Нинова обяви кога ще стане ясно подкрепя ли БСП правителството на "Има такъв народ"

  • 30 юли 2021 12:27

  • 3896
  • 30
© Фейсбук

Преговорите, които водихме с "Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен", приключиха вчера. Удовлетворени сме от тези преговори, постигнахме най-висока степен на съгласие по приоритетите. Продължаваме със следващите стъпки. Това каза в кулоарите на парламента председателят на ПГ на "БСП за България" Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за, предаде репортер на Novini.bg.

Ще изчакаме днес обявяването на премиера, на състав на Министерски съвет и ще вземем окончателното си решение, след като ги чуем и свикаме Националния съвет да се произнесе, заяви Нинова.

Попитана знае ли имена на номинирани за премиер и министри, тя каза: "Не, не са ни казвани никакви имена".

В отговор на въпрос вярно ли, че спряганият за премиер на "Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен" Петър Илиев е бил ююридически консултант на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е, лидерът на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е посочи: "Петър Илиев е бил консултант на ПГ на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е по няколко жалби до Конституционния съд".

Попитана какви имена на министри БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е не би приела, Нинова заяви: "Нека да не гадаем. Изчакваме имената и тогава".

Тя коментира и при какъв сценарий левицата не би подкрепила кабинета на "Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен": "Ще отговорим, като видим състава. По политиките имаме високо съвпадение. Когато видим състава на правителството, ще се произнесем".

Петър Илиев, почетният консул на Барбадос и консултант на БСП е изборът на ИТН за премиер на България

Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за обяви и "червените линии", от които БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е няма да отстъпи: "Неолибералната полиитка за приватизация на банки и концесии на пътища, влизането на Северна Македония в Европейския съюз в противовес с българския национален интерес и Истанбулската конвенция. По време на разговорите с "Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен" се видя, че те са съгласни това да остане така, както ние го предлагаме, а именно да не се приватизира ББР, да не се дават пътищата на концесии, влизането на Северна Македония в Европейския съюз да бъде след зачитане на българския национален интерес и да не се подкрепя Истанбулската конвенция и джендър идеологията. Така че имаме съвпадения по "червените линии".

Бихме искали да има споразумение с "Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен", което да гарантира, че това, за което сме се договирили, ще се свърши. Оставаме отворени под каква форма да бъде, каза още Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за.

 

 

Последвайте канала на

Константин Тодоров
3896 30

Свързани новини

Коментари 30

Добави коментар

2021.07.30 | 13:19

1
Нинова, крадла мафия сфиня воняща,

2021.07.30 | 13:25

2
От 2 години по медиите и телевизиите върви кампания наречена ЛЪЖА срещу Бойко Борисов на принципа "аз чух"...." знаеш ли какво разбрах " или " чух от сигурен човек", Това си беше милицоинерска акция от такива,като Атанасов и Хр Иванов от ДеБъ, Бойко Рашков, драскачите наречени сценаристи около Учиндолския селяндур Слави водени от българоубиеца Румен Радев.Тази акция вървеше умишлено да се разбие високия рейтинг на Борисов и Герб за да може сега некъдърниците и мафиотите да вземат властта, както и стана
ШИБАМ ПЛАТЕНИ ГЕЙБЕРИ

2021.07.30 | 13:42

3
От две години нископлатеният, полугpaмотен гейберски трол се опитва да спacи доказания от Върховния съд лъжец, комуниста българоубиец Бойко Методиев Борисов от затвора. Прави опити да замaже къщата в Барселона, атаката срещу Евpoxолд, нacилието на протecтите, peкeта срещу бизнеса, новата къща в Гърция, кюлчетата и папките с евро и много други кpажби. Хората обаче не са глyпави. Кpaдецът Бойко Методиев Борисов никога вече няма да дойде на влacт. Бъдещето му е в Централния Софийски Затвор.

2021.07.30 | 14:51

14
А на майка ти боклуко

2021.07.30 | 14:33

11
Баща му на Петър Илиев е бил преподавал в академията на МВР по направлението на Държавна сигурност -> цялата му история в едно изречение

