ДБ и ИБГНИ видяха "червена лампичка" и предупредиха: Никакви заигравки с ГЕРБ и ДПС!

  • 28 юли 2021 12:07

  • 4458
  • 42
© Bulphoto

Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от (ДБ) и Изправи се БГ! Ние идваме!Изправи се БГ! Ние идваме!Изправи се.БГ е гражданска платформа с председател Мая Манолова. Манолова е категорична, че (ИБГНИ) проведоха поредна среща за съставянето на новото правителство.  Двете формации са на едно мнение, че трябва да бъде съставен кабинет с мандата на първата политическа сила – Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен (ИТН), предаде репортер на Novini.bg

„Имена на мен официално не са ми известни“, каза Христо ИвановХристо Иванов Роден е на 13 септември 1974 г. в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския.

ДБ и ИБГНИ настояват да се внимава с поведението на ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на и ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с към бъдещото управление.

Христо ИвановХристо Иванов Роден е на 13 септември 1974 г. в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския подчерта, че не става въпрос за водене на война, но практиките на управлението на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в е неприемливо и компромис не може да се направи. Той каза, че не е мераклия за поста главен прокурор и посочи, че твърденията на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г в тази посока са неверни.

Христо Иванов: Време е за ангажиращи разговори, а не да си говорим за Луната

„Препотвърдихме, че имаме съвпадения по отношения на съдебната реформа, антикорупцията, прокуратурата и даже преизчисляването на пенсиите. Потвърждавам, че ИБГНИ не желае министерски кресла“, каза Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на.

Тя обяви, че ИБГНИ също одобрява служебните министри Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически, Асен ВасилевАсен ВасилевАсен Василев е министър на икономиката, енергетиката и туризма от 12 март до 29 май 2013 г. С указ на и Николай ДенковНиколай ДенковНиколай Денков е служебен министър на образованието и науката в кабинета на Огнян Герджиков. С. По думите на Манолова има високи стандарти, които са демонстрирали Бойко РашковБойко РашковРашков е роден на 28 септември 1954 г. в с. Огняново, област Благоевград. Завършва право в Софийския, Асен Пеканов и Янаки СтоиловЯнаки СтоиловЯнаки Стоилов е роден на 8 септември 1958 г. в гр. Велико Търново. Завършил е право в Юридическия. Именно тези фигури се харесват и на ДБ.

„Не случайно служебното правителство се ползва с високо доверие“, отбеляза още лидерът на ИБГНИ.

Манолова каза, че са видели "червената лампичка" за дългата ръка на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в и ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с. Тя обаче отказа да отговори на въпроси на журналистите за конкретен момент, когато това е било съзрято.

Христо ИвановХристо Иванов Роден е на 13 септември 1974 г. в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския обаче заяви, че тази лампичка е светнала още с поканата на ИТН към ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с за разговори. 

"Нали разбирате, че в плаващи мнозинства ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с плува най-добре", подчерта той. 

Още за това как върви процесът по формиране на бъдещ кабинет, ако въобще това се случи - вижте и в това видео:

Последвайте канала на

Борислава Бибиновска
4458 42

Свързани новини

Коментари 42

Добави коментар

2021.07.28 | 12:24

1
От 2 години по медиите и телевизиите върви кампания наречена ЛЪЖА срещу Бойко Борисов на принципа "аз чух"...." знаеш ли какво разбрах " или " чух от сигурен човек", Това си беше милицоинерска акция от такива,като Атанасов и Хр Иванов от ДеБъ, Бойко Рашков, драскачите наречени сценаристи около Учиндолския селяндур Слави водени от българоубиеца Румен Радев.Тази акция вървеше умишлено да се разбие високия рейтинг на Борисов и Герб за да може сега некъдърниците и мафиотите да вземат властта, както и стана
Наблюдател

2021.07.28 | 12:37

12
Това п.а.с.к.в.и.л.ч.е. Кака Севда ли ви го написа? Че платените герберски тролчета тук сте толкова неграмотни, че и 2 изречения без инструкции не можете да вържете.
Mitaka

