Анна Александрова: Рашков се държи като шеф на предизборния щаб на Радев

  • 28 юли 2021 13:16

  • 1412
  • 10
Анна Александрова: Рашков се държи като шеф на предизборния щаб на Радев
© Bulphoto, архив

Седмици наред вътрешният министър Бойко РашковБойко РашковРашков е роден на 28 септември 1954 г. в с. Огняново, област Благоевград. Завършва право в Софийския обикаля телевизионните студия и прави внушения, че по време на протестите през миналата година са били подслушвани политически лица от опозицията и граждани. ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на му дадохме възможност да изнесе в пленарна зала доказателства за думите си, да каже колко и кои са тези хора, които са подслушвани, да каже кой е извършвал подобна дейност. Това заяви депутатът от ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на Анна Александрова по повод изслушването на министъра днес в пленарната зала. 

"Нищо такова не чухме през днешния ден от него. Този човек се държи не като министър на вътрешните работи, а като председател на предизборния щаб на президента Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на. За него лъжите и манипулациите са над закона и морала", категорична е тя в свой пост във фейсбук.

Биков към Рашков: Имаше криминални лица на протеста. Против ли сте Божков да бъде на вниманието на органите на реда?

Бившите управляващи сблъскаха позиции с Рашков относно въпросното подслушване на протестиращи. ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на не бяха удовлетворени от отказа на министъра да каже колко лица точно са били следени, кои са техните имена и има ли доказателсва. Имаше и остри реплики и обвинения, до сериозна конректика не се стигна. Все пак Рашков уведоми, че още днес ще покаже доказателства за твърденията си. 

Повече за напрежението в парламента между него и депутатите от втората политическа сила - чуйте във видеото:

Последвайте канала на

Борислава Бибиновска
1412 10

Свързани новини

Коментари 10

Добави коментар

2021.07.28 | 14:08

7
Митева на кого духа, за да я сложат там?

2021.07.28 | 14:17

10
ко знаеш къв вакуум прави тая разградска ханъма! Доганя е вазхитен направо.
Гост

2021.07.28 | 14:16

9
Оставка на алкохолика и на зеления чорап радев комунистите вън от БЪЛГАРЯ
ТАРАШКОВ

2021.07.28 | 14:16

8
ДОКАТО ЧЕРЕПА ПЛАЩА ШЕ СЪМ ШЕФ НА КОЙ СИ ИСКАМ!
Хаджигейов

2021.07.28 | 14:06

6
Чашков е луд с картечница!

2021.07.28 | 13:50

5
Седмици наред вътрешният министър Бойко Рашков обикаля телевизионните студия и прави внушения, че по време на протестите през миналата година са били подслушвани политически лица от опозицията и граждани. ГЕРБ-СДС му дадохме възможност да изнесе в пленарна зала доказателства за думите си, да каже колко и кои са тези хора, които са подслушвани, да каже кой е извършвал подобна дейност. Това заяви депутатът от ГЕРБ-СДС Анна Александрова по повод изслушването на министъра днес в пленарната зала. Нищо такова не чухме през днешния ден от него. Този човек се държи не като министър на вътрешните работи, а като председател на предизборния щаб на президента Румен Радев. За него лъжите и манипулациите са над закона и морала.
Mitaka

2021.07.28 | 13:25

4
Публичната декларация на Дембил Рашко, шефа на МВР включва общо 17 позиции, чиято само официална част, кара Цветан Цветанов да се чувства изключително беден, пренебрегнат и унизен. Стойността на имотите се оценява на няколко милиона Евро. В тази декларация са посочени нова къща в луксозно изпълнение разположена в изключително скъпата част от полите на Витоша, която представлява два декара двор с жилищна част от около 700 кв. м. застроена площ, отделно няколко апартамента и части от къщи, също в София, плюс още два други апартамента извън столицата, като единия е на морето, в Несебър, плюс още две къщи някъде из вилните зони на Балкана, плюс още няколко разни терени, ниви и прочие. Същият е бил пропуснал да декларира доход извън този по трудови договори в размер от някакви си дребни 650 000 лева, поради "разсеяност". Няма ли Гешев да се занимае с работещият цял живот на държавна служба Дембило-министър, тъй като тая декларация мирише отдалече на КОРУПЦИЯ!?

