Станислав Балабанов: ИТН ще води разговори по политики, а не за коалиции

  • 23 юли 2021 11:11

  • 609
  • 6
Станислав Балабанов: ИТН ще води разговори по политики, а не за коалиции
© Булфото (архив)

Тези разговори, които ще проведем с политическите партии, са по политики. Тук не става въпрос за коалиция в бъдеще. Това заяви пред журналисти в парламента Станислав Балабанов от ПГ на "Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен" във връзка с предстоящите разговори. По-късно днес от партията ще имат среща с "Демократична България"

За ГЕРБ Балабанов коментира, че видимо тяхното поведение е нарочно. "Ние сме сърдити заради собствените си грешки и ще ви гледаме сеира отстрани - това си е тяхно решение", каза депутатът.

Консултации: Радев се надява на диалог, от ИТН поемат отговорност и ще съставят кабинет

Балабанов каза, че ГЕРБ са "лицето на компрометирания модел", който ни е управлявал последните 12 години.

"Ние искаме да поемем отговорност. Ще видите скоро кандидатурата за новия министър-председател, както и за ревизирания кабинет", каза Балабанов и повтори, че няма да се разговаря за коалиционно управление, а за политики.

"Българският суверен така раздаде тези карти, че са необходими такива разговори, за да има кабинет. Нали всички вървим към идеята да има един стабилен кабинет, стабилен парламент, защото ситуацията, в която ни поставиха ГЕРБ, е отчайваща. Вървим по път, по който да върнем доверието в институциите ни", коментира депутатът.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
609 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
Излъганото стадо

2021.07.23 | 11:31

2
Излъганото стадо вече почва да вижда кои седи зад Вас. Евентуално ако на някой не му е ясно това са Петолъчките, Корана и другите смешници.
..

2021.07.23 | 12:33

6
Какви петолъчки ти се привиждат бе говедо! И зад Итн и зад Бсп стои Херо Мустафа!! Нещо да ти говори това
A

2021.07.23 | 11:42

5
Абе пич. Последните 12 години вървим напред и нагоре. Виждам го по доходите си и по облика на градовете и пътищата, безработицата... Да, много по-бавно се движим отколкото ми се иска, НО поне е в правилната посока. Сега ще видим вие скоростта ли ще промените или посоката!
С патриотични песни не става

2021.07.23 | 11:35

3
С патриотични песни не става хора лъснаха ви кирливите ризи. Съжалявам, че гласувах за вас но и вие сте същите като другите!

2021.07.23 | 11:37

4
НЕУСПЕЛИЯТ БАЛАБА НОВ СЕ НАМЪРДА В ПАРЛАМЕНТА, ГОЛЯМ СБИЧОК Е В ЧАЛГАСАРСКАТА ПАРТИЯ
Stamatis

2021.07.23 | 11:27

1
ИТН нямат силни, разумни и по-интелигентни лица. Около Славчо са момчета с ограничен поглед върху нещата с предводител тъповатия и зъл Тошко африкански!

Добави коментар

Водещи новини