2021.07.28 | 12:34

2
Ама Герб не ви щат Ма, вие се заигравате с Дпс. А най парадоксалното е, че Манолова, Да Б и народа 2013 я гонехме с камъни, година и половина, а сега , а...какво, заедно, хахахаха. не ви минава номера, търсете бели автобуси да се криете
Mitaka

2021.07.28 | 12:34

3
,,,,,,,,,,,,Лая Костинбродска е с московска диплома за уроспия, със специалност, как да обслужва устно дърт партиен член от полит бюро. Учила Е за комсомолска гейша. След промените с тази си диплома е назначена, да обслужва братя Галеви, Фози, Ванко 1, братя Диневи и още хиляди знайни и незнайни червени олигарси ограбили българите, като са ги докарали до абсолютна бедност. Само, как се молеше на Борисов, да я направи омбудсман, когато изпадна в немилост пред Импексовата крадлива К-Рабия. И за благодарност ухапа Премиера по ръката и хоп, пак в дълбокото, да обслужва същите монополи и червената крадлива олигархия, която сега е свирепо огладняла
Иво

2021.07.28 | 12:34

4
Тошко, Хаджибабикянов и Хр.Иванов са като шпицкоманда за екзекуция на Гешев - направо пяна се стича от муцуните им. Ако съветските танкове стояха на площада, сигурно щяха да разстрелват !

2021.07.28 | 12:35

5
Сестра Галева Костинбродска Свирката на мутрите, искрено се надявам съдбата да те накаже за всички мръсотии, които сътвори и за всички лъжи, които изнасяш. Българи, събудете се, иначе утре ще бъде късно. През 95-та бяхме на една нога с Чехия и Унгария, след Виденов отпаднахме от тази група. Преди Тройната коалиция бяхме преди Румъния, преди Орешарски бяхме с Румъния, а след Орешарски дишахме праха на Румъния. Сега за първи път преминахме 50% от средните доходи в ЕС, но мога да се обзаложа какво ще се случи след 12 месеца. СЪБУДЕТЕ СЕ, жабчета! Варят ви!

2021.07.28 | 12:35

6
Партии на протеста? Що за идиотизъм. Не съм видял на проетста Татяна Дончева, най-малко пък Слави Трифонов, а Мая Манолова я освиркваха и никой не я искаше. Кои сте вие "партиите на протетста" - новите еничари? Кой ви припозна като "партии на протеста" та се самовеличаете, а не се погледнете, че сте нещо повече от статукво?

2021.07.28 | 12:36

7
Третият участник от "триото" Минеков произхожда от кървавочервен комунистически род. Облеченият във вехто елече склуптор е любимец на същия кръг "Капитал", на който вече обърнахме внимание и не спира да се кипри на телевизионния екран. Колкото и да се представя за демократ, Минеков не може да избяга от миналото си, колкото и упорито да се опитва да го прави. Вероятно Хаджигенов, Минеков и Бабикян се надяват, че след протестите могат да се уредят с министерски постове, но както се казва в една поговорка "Мечтите са безплатни". Хаджигенов семеен приятел на Цветан Василев Видният протестър и един от водачите на опита за метеж срещу държавата - адвокат Николай Хаджигенов се оказа семеен приятел на банкера-беглец Цветан Василев, разкри, позовавайки се на източници от юридическите среди. За първи път Хаджигенов лъсна в публичното пространство именно покрай Цветан Василев през горещото лято на 2014 година. Тогава на 14 юни той се изпъчи пред медиите като защитник на един от тримата задържани за подготвяното убийството на депутата от ДПС Делян Пеевски - Георги Христов. Това даде повод на Хаджигенов да се настани в удобното кресло на "120 минути" при Светльо Иванов и напоително да се изказва като експерт за съдебната власт. От тогава до момента Хаджигенов е сред любимците на кръга "Капитал" и е обгрижван старателно от bTV. Покрай "протестърските" си убеждения Хаджигенов бе нает да защитава арестуваната и осъдена на две инстанции кметица на "Младост" Десислава Иванчева, а след това и на сърдечната приятелка на Васил Божков - певицата ЛиЛана и нейния брат. Преди месеци Хаджигенов стана редовен събеседник в студиото на скиора Сашо Диков заедно с другите двама участници на "отровното трио" Арман Бабикян и Велислав Минеков. Не по-малко интересен е и Бабикян, който се превърна в прислужник на обвинения в 19 престъпления хазартен бос Васил Божков и не спира да го защитава пред медиите на олигархията. Помага му и Мая Манолова, която лъсна на снимка до Васил Божков, но упорито твърди, че не е била финансирана от него. Нещо, с което съпартийците й от БСП не са съгласни. Според тях Манолова от години е захранвана щедро от Божков, но след това, за да си спаси кариерата, му обърна гръб. Предполага се, че точно за това Божков си отмъсти и в медийното пространство се появи нейна снимка в служебния му офис на столичната улица "Московска"

