Радан Кънев притеснен от "анонимните фигури" в преговорите за властта

  • 26 юли 2021 14:40

  • 981
  • 5
Радан Кънев притеснен от "анонимните фигури" в преговорите за властта
© Булфото, архив

Докато не видим лицата, които гарантират определени политики, не можем да знаем колко е сериозен ангажиментът. Това смята евродепутатът от Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от/ ЕНП Радан КъневРадан Кънев Радан Кънев е роден на 30 септември 1975 г. в гр. София. Завършва столичната френска гимназия и. Коментарът му е по повод консултациите за съставяне на бъдещо правителство, които Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен води с останалите формации в 46-ия парламент. От разговорите са изключени само ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в.

"Няма как битки, които много силни, доказано смели, независими политици са загубили, да бъдат лесно спечелени от анонимни фигури. На нас ни предстоят решения, които са изключително стратегически важни и спешни, по които национални консенсуси не са оформени. Те трябва да бъдат част от споразумението - Планът за възстановяване и последващите преговори по него, както и предстоящата адаптация към европейската климатична политика", пише в социалната мрежа фейсбук Кънев. 

В интервю за БНР преди ден евродепутатът призна, че няма да бъде спокоен докато не види споразумение за управление, подписано от лидера на ИТН. с

"Единственият човек, който може да поеме ангажимент от името на партията "Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен" и на нейните доста многобройни избиратели, е Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в", категоричен е Кънев.

Както е известно преговорите се водят от Тошко Йорданов и Филип Станев. Самият Трифонов не беше кандидат-депутат и не участва публично в политиката. Той се появи след края на изборите, за да съобщи на запис по партийната телевизия 7/8 състава на проектокабинета. Това обаче предизвика сериозно недоволство. Наложи се ИТН да сменят стратегията и на нова вече официална пресконференция в БТА оттеглиха кандидатурата за премиер на Николай Василев и дадоха повече яснота за намеренията си. Партията победител в крайна сметка реши да не настоява за самостоятелно управление, но да търси подкрепа от останалите формации. Въпреки че се обяви против всички партии от стратуквото, ИТН все пак проведе срещи с БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е и ДПС. ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на обаче бяха категорично поставени в изолация. 

Междувременно самият Трифонов спря да публикува във фейсбук. За последно той обяви оттеглянето на Николай Василев с пост на 15 юли.

По темата за консултациите за съставяне на нов редовен кабинет - чуйте видеото!

Последвайте канала на

Борислава Борисова
981 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
Таня

2021.07.27 | 20:18

5
Ей го и тоя Кънев се прави на загрижен
Мишо

2021.07.26 | 17:01

4
Тоя е винаги против България в ЕС.Както той сам си признава че е с леви убеждения.Идиооооо....т.
СТОЕДИНА

2021.07.26 | 15:09

3
МОМЕ РАДАНО, СТИГА СИ СЕ СТРЕСИРАЛА ЗА ЩЯЛО И НЕЩЯЛО, ТОКУ ,ВИЖ ТЕ СКЕПСА КОВИД-19. ЧИЧО ТИ МЕДИ ДОГ И ДУБАЙСКИЯ БЕГЛЕЦ ОТДАВНА СА ПОДРЕДИЛИ КАБИНЕТА.
Велчо

2021.07.26 | 15:07

2
и тоя е един смешник
Бай Тошо

2021.07.26 | 14:43

1
Рамадане не се притеснявай, Пинокио още на Росенец е договорил Вашето участие.

Добави коментар

Водещи новини