Антон Кутев: Оптимист съм за създаването на работещ кабинет

  • 22 юли 2021 08:11

  • 532
  • 2
© Кадър - Нова телевизия

Говорителят на служебното правителство Антон Кутев заяви, че е оптимист за създаването на правителство. "Това може да стане още с първия мандат на Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен", категоричен е той в ефира на Нова телевизия.

"И премиерът, и министрите се надяват да има редовен кабинет. Много по-добре е за България", каза Кутев.

Що се отнася до проверките на шефа на НАП Румен СпецовРумен СпецовРумен Спецов е специалист в областта на данъчната политика и законодателство. Експерт в анализа, той заяви, че те трябва да са приключили, но не знае какви точно са резултатите от тях. "В хода им на няколко пъти ми беше казано, че не са открити нарушения", коментира Кутев.

Антон Кутев: Очаквах Борисов с благ тон да ни обясни какво стана с милиардите за магистралите, а той ни се кара

"АПИ е в много тежко състояние. Управлявано е безобразно до момента. Има проекти, които са подписани, а пари за тях няма и следващото правителство трябва да ги търси", обясни Антон Кутев.

Кутев коментира и казуса с Пирогов с думите: щом има криза, има и грешка. "Достатъчен повод е да се освободи ръководството на Пирогов, щом при проверката на НЗОК има установени нарушения. Тук е важно да видим къде са системните грешки и да ги поправим, за да не се озовем отново в същата ситуация", каза говорителят на служебният кабинет.

Що се отнася дали новото правителство ще прави рокади и ще сменя хора в администрацията, той заяви, че те ще са напълно в правото си. "Важното е да продължат да работят в полза на гражданите и да спрат кражбите и злоупотребите", категоричен бе още Кутев.

 

Последвайте канала на

Калина Христова
532 2

Коментари 2

Добави коментар

2021.07.22 | 08:55

1
БСП Е ПОЛИТИЧЕСКИ ТРУП, АНТОН КУТЕВ Е ЧЕРВЕНИ БОКЛУК
Нищоправец

2021.07.22 | 08:56

2
ДОЛЕН ЧЕРВЕН ПЕДЕРУНГЕЛ(УРОД)

Добави коментар

Водещи новини