Арман Бабикян с първи думи за кандидата за премиер Пламен Николов

  • 30 юли 2021 18:41

  • 3928
  • 1
Арман Бабикян с първи думи за кандидата за премиер Пламен Николов
© bulphoto (архив)

„Не мога да се изказвам за човек, с чиято дейност съм слабо запознат, от биографията му изказана от Тошко ЙордановТошко ЙордановТошко Йорданов Хаджитодоров е български сценарист и политик. Роден е на 2 май 1970 г. – оставам с добро впечатление“, коментира пред БНР Арман БабикянАрман БабикянАрман Агоп Бабикян е български журналист и общественик. Той е изпълнителен директор на PR от „Изправи се БГ! Ние идваме!Изправи се БГ! Ние идваме!Изправи се.БГ е гражданска платформа с председател Мая Манолова. Манолова е категорична, че“ кандидатурата за премиер на Пламен НиколовПламен НиколовПламен Николаев Николов е роден на 29 юли 1977 г. в Горна Оряховица, по професия е предприемач. Владее от "Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен".

Пламен Николов от ИТН прие мандата от Румен Радев за съставяне на правителство

"Това, разбира се, не е задълбочен поглед към Пламен НиколовПламен НиколовПламен Николаев Николов е роден на 29 юли 1977 г. в Горна Оряховица, по професия е предприемач. Владее, но така или иначе трябва да дадем толеранс и уважение към тежката задача и отговорност, с която се е нагърбил. Това, че не ни е познат - мога само да кажа, че добре, че този кандидат е сменен в последния момент и слава Богу, че не е от спряганите имена. Това, че не е толкова известен не е толкова важно, а по-скоро да се види дали той ще може да цивилизова разговорите в парламента, които според мен трябва да продължат", заяви Бабикян.

Той не отговори дали ще подкрепят тази кандидатура. Но посочи, че имат общи цели с ИТН и тази кандидатура трябва да даде гаранции за червените линии, които не могат да бъдат преминавани.

Мая Йорданова
3928 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
КЗЛ

2021.07.30 | 22:14

1
Арменски лапнитопковец... съвсем леко ме е гнус от наивниците, избрали този примат за народен представител.

Добави коментар

Водещи новини