Мартин Димитров: Всеки, който сяда на консултации, ше извади приоритетите си

  • 22 юли 2021 09:19

  • 682
  • 7
Мартин Димитров: Всеки, който сяда на консултации, ше извади приоритетите си
© Bulphoto/архив

Имаме покана от ИТН, важно е разговорите да бъдат проведени успешно и много конструктивно, заяви пред бТВ Мартин ДимитровМартин Димитров Мартин Димитров е български политик, председател на СДС от декември 2008 г., съпредседател на ПГ на за консултациите за съставяне на кабинет.

„Представям си, че всеки който сяда в тези консултации, ще извади своите приоритети. Ние от „Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от“ не можем да отстъпим от съдебната реформа“, заяви Мартин ДимитровМартин Димитров Мартин Димитров е български политик, председател на СДС от декември 2008 г., съпредседател на ПГ на.

ИТН обявиха кога канят на разговори политическите сили

Според него първо трябва да се говори за общи приоритети, преди да се обсъжда какъвто и да е състав на правителството. „За дълбоките реформи трябва да има писмено съгласие и те да са ясни от самото начало“, заяви Димитров.

„Ние направихме жест към ИТН – подкрепихме техния кандидат за председател на парламента, въпреки че нямахме разговори за това. Това е сериозен политически жест, който се надявам да бъде оценен", каза той.

Подобна ситуация като в Бългрария има в много страни, в скандинавските държави се правят страшно сложни мнозинства от много партии, поясни Мартин ДимитровМартин Димитров Мартин Димитров е български политик, председател на СДС от декември 2008 г., съпредседател на ПГ на.

 

Десислава Станева
682 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар
FARAON

2021.07.22 | 09:39

1
ПРИОРИТЕТ Е, ДА СЕ РАЗТУРИ ХАЗАРСКИЯ, ЗАДУНАЙСКИ К Е Н Е Ф!

2021.07.25 | 02:37

7
ВСЕ ТАКАААА ДО КРАЯ НА МОСКВАААА...

2021.07.25 | 02:35

6
ЗА СВЕДЕНИЕ НА СВИНЯТА НА ГЕРГОВ АПОСТОЛА Е ПРЕДАДЕН ОТ ПРАДЯДОТО НА ЛУКАНОВ ПО УКАЗАНИЕ НА ХОМОГРАФ ИГНАТИЕВ И ОБЕСЕН ПО НАСТОЯВАНЕ НА ХОМОГРАФ ИГНАТИЕВ В СОФИЯ,ТЫ КАТО Е РАЗБРАЛ,ЧЕ СЪПОДВИЖНИЦИТЕ МУ ОРГАНИЗИРАТ ОСВОБОЖДЕНИЕТО МУ. "БАЮ ЛИБЕНЕ,ДОЧУВАМ,ЧЕ ТИ И ОНАЯ ЛУДЕТИНА,БОТЬОВА,СТЕ РЕШИЛИ ДА ДОКАРАТЕ СМРАДЛИВИЯ РУСКИ БОТУШ У БУГАРСКО. АКО ТОВА Е ВЯРНО,АЗ С МОЙТЕ ДВЕТЕ КУНКИ ЧЕПКИТЕ ЩЕ ВИ ОТСЕКА,КОЙТО НИ ОСВОБОДИ,ТОЙ ЩЕ НИ ПОРОБИ" ВАСИЛ ЛЕВСКИ.РУСКИЯТ ПЕДЕРАСТ ИГНАТИЕВ Е БИЛ ТОГАВА ПОСЛАНИК В ТУРЦИЯ И СЕ Е ПОЛЗВАЛ С ПРИВИЛЕГИЯТА НА ВЕЛИК ВЕЗИР=НА ПРЕМИЕР. СЪС СВОЙ АГЕНТИ-РУСКИ ПОДЛОГИ РАЗРУШАВА ОРГАНИЗИРАНАТА СЪПРОТИВА И ПО КЪСНО ПРОВАЛЯ АПРИЛСКОТО ВЪСТАНИЕ ЗА ДА МОЖЕ ИМПЕРИЯТА НА ЗЛОТО ДА ЗАМЕНИ ТУРСКОТО С РУСКО РОБСТВО,КОЕТО Е "ОТ ВЕКОВЕ И ЗА ВЕКОВЕ"ХА,ХА,ХА...СЛЕД ВЕК И ПОЛОВИНА РУСКО РОБСТВО БОРИСОВ ПОДГОНИ РУСКИ ШПИОНИ И РУСКИ ИКОНОМИЧЕСКИ ДИВЕРСАНТИ И ПУТЬО ПРАТИ КГБ СПЕЦИАЛИСТА ПО ПРЕВРАТИ МУТРАФОНОВА ДА ВЪЗСТАНОВИ НА СТО ПРОЦЕНТА РУСКОТО РОБСТВО В ПРЕЗРЯНАТА ЛАЙНЯНА ЗАДУНАЙКА И ВЕЧЕ СМЕ СЛАЙНЯНИ И ПРЕЗРЯНИ КАТО РУСКИТЕ ГНУСНИ КАНИБАЛИ... ДИМИТЪР БЛАГОЕВ: "НЯМА НА СВЕТА ДЪРЖАВА (ВКЛЮЧИТЕЛНО И ТУРЦИЯ) ,КОЯТО ДА Е НАВРЕДИЛА НА БЪЛГАРСКИТЕ НАЦИОНАЛНИ ИНТЕРЕСИ ТОЛКОВА,КОЛКОТО РУСИЯ".
дядо Муто от затвора

2021.07.22 | 10:38

5
дядо, го извади
Антемосте Иванов

2021.07.22 | 10:05

4
Ше го вади ише ти го дава
ЕЛЕКТPА

2021.07.22 | 10:03

3
Обвиняваха, че ДПС скрито управлявал с Герб, и затова анатемосаха Борисов, но сега Славуца, Ристю, Импекса, Галевица, Гнома, Момата и Купона, чинно пред народа искат да му ближат сладоледа, както навремето му го близа СС Момата, и народа гледа умно. ХА ХА ХА ХА, АКО ТОВА НЕ Е ПОДМЯНА ЗДРАВЕ МУ КАЖЕТЕ ...
FARAON

2021.07.22 | 09:41

2
ИЛИ ДА ДИГНА СЕ К ИРИТЕ И ДА ВИ РИТАМ ГЛАВИТЕ ПО ЦЕНТЪРА!

Добави коментар

Водещи новини