Нинова: Добре е, че от ИТН осъзнаха нуждата от диалог, първоначалният им ход бе неприемлив

  • 24 юли 2021 09:44

  • 2542
  • 14
© БНТ

Каквото и да се случи накрая - диалог беше необходим. Добре е, че колегите от първата политическа сила са го осъзнали. Първоначалният ход беше неприемлив. Да се анонсира в телевизии, Фейсбук, без това да е коментирано с другите политически партии (формирането на кабинет, б.р.). Нека да видим днес как ще продължим. Това заяви лидерът на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за в сутрешния блок на БНТ.

Тя посочи, че днес е първата среща на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е с "Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен" и е важно да се чуе тяхната представа за приоритети и програми.

Продължават консултациите на "Има такъв народ" за бъдещо управление

,,Разбирам, че няма да се говори за поименен състав на Министерски съвет, но може би ще последват още срещи'', допълни още тя.

Важно е да се изпълнят чрез властта нашите съществени политики, за които настояваме от години. Ние представляваме група хора, които са с ниски доходи, работещи, борим се срещу бедност и неравенства, искаме да се изпълни конституционното условие всеки да има достъп до безплатно медицинско обслужване. Ние имаме идеологически образ и профил. Години наред отстояваме тези политики. За нас най-важно е тези политики да намерят място в програмата на едно бъдещо правителство, обясни Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за.

Тя отговори и дали БСП е поискала третия мандат.

Радев към БСП: Целта е кабинет. Нинова: За нас най-важно е да има диалог

Не настоявам. Видях заглавие, че сме си поискали едва ли не третия мандат. Просто заявихме, че ако дойде при нас по волята на президента, че имаме готовност за разлика от първия път. Първият път знаете, че го получихме и го върнахме, припомни Нинова.

Владимир Василев
2542 14

Свързани новини

Коментари 14

Добави коментар

2021.07.25 | 01:14

14
ЗА СВЕДЕНИЕ НА СВИНЯТА НА ГЕРГОВ АПОСТОЛА Е ПРЕДАДЕН ОТ ПРАДЯДОТО НА ЛУКАНОВ ПО УКАЗАНИЕ НА ХОМОГРАФ ИГНАТИЕВ И ОБЕСЕН ПО НАСТОЯВАНЕ НА ХОМОГРАФ ИГНАТИЕВ В СОФИЯ,ТЫ КАТО Е РАЗБРАЛ,ЧЕ СЪПОДВИЖНИЦИТЕ МУ ОРГАНИЗИРАТ ОСВОБОЖДЕНИЕТО МУ. "БАЮ ЛИБЕНЕ,ДОЧУВАМ,ЧЕ ТИ И ОНАЯ ЛУДЕТИНА,БОТЬОВА,СТЕ РЕШИЛИ ДА ДОКАРАТЕ СМРАДЛИВИЯ РУСКИ БОТУШ У БУГАРСКО. АКО ТОВА Е ВЯРНО,АЗ С МОЙТЕ ДВЕТЕ КУНКИ ЧЕПКИТЕ ЩЕ ВИ ОТСЕКА,КОЙТО НИ ОСВОБОДИ,ТОЙ ЩЕ НИ ПОРОБИ" ВАСИЛ ЛЕВСКИ.РУСКИЯТ ПЕДЕРАСТ ИГНАТИЕВ Е БИЛ ТОГАВА ПОСЛАНИК В ТУРЦИЯ И СЕ Е ПОЛЗВАЛ С ПРИВИЛЕГИЯТА НА ВЕЛИК ВЕЗИР=НА ПРЕМИЕР. СЪС СВОЙ АГЕНТИ-РУСКИ ПОДЛОГИ РАЗРУШАВА ОРГАНИЗИРАНАТА СЪПРОТИВА И ПО КЪСНО ПРОВАЛЯ АПРИЛСКОТО ВЪСТАНИЕ ЗА ДА МОЖЕ ИМПЕРИЯТА НА ЗЛОТО ДА ЗАМЕНИ ТУРСКОТО С РУСКО РОБСТВО,КОЕТО Е "ОТ ВЕКОВЕ И ЗА ВЕКОВЕ"ХА,ХА,ХА...СЛЕД ВЕК И ПОЛОВИНА РУСКО РОБСТВО БОРИСОВ ПОДГОНИ РУСКИ ШПИОНИ И РУСКИ ИКОНОМИЧЕСКИ ДИВЕРСАНТИ И ПУТЬО ПРАТИ КГБ СПЕЦИАЛИСТА ПО ПРЕВРАТИ МУТРАФОНОВА ДА ВЪЗСТАНОВИ НА СТО ПРОЦЕНТА РУСКОТО РОБСТВО В ПРЕЗРЯНАТА ЛАЙНЯНА ЗАДУНАЙКА И ВЕЧЕ СМЕ СЛАЙНЯНИ И ПРЕЗРЯНИ КАТО РУСКИТЕ ГНУСНИ КАНИБАЛИ... Отговор