2021.07.28 | 13:25

3
Всичко и мафията са впрегнати против ГЕРБ...Слави,Мутра другар с мутрите Илия Павлов, братя Василеви и получавал по 50 000 от Сашо Дончев, да хвали в шоуто си Бсп. Сега има телевизия, яхта, джипове и ходи с 8 бодигарда. Само, че вече не може да ходи, защото е сакат и не става за нищо. Ива Митева, която избраха за шеф на събранието в близки отношения от 20 години с Дпс.Толкоз. Мая Манолова, гласувала за Пеевски, от Бсп казвала да дадем шанс на Орешарски, позната, като Ванкова Галева Костинбродска Толкоз. Бабикян, известен като бащата на фалшивите новини, Минеков, като непризнат скулптор с баща съветник на Тодор Живков. Хаджигенов, личен приятел на Цветан Василев и известен с това, че е неспособен адвокат не спечелил и едно дело.Толкоз. Т. Донева свързана с групировките Вис и Сик...Капон с мъжа си държи всички обществени поръчки в Пловдив...Толкоз. За Бсп няма какво да се коментира умряла партия с шеф Нинова позната, като Импексова уволнена от шефа си тогава Станишев, точно за корупция. За Дай Бъ, какво да се каже, Христо Иванов Маджио, в близки отношения с ДПС, след цирка Росенец, ядоха и пиха с Доган и викаха Мутри вън, хохохо, Толкоз. О Б О Б Щ Е Н И Е И ТОВА ДРУГАРИ И ДРУГАРКИ, Е НОВОТО, КОЕТО ИСКА ДА СМЕНИ БОЙКО...ОБРАБОТИХА МЛАДИТЕ, НАТРАПИХА С ГОДИНИ, ЧЕ БОЙКО ИМА ОФШОРКИ, ОСТРОВ, ЛЮБОВНИЦА ДЕТЕ, ПАЧКИ КЮЛЧЕТА, ....НО ВСИЧКО СЕ ИЗПАРИ И СЕ ДОКАЗА, ЧЕ НЯМА НИЩО ВЯРНО. ДАЖЕ 2013 Г. КОГАТО БОЙКО ДАДЕ ОСТАВКА, СТЪРГАХА УЛУЦИТЕ МУ В БАНКЯ, ДА НЕ БИ ДА СА ЗЛАТНИ, Е НЕ СА. КАКТО ЗА ОСТРОВА ГЪРЦИТЕ ВЕДНАГА РЕАГИРАХА И ЙОНЧЕВА, КАЗА, Е МОЖЕ ДА НЕ Е ОСТРОВ, АМА БОЙКО СИ КУПИ ДЪРЖАВАТА, ХОХОХОХ. СЕГА ПАК ИЗБЪРЗАХА И С ПОДСЛУШВАНЕТО. БЕЗ НИТО ЕДНО ДОКАЗАТЕЛСТВО. РАШКОВ ПУСНА МУХАТА И КОИ ПОДЕХА, ХИХИ МАНОЛОВА. НИНОВА. ТРИФОНОВ И ДАЙ БЪ В ХОР...Е НАРОДА ОБАЧЕ ИМАШЕ ВРЕМЕ ДА ПРОГЛЕДНЕ, ЗАЩОТО НАПРАВИХТЕ ЕДНА ОСНОВНА ГРЕШКА. ТОВА ТРЯБВАШЕ ДА СПРЕТНЕТЕ ДЕН ПРЕДИ ИЗБОРИТЕ, ДА СТАНЕ КАТО КОСТИНБРОД. А СЕГА ВСИЧКО СИ ДОЙДЕ НА МЯСТОТО И ЗА ТОВА ГЕРБ ОТНОВО ВОДИ НА ИЗБОРИТЕ И ТОЗИ ПЪТ БОЯ ЩЕ Е ПО ГОЛЯМ И ПОБЕДАТА ПО СЛАДКА, ЗАЩОТО ЩЕ Е ПО ВАШИЯ КОДЕКС. И НАКРАЯ, НАЙ ВАЖНОТО, КОЕТО ПРОПУСКАТЕ, ЧЕ ЗАБРАВЯТЕ НАРОДА. А ТОЙ СИ ИСКА БОЙКО, ЗАЩОТО ИСКА ДОГОДИНА ЗА ЧЕТВЪРТА ПОД РЕД ДА МУ СЕ ВДИГНАТ ДОХОДИТЕ И 2024 ГОДИНА ДА ИМАМЕ 7 ЗАВЪРШЕНИ МАГИСТРАЛИ. А ТОВА МОЖЕ САМО БОРИСОВ.

2021.07.28 | 13:25

2
Бойко Рашков от временното правителство има над 50 милиона евро недвижими имоти. Мисля, че той трябва да бъде следващият, който дa бъде разследван от независима полиция от Европейския съюз ...
Mitaka

2021.07.28 | 13:24

1
Бойко Рашков и съпругата му притежават 19 имота. Повтарям - 19. Това си проличава от брачния договор помежду им. Договорът е от 38 страници. Повтарям - 38 страници с описания на недвижимости. При подялбата за шефа на МВР остава резиденция от 700 кв.м. с двор 1800 кв.м. във вилна зона "Американски колеж" в София. Резиденцията разполага с 12 бани и тоалетни, постоянно отопляем басейн, фитнес, сауна, четири гаража, английски двор. За Рашков остава и имение на брега на морето в Несебър с 6 бани и тоалетни. Две къщи в Стара планина с басейн, село Антон. 5 апартамента в София - "Лозенец", "Младост", "Красно село", "Люлин". Два джипа БВМ и Нисан. .Асансьорът на Цецо Цветанов? Някакъв бедняк спрямо най-богатия български политик Бойко Рашков. Как се купува всичко това с една държавна заплата? И това е само началото. От утре сериалът за Рашко Али Баба продължава...

Добави коментар

Водещи новини