БСП решава дали да подкрепи Пламен Николов от ИТН за премиер

  • 30 юли 2021 17:30

  • 2426
  • 5
БСП решава дали да подкрепи Пламен Николов от ИТН за премиер
© bulphoto (архив)

Изпълнителното бюро на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е и ръководството на парламентарната група на коалиция "БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е за България" се събраха на "Позитано 20" за обсъждане кандидатурата за министър-председател на Пламен НиколовПламен НиколовПламен Николаев Николов е роден на 29 юли 1977 г. в Горна Оряховица, по професия е предприемач. Владее от "Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен", съобщиха от пресслужбата на партията.

По-рано през деня в парламента председателят на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е Корнелия НиноваКорнелия Нинова Корнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за заяви:

"Ще изчакаме днес обявяването на премиера, на състав на Министерския съвет и ще вземем окончателното си решение, след като ги чуем и свикаме Националния съвет да се произнесе. "Предварително не са ни казвани никакви имена", посочи тя.

Пламен Николов от ИТН прие мандата от Румен Радев за съставяне на правителство

"Преговорите, които водихме по политики, приключиха вчера", посочи тя и добави, че са удовлетворени от преговорите с "Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен". Постигнахме най-висока степен на съгласие по приоритетите", каза Нинова и допълни, че от БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е биха искали преговорите да приключат с писмено споразумение за подкрепа и остават отворени за разговори под каква форма да бъде.

Мая Йорданова
2426 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
Те нямат думата

2021.07.30 | 18:41

5
БСП ще подкрепи ако заповядат отгоре.От тях нищо не зависи
К. У. Р за БСП и боклука радеффф

2021.07.30 | 18:17

4
сега вече и на най-простия чалгар трябва да е станало ясно срещу кое статукво са били БКП-БСП-ДС-ДПС-ИТН и русофистичните протестъри -срещу ДЕМОКРАТИЧНОТО. Сега идва пак реставрацията на статуквото от 9.9.194 4! Честито на чалгарите в Абсурдистан!

2021.07.30 | 18:16

3
Парламентът и партиите нямат доверие ! Единствената институция ползваща се с доверие е президентската и назначеното от него правителство ! Те трябва да управляват !

2021.07.30 | 18:10

1
Браво

2021.07.30 | 18:10

2
Гжо Нинова,ако подкрепите този кабинет вие сте политически труп и цялото бсп.Ида има евентоално правителство,до два три месеца и 4 но ще има нови избори.Народа нее детска играчка.Кво стана с Борисов.

Добави коментар

Водещи новини