2021.07.25 | 01:14

13
ЗА СВЕДЕНИЕ НА СВИНЯТА НА ГЕРГОВ АПОСТОЛА Е ПРЕДАДЕН ОТ ПРАДЯДОТО НА ЛУКАНОВ ПО УКАЗАНИЕ НА ХОМОГРАФ ИГНАТИЕВ И ОБЕСЕН ПО НАСТОЯВАНЕ НА ХОМОГРАФ ИГНАТИЕВ В СОФИЯ,ТЫ КАТО Е РАЗБРАЛ,ЧЕ СЪПОДВИЖНИЦИТЕ МУ ОРГАНИЗИРАТ ОСВОБОЖДЕНИЕТО МУ. "БАЮ ЛИБЕНЕ,ДОЧУВАМ,ЧЕ ТИ И ОНАЯ ЛУДЕТИНА,БОТЬОВА,СТЕ РЕШИЛИ ДА ДОКАРАТЕ СМРАДЛИВИЯ РУСКИ БОТУШ У БУГАРСКО. АКО ТОВА Е ВЯРНО,АЗ С МОЙТЕ ДВЕТЕ КУНКИ ЧЕПКИТЕ ЩЕ ВИ ОТСЕКА,КОЙТО НИ ОСВОБОДИ,ТОЙ ЩЕ НИ ПОРОБИ" ВАСИЛ ЛЕВСКИ.РУСКИЯТ ПЕДЕРАСТ ИГНАТИЕВ Е БИЛ ТОГАВА ПОСЛАНИК В ТУРЦИЯ И СЕ Е ПОЛЗВАЛ С ПРИВИЛЕГИЯТА НА ВЕЛИК ВЕЗИР=НА ПРЕМИЕР. СЪС СВОЙ АГЕНТИ-РУСКИ ПОДЛОГИ РАЗРУШАВА ОРГАНИЗИРАНАТА СЪПРОТИВА И ПО КЪСНО ПРОВАЛЯ АПРИЛСКОТО ВЪСТАНИЕ ЗА ДА МОЖЕ ИМПЕРИЯТА НА ЗЛОТО ДА ЗАМЕНИ ТУРСКОТО С РУСКО РОБСТВО,КОЕТО Е "ОТ ВЕКОВЕ И ЗА ВЕКОВЕ"ХА,ХА,ХА...

2021.07.24 | 14:14

12
СЛЕД ВЕК И ПОЛОВИНА РУСКО РОБСТВО БОРИСОВ ПОДГОНИ РУСКИ ШПИОНИ И РУСКИ ИКОНОМИЧЕСКИ ДИВЕРСАНТИ И ПУТЬО ПРАТИ КГБ СПЕЦИАЛИСТА ПО ПРЕВРАТИ МУТРАФОНОВА ДА ВЪЗСТАНОВИ НА СТО ПРОЦЕНТА РУСКОТО РОБСТВО В ПРЕЗРЯНАТА ЛАЙНЯНА ЗАДУНАЙКА И ВЕЧЕ СМЕ СЛАЙНЯНИ И ПРЕЗРЯНИ КАТО РУСКИТЕ ГНУСНИ КАНИБАЛИ...
мисля

2021.07.24 | 13:21

10
Има такъв народ ,който осъзна , че ако няма промяна голяма част от българското население или ще емигрира ,или ще рови по кофите.Борисов падна ,зарадилипсата на социална политика,заради нечуваната бедност и мизерия,заради кражбите,нямащи аналог в историята ни.
?

2021.07.24 | 13:32

11
Голяма промяна,няма що! Кое точно е промяна?Бойкикев и Атанасов ли? Или дончева и Манолова? Може би Корнелия? Или ДПС? Кое точно е променено, можеш ли да обясниш?

2021.07.24 | 12:59

9
СЛЕД ВЕК И ПОЛОВИНА РУСКО РОБСТВО БОРИСОВ ПОДГОНИ РУСКИ ШПИОНИ И РУСКИ ИКОНОМИЧЕСКИ ДИВЕРСАНТИ И ПУТЬО ПРАТИ КГБ СПЕЦИАЛИСТА ПО ПРЕВРАТИ МУТРАФОНОВА ДА ВЪЗСТАНОВИ НА СТО ПРОЦЕНТА РУСКОТО РОБСТВО В ПРЕЗРЯНАТА ЛАЙНЯНА ЗАДУНАЙКА И ВЕЧЕ СМЕ СЛАЙНЯНИ КАТО РУСКИТЕ КАНИБАЛИ...

2021.07.24 | 10:07

1
Гешев и ББ са опасни за държавата и демокрацията!Затова новото правителство трябва да направи всичко възможно да отстрани Гешев от длъжност, в противен случай ще действа под командата на мутрата на прехода ББ и обръча му от фирми !

2021.07.24 | 12:40

8
ДА НАПРАВИ СВИРКА БА ПУТЬО
Пройчо

2021.07.24 | 12:34

7
Айде тошковците получиха одобрение и от Корнелия.Дет'са вика-събрахме се! Поздравявам всички гласували за ИТН.Наистина все още има такъв народ, дето кълве на вафли и отива на избори, все едно,é отива на чалга концерт.

2021.07.24 | 12:33

6
ГЮБРЕТО НЯМА ДА ПРИЗНАЕ,ЧЕ С ПРЕВРАТА НА МУТРАФОНОВА ОТ ХУНТАТА НА МАЛОУМЕН КРАДЕВ СА В ИГРАТА НА ПУТЬОВИЯ СЦЕНАРИИ БА ВЕК И ПОЛОВИНА ВЕЧЕ РУСКОТО РОБСТВО.

2021.07.24 | 12:11

5
От 2 години по медиите и телевизиите върви кампания наречена ЛЪЖА срещу Бойко Борисов на принципа "аз чух"...." знаеш ли какво разбрах " или " чух от сигурен човек", Това си беше милицоинерска акция от такива,като Атанасов и Хр Иванов от ДеБъ, Бойко Рашков, драскачите наречени сценаристи около Учиндолския селяндур Слави водени от българоубиеца Румен Радев.Тази акция вървеше умишлено да се разбие високия рейтинг на Борисов и Герб за да може сега некъдърниците и мафиотите да вземат властта, както и стана

2021.07.24 | 12:10

4
На есен да изметем комунистическата сган ИТН....ИСМВ...ДеБъ....БСП...ДПС

Добави коментар

Водещи новини