2021.07.28 | 12:36

8
Отеца на фалшивите новини Арман Бабикян, член на т.нар. „отровно трио“, зовящо за организирани специални отряди за насилствено завземане на властта в страната, е добре познат в амплоато си на политически ПР-съветник. Имиджмейкърът работи за редица партийни централи от 2009 година насам – включително защитавайки формациите на Ахмед Доган и Иван Костов, както и тези на Румен Радев и Мая Манолова. Професионалната му кариера стартира с коалиция „Напред“ на бизнесмена Христо Ковачки. Малко по-късно формацията се преформатира в коалиция „България на гражданите и регионите“. И двете формирования не просъществуват дълго, но това не пречи на Бабикян да продължи да търси възможности за професионална изява - с натрупан опит и самочувствие. През 2013 година във Варна се провеждат частични избори за кмет, след като масови протести свалят от власт дългогодишно управлявалия града Кирил Йорданов. Ситуацията поставя в ступор политическите лидери, никой не е готов за местен вот 2 години по-рано от предвиденото. В борбата за управленския стол тогава се включва Чавдар Трифонов – независим кандидат, подкрепен от десните формации. Предизборната му кампания се води от екипа на Арман Бабикян, видно от редица негови медийни участия. „Добрата новина от Варна е, че подкрепата за Чавдар Трифонов в местните избори, макар и името му да стана известно в рамките на последните 30 дни по време на кампанията, показва, че десницата може да има смислено присъствие в политическия живот на България“, споделя тогава в ефира на ТВ7 Бабикян. Негови цитати се появяват и на официалната страница на Чавдар Трифонов във Фейсбук. Уви, кандидатът на сините не успява да консолидира достатъчно народна любов, което му отрежда трето място в надпреварата. Въпреки неуспеха, Арман Бабикян се издига до висшите етажи на коалиционното ръководство, като през 2014 година оглавява Националния предизборен щаб на „Десните“. Консултантският му тръст се включва и по време на редовните местни избори през 2015 г, когато един от кандидатите за кмет на Варна е бившият министър на транспорта от кабинета на Пламен Орешарски - Данаил Папазов. Ексминистърът влиза в кампанията като кандидат на гражданска инициатива „Живот за Варна“. За никого не е тайна обаче, че Папазов е приближен до редиците на ДПС. Връзката - варненският еквивалент на плаж „Росенец“ – ТЕЦ „Варна“ и прилежащото му пристанище, на които Данаил Папазов е изпълнителен директор, а 70% от собствеността е в ръцете на Доган. Политическото сътрудничество проличава и по време на министерския мандат, когато в борда на директорите на държавното „Пристанище Варна“ ЕАД е назначен Ведат Сакаллъ. В този контекст Папазов щурмува кметския стол във Варна. Основна ПР роля този път играе дясната ръка на Бабикян в разпространението на фалшиви новини Светослав Трайков. Същият стана известен в последните няколко дни след задържането му от полицията. Трайков предизвика аварийна ситуация в софийското метро, активирайки алармата за техническа неизправност. Сътрудникът му е сочен и като ръководител на мрежа от сайтове за разпространение на фалшиви новини и група от тролове, подкрепящи президента Румен Радев, както и интересите на Русия у нас. След като обрича поредна предизборна кампания на провал, арменската кохорта се изтегля окончателно в София, където предстоят предизборни битки в редиците на русофилите Румен Радев и Мая Манолова. Въпросът какво свърза антиевропейски сайтове за дезинформация, евроатлантическото „дясно“, българския президент, ДПС и Арман Бабикян, остава отворен. Моралната оценка за това как протестите срещу партията на Доган/Пеевски кореспондират с професионалната кариера на Арман Бабикян, оставям на Вас

