Може би има добро образование и биография, но в тази ситуация никой не може да прецени какво следва от тук нататък, защото този човек няма никакъв запис на публична длъжност", добави той.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
2186 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар

2021.07.30 | 19:43

1
Най - важното е , че Борисов никога повече няма да управлява и заедно с Гешев ще влязат в затвора !

2021.07.31 | 19:21

6
Не че ме интересува, но не съм сигурен. Но за затвора са всички тия, които се гласят да управляват България. До един. Компроментирани измамници.

2021.07.31 | 00:41

5
КОМУНИСТИ-КОРУПЦИЯ-ЧАЛГА
Vasil

2021.07.31 | 00:30

4
E Toj e naj novoto ot ITN iako njama publicna dejnost ,Toj ste e glavnija reformator ..ste izmisli topla voda !!!
Vasil

2021.07.31 | 00:29

3
E Toj e naj novoto ot ITN iako njama publicna dejnost ,Toj ste e glavnija reformator ..ste izmisli topla voda !!!

2021.07.30 | 21:17

2
Голям праза Белгия и Израел нямаха правителство две години и пак са по добре от нас.

Добави коментар

Водещи новини