2021.07.30 | 14:23

10
"Фейсбук" бившият дипломат Илиян Василев. Във връзкa с предложената кандидатура нa Петър Илиев .Сенки от задкулисието не могат да бъдат премиери.Както посочих не може масон да бъде премиер у нас, защото нашето масонство е роден продукт на ДС и задкулусието. Лоялността им е към тайната ложа, не към държавата и обществото. Изобщо ИТН, да не се мъчим и на нови избори. Спешно. ДПС се събират днес за да подкрепят кабинет с Петър Илиев и картите да излязат на масата. Очаквайте народна, подкрепа, манифестации,Не може за шеф на изпълнителната власт да вадят заек от цилиндъра и ние да ръкопляскаме. Не става. Ресто. Сори, нещо много са се объркали тези момчета от ИТН. Някой да е виждал Петър Илиев на протест, да е заявявал някаква позиция, да е бил граждански активен, изобщо да има някакво качество, което да го отличава и прави сравним с премиер, пръв между равни на най-знаещ, управленец, философ, боец, реформатор. Ако Слави иска да си назначи шеф на партията, на телевизията, на някакъв негов проект ОК, но да го направи най-овластения човек държавата.?! Бил ново лице - ОК, но да се се пробва първо на по-ниско ниво, да го направят някакъв фактор в ИТН,. Масон за премиер - НЕ!!!С тази кандидатура Слави премина червената линия и вече е част от статуквото. В същност с какво точно той стана лице на протеста?! Символ на промяната?! Поне в моите очи той приключи. Ако не искаме да позволим нов тип подмяна, котка в чувал, протестите трябва да продължат. Протестите отново трябва да започнат, ако не искате да се говорят зад кулисите в Парламента. ИТН няма да ходи на избори, защото ще загуби и изчезва яко дим. Единственият им шанс е да направят правителство в този парламент.

2021.07.30 | 14:18

9
Народа е с Бойко. Бойко, бич за мутрите и олигарсите.
ШИБАМ ПЛАТЕНИ ГЕЙБЕРИ

2021.07.30 | 13:47

4
От 2 години нископлатеният, полугpaмотен гейберски трол се опитва да спacи доказания от Върховния съд лъжец, комуниста българоубиец Бойко Методиев Борисов от затвора. Прави опити да замaже къщата в Барселона, атаката срещу Евpoxолд, нacилието на протecтите, peкeта срещу бизнеса, новата къща в Гърция, кюлчетата и пачките с евро и много други кpажби. Хората обаче не са глyпави. Кpaдецът Бойко Методиев Борисов никога вече няма да дойде на влacт. Бъдещето му е в Централния Софийски Затвор.

2021.07.30 | 14:16

8
Чикиджия, жив ли си още?

2021.07.30 | 13:47

5
Тая, мутра,иска, да Дектува Хауса, които,Радюв забърка,

2021.07.30 | 13:52

6
БСП ГО ИЗДУХА ОТНОВО. НОВИ ИЗБОРИ ЩЕ ИМА, БСП УМИРА

2021.07.30 | 14:14

7
Нинова и бсп последна дупка на кавала.

2021.07.30 | 14:51

12
ОТЧАЯН СТРАХ! Ето това е основният мотив, който движи действията на Радев и формираната клика около него. Сега е с имунитет, т.е. недосегаем, защото все още е президент. Да, но е оцапан до уши с шпионски скандал срещу родината си и с корупционни сделки - Грипени, Бобокови и т.н. Затова се е вкопчил в президентската власт. Играе хазартно, заложил е всичко и е готов на всичко - или ще е президент още един мандат или отива в затвора. Готов е и на диктатура - за да си спаси кожата... Отговор

2021.07.30 | 14:51

13
За да спрат Бойко Борисов трапища пробиха. Машините манипулираха, по нощите заседаваха, указанията на сценаристите изпълняваха и пак Бойко победи. А сега ще се изпотрепят кой да пробутат за министър, и пак на избори за да юдишат на Тошето и Славчо. Само, че този път, не са познали.

2021.07.30 | 14:52

15
Във връзка с предложената кандидатура на Петър Илиев .Сенки от задкулисието не могат да бъдат премиери.Както посочих не може масон да бъде премиер у нас, защото нашето масонство е роден продукт на ДС и задкулусието. Лоялността им е към тайната ложа, не към държавата и обществото. Изобщо ИТН, да не се мъчим и на нови избори. Спешно. ДПС се събират днес за да подкрепят кабинет с Петър Илиев и картите да излязат на масата. Очаквайте народна, подкрепа, манифестации,Не може за шеф на изпълнителната власт да вадят заек от цилиндъра и ние да ръкопляскаме. Не става. Ресто. Сори, нещо много са се объркали тези момчета от ИТН. Някой да е виждал Петър Илиев на протест, да е заявявал някаква позиция, да е бил граждански активен, изобщо да има някакво качество, което да го отличава и прави сравним с премиер, пръв между равни на най-знаещ, управленец, философ, боец, реформатор. Ако Слави иска да си назначи шеф на партията, на телевизията, на някакъв негов проект ОК, но да го направи най-овластения човек държавата.?! Бил ново лице - ОК, но да се се пробва първо на по-ниско ниво, да го направят някакъв фактор в ИТН,. Масон за премиер - НЕ!!!С тази кандидатура Слави премина червената линия и вече е част от статуквото. В същност с какво точно той стана лице на протеста?! Символ на промяната?! Поне в моите очи той приключи. Ако не искаме да позволим нов тип подмяна, котка в чувал, протестите трябва да продължат. Протестите отново трябва да започнат, ако не искате да се говорят зад кулисите в Парламента. ИТН няма да ходи на избори, защото ще загуби и изчезва яко дим. Единственият им шанс е да направят правителство в този парламент.

Добави коментар

Водещи новини