Георги Кадиев: Или ние подкрепяме правителство на ИТН, или ДПС, или отиваме на избори

  • 23 юли 2021 18:35

  • 3110
  • 6
Георги Кадиев: Или ние подкрепяме правителство на ИТН, или ДПС, или отиваме на избори
© Кадър: Нова телевизия

"Трябва да има споразумение за подкрепа, където да е разписано без импровизации какво да очакваме. Или ние подкрепяме правителство на ИТН, или ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с, или отиваме на избори", това заяви в предаването "Денят на живо" по Нова нюз Георги КадиевГеорги Кадиев Георги Стоянов Кадиев е роден на 28 август 1966 г. в Бургас. Завършил е Немска езикова гимназия в, депутат от ПГ "БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е за България".

Той информира, че утре ще има Национален съвет на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е, след това и на коалицията, където ще се решава с какво и каква е позицията, с която ще се влезе в преговорите за подкрепа на правителство.

Нинова за евентуалния нов кабинет: Много ще е трудно с плаващо мнозинство, но трябва да се справим

Георги КадиевГеорги Кадиев Георги Стоянов Кадиев е роден на 28 август 1966 г. в Бургас. Завършил е Немска езикова гимназия в очаква там да бъдат изяснени червените линии, което не могат да бъдат преминавани. Той изброи и някои такива приоритети: Преизчисляване на пенсии от новото управление, да се приемат мерки за подкрепа на млади майки, намалена ставка на ДДС за лекарства и определени храни.

"Ще се водят преговори и трябва да има компромиси от двете страни", убеден е политикът.

Той припомни също още една съществена разлика - БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е искат преминаване към прогресивно подоходно облагане, а от "Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен" поддържат плоския данък.

"Или ние подкрепяме, или ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с, или отиваме на избори. Трети избори не са добри, защото влияят лошо на икономиката. Повишава се полотическия риск", категоричен бе депутатът от "БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е за България", подчерта Кадиев.

Кадиев не намира достатъчно реформи в Плана за възстановяване и развитие, особено в областта енергетика, особено за ТЕЦ "Марица-Изток".

"Затварянето на мините автоматично означава околните населени места да се превърната в призрачни. Това е регион мислен и правен за енергетика, там поколения след поколения са предвидени за енергитици. Приватизацията и минаването на газ крият много рискове и е под въпрос дали ще се случат", смята Георги КадиевГеорги Кадиев Георги Стоянов Кадиев е роден на 28 август 1966 г. в Бургас. Завършил е Немска езикова гимназия в.

Според него Планът е добре да бъде внесен от редовното правителство. На въпроса дали трябва да се направи ревизия служебното правителство Георги КадиевГеорги Кадиев Георги Стоянов Кадиев е роден на 28 август 1966 г. в Бургас. Завършил е Немска езикова гимназия в заяви, че това може да се случи, ако има сигнали за проблеми, но не е лошо първо да се завърши ревизията за предните 12 години.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
3110 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар

2021.07.23 | 18:54

1
Ако отидете на нови избори ще се насерете окончателно под мъдрото ръководство на приватизаторката Импексова. Честито !
1234

2021.07.23 | 20:54

2
Дано на избори и тоя път вече ще ви изметем!

2021.07.23 | 21:21

3
Ооо я стига димахогия разбира се че ще го подкрепите иначе сами на кукуво лято ще спечелите избори!

2021.07.23 | 21:22

4
Стига театри знаем колко сте гладни , разбира се че ще го подкрепите?
ИЛИ ИЛИ

2021.07.23 | 21:25

5
И НА НАС ПАРЧЕ ОТ БРР ИЛИ ИЗБОРИ ДО ДУПКА!
Що,

2021.07.24 | 06:42

6
бе, аритметиката е ясна. Правителство на БСП и ДПС с плаващ пясък патерицата ИТНататък. Останалите шминки са за пълнеж.

Добави коментар

Водещи новини