2021.07.28 | 12:36

9
Има Такъв Народ.............A Трифонов изнудвал зA 300 000 марки Славчо Христов, зa дa пропагандира за СДС .Разстреляният Георги Стоев: Слави прибираше по 40 000 долара от Сашо Дончев, за да агитира за БСП ....НЕМА ТАКЪВ ШУТ Разстреляният Георги Стоев: Слави прибираше по 40 000 долара от Сашо Дончев, за да агитира за БСП Представяме ви нова порция скандални разкрития за моралната нечистоплътност и алчността на шоумена мутра Слави Трифонов, който сега крои политическа кариера и иска да спасява България. Всъщност патриотарството му е само маска, зад която прозира безогледният му ламтеж му за лично облагодетелстване. В миналия брой публикувахме откъс от трилогията „БГ Кръстника” на летописеца на мафията Георги Стоев, който плати с живота си за смелостта да проговори за тайните на ъндърграунда. В текста той описа как Слави Трифонов е рекетирал бандита Поли Пантев и се е слагал на боса на ВИС Васил Илиев. Сега ви предлагаме нова порция свидетелства на Георги Стоев за двойния морал на златотърсача Трифонов. Вижте как шоуменът е изнудвал Сашо Дончев и Славчо Христов, за да пропагандира за БСП и СДС. Последно се бях виждал със Славчо (б. р. - Христов) точно два дни преди Нова година. Потърсих Крейзи, за да ми уреди среща с шефа му. Бях се присетил, че скоро ще стане една година, откакто му спасих живота. Досега само Маджо даваше пари, а Славчо не ми се беше отблагодарил. Крейзи се обади малко по-късно, за да му кажа за какво искам да се срещам с шефа му. Съвсем спокойно му обясних, че в навечерието на празниците очаквам да ми върне жеста. Крейзи затвори сконфузен, но след минути ме набра отново с мотива, че Славчо имал много ангажименти и нямало да има време скоро да се видим. - Добре тогава - пожелай му да се пази. НЕМА ТАКЪВ ШУТ Разстреляният Георги Стоев: Слави прибираше по 40 000 долара от Сашо Дончев, за да агитира за БСП..............

2021.07.28 | 13:09

24
Видяхтели за какво е било шоуто на Слави.??????

2021.07.28 | 12:36

10
Тошко Йорданов е казал, че ИТН няма да преговаря за коалиция с ДПС. Не е излъгал. С тях не може да преговаря, защото вече е договорено друго. Ще ви обясняват след 11 юли, че подкрепата от ДПС за мнозинство в парламента не е точно коалиция. Формулата ще е коалиция ИТН, ДБ, ИСМВ + подкрепа от ДПС. Уважаеми съграждани, които ще подкрепите тези партии, искайте от тях поне коалиционна програма за управление, за да се подпишат под нещо повече от "като му дойде времето". Ако има документ, под който са се подписали, времето ще дойде и най-вероятно няма да е в тяхна полза равносметката. Царят повтаряше "като му дойде времето" и дойде Тройната коалиция БСП-НДСВ-ДПС. Между другото БСП-НДСВ-ДПС до последно "воюваха" помежду си.

2021.07.28 | 13:07

23
Защо Слави,никога не нападаше Доган в шоуто си??????????????А

2021.07.28 | 12:55

17
Ако пуснете близо дпс до итн,значи пускате и герб,теса заедно.И тогава кво правим,подмяна.Старата песен на нов глас.Сигорни сме в едно,че на седващите избори,Слави няма да получи нито един глас.
Не вярвам на ушите си

2021.07.28 | 12:41

16
Че защо ни трябва сега такава "коалиционна програма за управление" ? Да не би Б.а.т. Б.о.й.к.о. да ни показа неговата коалиционна програма за управление с Д.о.г.а.н., П.е.е.в.с.к.и. и Ко като дойде на власт, а? Въпреки, че управляваше с тяхна подкрепа толкова години?

Добави коментар

Водещи новини